Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Ohh sevindim cnm az kaldi kavusmaniza sag salim insallah al kucagina ben de iyiyim cok sukur bi sıkıntı yok :) K kaderim35 le telde gorusuyodunuz siz demi epeydir yazmamis merak ettm onuda
Ins canim darisi bian once sizlerin basina..iyi olduguna sevindim..iyi kaderde cok sukur konusuyoruz canim gunleri yemeye calisiyoruz iste..

Ohh sevindim cnm az kaldi kavusmaniza sag salim insallah al kucagina ben de iyiyim cok sukur bi sıkıntı yok :) K kaderim35 le telde gorusuyodunuz siz demi epeydir yazmamis merak ettm onuda
Selam kuzum..bu aralar keyfim yok valla özelden yazan arkadaşlarım var onlara bile kaç gündür atamadım mesaj..gece çok fenalastim..bilerek gece hocayı aramadim 9 eylüle gönderir se diye korktum agrilarla uyumuşum..sabah esim apar topar hocayı aradı hemen gel dedi muayaneye gittik dayanamayacak gibi olursan hemen hastaneye gitcekmisim hocayı arayacagim doğum gerceklesecekmiş...saat kac olursa ara dedi..geçtiğimiz çarşamba 12 si gibi alırım demişti o bakalım..inş ağrılar artmaz..çarşamba tekrar doğum için gün verecek bakalım yada benim uyuz durmayacak bir gece kapıyı çalacak iste...dayanabildigim yere kadar dayanacagim...

Ayyy cnm bnm az kaldi sabir arkadasim saglikla gelsin minigimiz insallah rabbim kolaylillar versin duamdasin hersey yolunda gitsin insallah

ya kızlar bende çok feci yırtık oldu karnımın altı. napıcam yaaaa

ya kızlar bende çok feci yırtık oldu karnımın altı. napıcam yaaaa
Bol bol krem yağ canım..ben kimimin in bebe yagi var saf zeytinyagli indan aldım en baslarda ona aci badem ve kakao yagi attım..kokusu kotu oldu ama olsun..1 aydır da lierac kullanıyorum simdilik hic çatlağım yok daha..birde bol su içten nemlendirmek çok önemli..ikiz arkadaşım bio oil ve lierac surdu sürekli onda da hic çatlak yok 32 de doğurdu o gerçi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…