Sagol cnm da bnm kiler minik. Oturamiycam sanirim. Biraz belim agrimis oyuzden. Bakalim duzen oturtucaz insallahAllah Kolay lik versin iyi çalışmalar canım size..çok ayakta kalıp kızı yorma...bol bol otur oturarak anlat dersleri :))))
Allah kolaylık versın canımSagol cnm da bnm kiler minik. Oturamiycam sanirim. Biraz belim agrimis oyuzden. Bakalim duzen oturtucaz insallah
Ins hayirlisiyla sonuclansin transferin guzel haberler yaz bizlere..progestan igne fena maalesef ben artik otururken aglamakli oluyodum.5.ayin sonuna kadar vuruldum ben igneyi..Kızlar benım yarın transferım var nasipse İnşaAllah bebeklerim tutar dua edin inşaAllah buarada progestan ıgnelerı nekadar agır yaglı ıgneymıs cok agrıtıyo
kaderimmmmm benide unutma arkadaşımSagolasin kuzum benim doğumda seval le hep size dua edeceğiz..hep aklımızdasınız....
Ins sonuçolumlu olursa devam edeceksin ignelere. Ben 12.haftaya kadar kullandim hemde her gun.kolonyali pamuk koy birqz iyi gelirKızlar benım yarın transferım var nasipse İnşaAllah bebeklerim tutar dua edin inşaAllah buarada progestan ıgnelerı nekadar agır yaglı ıgneymıs cok agrıtıyo
Keske sınıf değiştirme şansın olaydı ama nerdeeeSagol cnm da bnm kiler minik. Oturamiycam sanirim. Biraz belim agrimis oyuzden. Bakalim duzen oturtucaz insallah
Onun ucunu takmadan iğneye ilacı çekerse yapar daha az yanıyor popo canım şahsen denedim ben..tabi yapanin da eli hafif olursa hic sorun olmuyor..insaalah hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım..Kızlar benım yarın transferım var nasipse İnşaAllah bebeklerim tutar dua edin inşaAllah buarada progestan ıgnelerı nekadar agır yaglı ıgneymıs cok agrıtıyo
Unutmam arkadaş in her daim aklimdasinizkaderimmmmm benide unutma arkadaşım
beniim için artık çok geç sanırımBol bol krem yağ canım..ben kimimin in bebe yagi var saf zeytinyagli indan aldım en baslarda ona aci badem ve kakao yagi attım..kokusu kotu oldu ama olsun..1 aydır da lierac kullanıyorum simdilik hic çatlağım yok daha..birde bol su içten nemlendirmek çok önemli..ikiz arkadaşım bio oil ve lierac surdu sürekli onda da hic çatlak yok 32 de doğurdu o gerçi..
canım valla doktorun verebiliyosa heyet raporu versin. hamişken çalışmak çok zorSlm kizlar bizde bugun çalışmaya basladik kizimla. Okulun ilk günü zordu tabi. Bakalim eve gidince dinleniriz
Şimdiye kadar verdi de artik risk yok çalışabilirsin diyor. Var mı bildigin heyet raporu verecek doktor? Sen calistin micanım valla doktorun verebiliyosa heyet raporu versin. hamişken çalışmak çok zor
Amin inşaAllah saolasın evet bende hergun vuruluyorum tutunsunda razıyımIns hayirlisiyla sonuclansin transferin guzel haberler yaz bizlere..progestan igne fena maalesef ben artik otururken aglamakli oluyodum.5.ayin sonuna kadar vuruldum ben igneyi..
İnşaAllah olumlu olur saolasın tamam ole yapayım canımIns sonuçolumlu olursa devam edeceksin ignelere. Ben 12.haftaya kadar kullandim hemde her gun.kolonyali pamuk koy birqz iyi gelir
İnşaAllah canım evet emeklı bı hemsıre bulduk ıgnelerımı o yapıyor kendısı soledı agır ıgne oldugu ıcın basını takmadan cekıomus agrı olmasın dıe saolasın inşaAllah hersey guzel olur hepımız içinOnun ucunu takmadan iğneye ilacı çekerse yapar daha az yanıyor popo canım şahsen denedim ben..tabi yapanin da eli hafif olursa hic sorun olmuyor..insaalah hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım..
canım ben 5 aydır çalışmıyorum, heyet raporu veriyor doktorum her ay ama ilk kanama vardı rahim içinde, zaten mecbur yatmak zorunda kaldım uzun bi süre, sonra gebelikten önce olan tansiyonum depreşti, 15 ten aşağı inmedi, onun için verdi, en son da, ikiz gebelik diye verdi. çarşamba günü doğum izni başlıyor.Şimdiye kadar verdi de artik risk yok çalışabilirsin diyor. Var mı bildigin heyet raporu verecek doktor? Sen calistin mi
Sorun olmasinda çalışayım diyorum ama bakalim zaman ne gosterecek. Banada hemsire tansiyonuna baktir dedi. Sindilik normal. Senin ikiz tabi daha riskli. Geçmiş olsun sanada. Sen kime gidiyorsun muayeneyecanım ben 5 aydır çalışmıyorum, heyet raporu veriyor doktorum her ay ama ilk kanama vardı rahim içinde, zaten mecbur yatmak zorunda kaldım uzun bi süre, sonra gebelikten önce olan tansiyonum depreşti, 15 ten aşağı inmedi, onun için verdi, en son da, ikiz gebelik diye verdi. çarşamba günü doğum izni başlıyor.
tansiyonun yükseliyosa falan muhakkak söyle, o çok önemli bi konu, belki o sebeple uzatır doktorun raporu.
İYİ AKŞAMLAR ALLHIM BİZE PEYGAMBERİMİZİN HATRINA.fatma anamız hatrına sehit sühedalar .hatrına, hazreti yusu,f hatrına yaptığımız iyilikler okuduğumuz dualar hurmetine ayşe anamız hatrına yağan yağmurlar hürmetıne ANNELİĞİ HAYIRLISIYLA NASİP ET ALLAHIM KUSURSUZ SIKINTISIZ AMİNNNNN[/QUO aminnn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?