evet haklısın canım yapılan iğneler yumurtaları uyarmak ve büyütmek olduğu için direk hormon veriliyor ve bu bize kilo olarak geri dönüyor ben 1 aşılama ve 1 tüp bebek denememi özelde yaptırdım ama hayat ve şartlar artık o kadar zorki ve malum artık hiçbir çift normal yollarla hamile kalamıyor muhakkak tedavi gerekiyor yaşadıklarımız ve stresss bu durumu dahada zorlaştırıyor arkadaşlarımın içinde 7. tüp bebek denemesinde tutan var kimi 3 kimi 1. denemede açıkçası bu bir şans işi olduğu için bende tedavi sürecimi ege ünv. devam etmeye karar verdim devletin verdiği 3 deneme hakkımı kullanayım dedim :) aralık ayında başladım fakat rapor sürecinde çekilen hss ulturasonunda rahimde polip çıktı ve 6 ocakta ameliyat oldum 23 ocakta normal bir şekilde adetimi gördüm işte benim bugünkü sıkıntımda bu arkadaşım mesajımı okumuşsun açıkçası kafam çok ama çok karışık test yapmaya cesaret yokkkkkÇok teşekkürler canımmm cevabın ve desteğin için.dr 1 aşılama yapabiliriz istersen dedi. Eşim gerek yok, doğrudan tüp bebek yapalım dedi.ben çok kararsızım.tekrar dr a gitmek, aynı sıkıntı ve stresleri yaşamak, yeniden kilo almak ki 72 kiloyum.kilo deyince, bu iğneler kilo aldırıyor diye okudum,duydum.dogru mu? Sen nerde yaptırıyorsun işlemlerini?
Bence kan testi yaptır bize de haber ver canimkızlar merhaba araya hafta sonu girdi ve nete giremedim aranızda kaçırdığım ve pozitif sonuç alanlar varsa tebrik ederim transferi olucaklar hayırlısı olsun ve güzel sonuçlarla gelirsiniz inşallah
Ve bu arada ben karma karışığım 6 ocakta histeroskopi ameliyatı oldum 23 ocakta adet gördüm normalde adetlerim düzenlidir hatta adet tarihimden muhakkat 4 yada 5 gün önce adet olurum şu son 2 güne kadar kasıklarımda ağrı fakat adet ağrısı gibide değil fakat bugün hiçbir şeyim yok ve hamilelikle ilgili aklınıza gelicek hiçbir belirtimde yok test yapmayı hem çok istiyorum hemde çok korkuyorumdile kolay 15 yıl bir mucize yaşarmıyım acaba artık kendi kendime bugünüde bekliyeceğim dedim olmadı yarın test dualarınızı benden eksik etmeyim iyiki sizler varsınız sizden başka hiçbir kimseyle paylaşamıyorum eşim dahi beni umutlandırmamak için hiçbir şey sormuyor nasıl dayanabiliyor anlayamıyorum
yaptırcam canım doktorum bikaç gün daha bekle gecikme ihtimalini göze alalım dedi ama nasıl bekliyeceğim bilmiyorumBence kan testi yaptır bize de haber ver canim
Valla ben de 19 ocak ta kürtaj olmuştum.doktor ultrasonda baktığın da baya yumurtan var demişti.Adetin de yaklaşmış demişti.oyuzden hsg çekilmedi sağlıklı sonuç adet bitiminde daha iyi dedi..biz bu ay bi kez korunmadan ilişki ye girdik..çarşamba tahlil yaptırmayı düşünüyorum sağlık ocagindayaptırcam canım doktorum bikaç gün daha bekle gecikme ihtimalini göze alalım dedi ama nasıl bekliyeceğim bilmiyorum
adetinde gecikme oldumu senindeValla ben de 19 ocak ta kürtaj olmuştum.doktor ultrasonda baktığın da baya yumurtan var demişti.Adetin de yaklaşmış demişti.oyuzden hsg çekilmedi sağlıklı sonuç adet bitiminde daha iyi dedi..biz bu ay bi kez korunmadan ilişki ye girdik..çarşamba tahlil yaptırmayı düşünüyorum sağlık ocaginda
bu arada kürtaj sebebin neydi ? çok geçmiş olsun...Valla ben de 19 ocak ta kürtaj olmuştum.doktor ultrasonda baktığın da baya yumurtan var demişti.Adetin de yaklaşmış demişti.oyuzden hsg çekilmedi sağlıklı sonuç adet bitiminde daha iyi dedi..biz bu ay bi kez korunmadan ilişki ye girdik..çarşamba tahlil yaptırmayı düşünüyorum sağlık ocaginda
gineraya doğum kontrol hapımıydı yada yanlış hatırlıyorum sanırımslm kızlar bende ters giden bişeyler var sanırımadetn 2. günü gineraya başladım fakat 11. günüm hala lekelenme şeklinde devam ediyo kanama doktorla görüştm ilacı 2 ye çıkar kesilmesi gerek kanamanın dedi ilaç bitiminde kontrole gitcem
evet doğum kontrol hapı ama tedavi amaçlı kullanıyorum şuangineraya doğum kontrol hapımıydı yada yanlış hatırlıyorum sanırım
