Iyidir canim gun sayiyoruz :)) senin nasil gidiyormerhaba arkdslar nailsiniz nasilgidiyo
iyiyiz cnm sukur telaslar basladi o alinacak bu yapilacak diyeIyidir canim gun sayiyoruz :)) senin nasil gidiyor
Emin ol o telas bitmiyor ne eksik bitiyor ne alinacak bitiyor :))) araligin 5 inde randevum var asli hanim gun verecek bakalimiyiyiz cnm sukur telaslar basladi o alinacak bu yapilacak diye
İnsallahh benimdee 2. Snde tutarrr tesekkur ederimm :))arkadaşım simirnada yaptırdı. 2.sinde tuttu. ama doktoru kim bilmiyorum.
Arkadaslar iyi aksamlarr... Ben ilk tup denememi izmir smyrna art ta yaptrdm simdi ikinciye hazrlanyrz sanirim bu da orda olacak aranizda bu merkeze giden var mi??
hadi hayirlisi yedik bitti gunleri valla Allahim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsinEmin ol o telas bitmiyor ne eksik bitiyor ne alinacak bitiyor :))) araligin 5 inde randevum var asli hanim gun verecek bakalim
Amin canimm aminnn.hadi hayirlisi yedik bitti gunleri valla Allahim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin
Gunaydin canimm cok sukur benim yolunda :)) sen nasilsin iyisin dimin?
Ins canim darisi bian once sizlerin basina..iyi olduguna sevindim..iyi kaderde cok sukur konusuyoruz canim gunleri yemeye calisiyoruz iste..
Selam kuzum..bu aralar keyfim yok valla özelden yazan arkadaşlarım var onlara bile kaç gündür atamadım mesaj..gece çok fenalastim..bilerek gece hocayı aramadim 9 eylüle gönderir se diye korktum agrilarla uyumuşum..sabah esim apar topar hocayı aradı hemen gel dedi muayaneye gittik dayanamayacak gibi olursan hemen hastaneye gitcekmisim hocayı arayacagim doğum gerceklesecekmiş...saat kac olursa ara dedi..geçtiğimiz çarşamba 12 si gibi alırım demişti o bakalım..inş ağrılar artmaz..çarşamba tekrar doğum için gün verecek bakalım yada benim uyuz durmayacak bir gece kapıyı çalacak iste...dayanabildigim yere kadar dayanacagim...
Ayyy cnm bnm az kaldi sabir arkadasim saglikla gelsin minigimiz insallah rabbim kolaylillar versin duamdasin hersey yolunda gitsin insallahSelam kuzum..bu aralar keyfim yok valla özelden yazan arkadaşlarım var onlara bile kaç gündür atamadım mesaj..gece çok fenalastim..bilerek gece hocayı aramadim 9 eylüle gönderir se diye korktum agrilarla uyumuşum..sabah esim apar topar hocayı aradı hemen gel dedi muayaneye gittik dayanamayacak gibi olursan hemen hastaneye gitcekmisim hocayı arayacagim doğum gerceklesecekmiş...saat kac olursa ara dedi..geçtiğimiz çarşamba 12 si gibi alırım demişti o bakalım..inş ağrılar artmaz..çarşamba tekrar doğum için gün verecek bakalım yada benim uyuz durmayacak bir gece kapıyı çalacak iste...dayanabildigim yere kadar dayanacagim...
Sagolasin kuzum benim doğumda seval le hep size dua edeceğiz..hep aklımızdasınız....Ayyy cnm bnm az kaldi sabir arkadasim saglikla gelsin minigimiz insallah rabbim kolaylillar versin duamdasin hersey yolunda gitsin insallah
caaanımmmm burdayımmmmmmm :)
Bol bol krem yağ canım..ben kimimin in bebe yagi var saf zeytinyagli indan aldım en baslarda ona aci badem ve kakao yagi attım..kokusu kotu oldu ama olsun..1 aydır da lierac kullanıyorum simdilik hic çatlağım yok daha..birde bol su içten nemlendirmek çok önemli..ikiz arkadaşım bio oil ve lierac surdu sürekli onda da hic çatlak yok 32 de doğurdu o gerçi..ya kızlar bende çok feci yırtık oldu karnımın altı. napıcam yaaaa
Allah Kolay lik versin iyi çalışmalar canım size..çok ayakta kalıp kızı yorma...bol bol otur oturarak anlat dersleri :))))Slm kizlar bizde bugun çalışmaya basladik kizimla. Okulun ilk günü zordu tabi. Bakalim eve gidince dinleniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?