amin inşaAllahAyyy kız annesi olalım hepimiz ne güzel çok sevindim canım..sağlık la kucağına alman dileğiyle inşallah..darısı diğer kızların başına onlarda kız annesi olur bir an önce biz gibi inşallah...
ikiniz içinde hayırlısı olsun canım yeterki sağlıkla gelsin sende oda hiçbir sorun olmadan birbirinize kavuşunErken çıkmak istemezse 37 veya 38 de alıcak doktorum canım...oda aralık ortası en geç o zamana denk geliyor...34 yen sonra doğmak isterse müdahale etmeyeceğim içerde durması için diyor..
Skintidan olur bnm.sende de olmus olabilir. Balli limonlu ılık su icKızlar bogazim şişiyor galiba..sabah sirke ile gargara yaptım ama..gene simdi ayni..napcam ben..nasıl geçecek soğuk birşey de yemedim içmedim halbuki..
Bu gece sabah uyandigimda terlemiştim bir ara..ondan olmuş olabilir...deneyecegim onu canım ama evde bal yok galiba..Skintidan olur bnm.sende de olmus olabilir. Balli limonlu ılık su ic
Canimcimm ins bu kez hayirlisi olacak her daim dualarimdasinKizlar adetimi bekliyorum suan..doktorla gorustum kontrole gidicem ön planlama yapicak vitamin vb falan aralik sonu ocak basinda tup bebege gecicez maraton basliyo :) haydi bana kolay gelsin
Allah yardımcın olsun kuzum...inşallah pozitifi görüp sağ salim kucağına alirsin kuzunu..Kizlar adetimi bekliyorum suan..doktorla gorustum kontrole gidicem ön planlama yapicak vitamin vb falan aralik sonu ocak basinda tup bebege gecicez maraton basliyo :) haydi bana kolay gelsin
Ben öZel tınaztepe hastanesınde yaptırıyorum nasıp olursa salı kontrolum var kıZlar duanızı esırgemeneyın duruma gore trafnfer yapıcak dokdorum sızın kac cmle rahım duvarınız transfer oldukızlar hangi hastanelerde yaptırıyorsunuz ?
hiç bilmiyorum canım hangi doktor ne için verdinAranızda progeny m ilaci hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar ne için kullanılır
CANIM EGE NAZAN VERDİhiç bilmiyorum canım hangi doktor ne için verdin
Sorsaydın keske ..herkes ayni ilaçları kullanmıyor ki...her doktorun yoğurt yiyişi farklı çünkü..birde sen hemşire idin en kotu ihtimalle hastanedeki doktor arkadaşlarına sorabilirsin bence..CANIM EGE NAZAN VERDİ
HatırlamıyorumBen öZel tınaztepe hastanesınde yaptırıyorum nasıp olursa salı kontrolum var kıZlar duanızı esırgemeneyın duruma gore trafnfer yapıcak dokdorum sızın kac cmle rahım duvarınız transfer oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?