Eşimle konuştuk biraz.her şey senin kafanda bitiyor.takma şunu dedi.illa bu ay olcak diye bir şey yok dedi.falan filan işte.çok kararsızım.sahi bu iğnelerden kaç kilo alınıyor yaa canımevet haklısın canım yapılan iğneler yumurtaları uyarmak ve büyütmek olduğu için direk hormon veriliyor ve bu bize kilo olarak geri dönüyor ben 1 aşılama ve 1 tüp bebek denememi özelde yaptırdım ama hayat ve şartlar artık o kadar zorki ve malum artık hiçbir çift normal yollarla hamile kalamıyor muhakkak tedavi gerekiyor yaşadıklarımız ve stresss bu durumu dahada zorlaştırıyor arkadaşlarımın içinde 7. tüp bebek denemesinde tutan var kimi 3 kimi 1. denemede açıkçası bu bir şans işi olduğu için bende tedavi sürecimi ege ünv. devam etmeye karar verdim devletin verdiği 3 deneme hakkımı kullanayım dedim :) aralık ayında başladım fakat rapor sürecinde çekilen hss ulturasonunda rahimde polip çıktı ve 6 ocakta ameliyat oldum 23 ocakta normal bir şekilde adetimi gördüm işte benim bugünkü sıkıntımda bu arkadaşım mesajımı okumuşsun açıkçası kafam çok ama çok karışık test yapmaya cesaret yokkkkkbilmiyorum arkadaşım 1 hafta daha bekle ondan sonra yap dedi anlıyacağın senin içinde benim içinde burdaki tüm arkadaşlarımında rabbim yardımcımız olsun hakkımızda herşeyin hayırlısını versin
Eşimle konuştuk biraz.her şey senin kafanda bitiyor.takma şunu dedi.illa bu ay olcak diye bir şey yok dedi.falan filan işte.çok kararsızım.sahi bu iğnelerden kaç kilo alınıyor yaa canım
hamile miyim değil miyim diye beklemek ćok zor.ben de biliyorum.bu ay baya ümitliydim.burdan yakı mucizesini okumuştum.yakı yapıştırdım.hamilelik belirtileri yaşadım.meger her şey psikolojikmişallahtan kist oluşmamış.çünkü sivilcelerim tuhaflasti.kist olabilir dediler.bugunku muayenede olmadığını öğrenince rahatladım.
anladım canım aklıma şu geldi 11. günüm diyorsun adetin 10.ile 15. günü arası yumurtlama dönemi biliyorsun bu dönemde de lekelenmeler olabiliyor böyle bir durum olabilir mi acabaevet doğum kontrol hapı ama tedavi amaçlı kullanıyorum şuan
Bebeğinin kalp atışlarını duyamadık.gelişimi geri kaldı.embriyo dağıldı kesedebu arada kürtaj sebebin neydi ? çok geçmiş olsun...
Nisan gibi bi kez 50 günde gelmişti son zamanlarda hep 30 günde geliyordu..anlamadım kürtajın etkisimiadetinde gecikme oldumu seninde
canım kişiden kişye değişiyır kimi çok az alıyor kimi benim gibi troid hastasıysa bayağalıyor ben 2 tedavimde toplam 15 kilo aldımEşimle konuştuk biraz.her şey senin kafanda bitiyor.takma şunu dedi.illa bu ay olcak diye bir şey yok dedi.falan filan işte.çok kararsızım.sahi bu iğnelerden kaç kilo alınıyor yaa canım
hamile miyim değil miyim diye beklemek ćok zor.ben de biliyorum.bu ay baya ümitliydim.burdan yakı mucizesini okumuştum.yakı yapıştırdım.hamilelik belirtileri yaşadım.meger her şey psikolojikmişallahtan kist oluşmamış.çünkü sivilcelerim tuhaflasti.kist olabilir dediler.bugunku muayenede olmadığını öğrenince rahatladım.
yok cnm 11. günüm ve kesilmeden devam ediyoanladım canım aklıma şu geldi 11. günüm diyorsun adetin 10.ile 15. günü arası yumurtlama dönemi biliyorsun bu dönemde de lekelenmeler olabiliyor böyle bir durum olabilir mi acaba
çok geçmiş olsun canım inşallah bu son denem olur ve bebişini sağlıkla kucağına alırsınBebeğinin kalp atışlarını duyamadık.gelişimi geri kaldı.embriyo dağıldı kesede
Ayy gerçekten miiii.vazgeçtim sanki.canım kişiden kişye değişiyır kimi çok az alıyor kimi benim gibi troid hastasıysa bayağalıyor ben 2 tedavimde toplam 15 kilo aldımama doktorum yaşımdan dolayı beklemeye vaktimiz yok diyor ve tedaviye devam anlıyacağın
doktorun ne diyor peki böyle bir durumda seni umutlandırmak istemem ama kardeşimde kürtajdan hemen sonra hamile kalmıştı böyle bir durumda olabilirNisan gibi bi kez 50 günde gelmişti son zamanlarda hep 30 günde geliyordu..anlamadım kürtajın etkisimi
34 yaşındayım bende ama başka çarem yok şuan tek odak noktam hayırlısı ile sağlıkla allahım bir bebek nasip etsin troid hastalığımdan dolayı çok aşırı kilolar aldım yaklaşık 52 kilo verdim verdim nasiplurda bebeğime kavuşursam yine çabalar dişimi sıkar veririm kilolarımı ama benim için her geçen gün lehime işliyor yaş 34 amh değerim düşük fsh yüksek 15 yıllık evliyim değerlerim iyi olsa bu kadar tedirgin olmıyacağım ama erken menepoz riskim var sağolsun doktorlarda beni çok rahatlatıyor bu konuda korkutmuyorlar vallla ne diyeyim hakkımızda hayırlısı allahım dularımızı boşa çevirmesin herkesin gönlüne göre versinAyy gerçekten miiii.vazgeçtim sanki.
kaç yaşindasin? Ben 39.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?