Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Kızlar benım yarın transferım var nasipse İnşaAllah bebeklerim tutar dua edin inşaAllah buarada progestan ıgnelerı nekadar agır yaglı ıgneymıs cok agrıtıyo

Kızlar benım yarın transferım var nasipse İnşaAllah bebeklerim tutar dua edin inşaAllah buarada progestan ıgnelerı nekadar agır yaglı ıgneymıs cok agrıtıyo
Ins hayirlisiyla sonuclansin transferin guzel haberler yaz bizlere..progestan igne fena maalesef ben artik otururken aglamakli oluyodum.5.ayin sonuna kadar vuruldum ben igneyi..

Ins sonuçolumlu olursa devam edeceksin ignelere. Ben 12.haftaya kadar kullandim hemde her gun.kolonyali pamuk koy birqz iyi gelir

Onun ucunu takmadan iğneye ilacı çekerse yapar daha az yanıyor popo canım şahsen denedim ben..tabi yapanin da eli hafif olursa hic sorun olmuyor..insaalah hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım..

beniim için artık çok geç sanırım ufak çatlaklar oldu önce, sonra tıpkı dikiş gibi o açılan yerlerden iyice açıldı liarac a geçeyim ben de bari. umarım bundan sonra daha açılmaz

Onun ucunu takmadan iğneye ilacı çekerse yapar daha az yanıyor popo canım şahsen denedim ben..tabi yapanin da eli hafif olursa hic sorun olmuyor..insaalah hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım..
İnşaAllah canım evet emeklı bı hemsıre bulduk ıgnelerımı o yapıyor kendısı soledı agır ıgne oldugu ıcın basını takmadan cekıomus agrı olmasın dıe saolasın inşaAllah hersey guzel olur hepımız için

Şimdiye kadar verdi de artik risk yok çalışabilirsin diyor. Var mı bildigin heyet raporu verecek doktor? Sen calistin mi
canım ben 5 aydır çalışmıyorum, heyet raporu veriyor doktorum her ay ama ilk kanama vardı rahim içinde, zaten mecbur yatmak zorunda kaldım uzun bi süre, sonra gebelikten önce olan tansiyonum depreşti, 15 ten aşağı inmedi, onun için verdi, en son da, ikiz gebelik diye verdi. çarşamba günü doğum izni başlıyor.
tansiyonun yükseliyosa falan muhakkak söyle, o çok önemli bi konu, belki o sebeple uzatır doktorun raporu.

Sorun olmasinda çalışayım diyorum ama bakalim zaman ne gosterecek. Banada hemsire tansiyonuna baktir dedi. Sindilik normal. Senin ikiz tabi daha riskli. Geçmiş olsun sanada. Sen kime gidiyorsun muayeneye

İYİ AKŞAMLAR ALLHIM BİZE PEYGAMBERİMİZİN HATRINA.fatma anamız hatrına sehit sühedalar .hatrına, hazreti yusu,f hatrına yaptığımız iyilikler okuduğumuz dualar hurmetine ayşe anamız hatrına yağan yağmurlar hürmetıne ANNELİĞİ HAYIRLISIYLA NASİP ET ALLAHIM KUSURSUZ SIKINTISIZ AMİNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…