- 14 Kasım 2013
- 208
- 148
- 33
- 35
canım ben medical parkta devam. tüp bebek servisinde bütn kontrollerim.Sorun olmasinda çalışayım diyorum ama bakalim zaman ne gosterecek. Banada hemsire tansiyonuna baktir dedi. Sindilik normal. Senin ikiz tabi daha riskli. Geçmiş olsun sanada. Sen kime gidiyorsun muayeneye
Bende medicalparktayim kadin doğumda merve hn a gidiyorum. Sen dogumu yapta senden son bilgileri alayimcanım ben medical parkta devam. tüp bebek servisinde bütn kontrollerim.
Transferin 5.gunu crinone jel pembe pembe geri geldi hafif kanliydi. Yerlesme kanamasiydi sanirim. 9.günde erken gebelik testiyle anladim ki bnm bu sfeer 3.gun embriyosuyduHayrlı aksamlar kızlar benım bugun transferım oldu inşaAllah bebeklerım tutunur rabbım yardım eder sorucagım soru şu hamıle kalan arkadaslar testten once tutundugunu anlamısmıydınız anladıysanız ne olduda anladınız:)
Saolasın canım bende dıkkat edeyım benımde 5 ıncı gun embırıyosu yerlestırdıler bana ıdrar testı yapma cıkmıyabılır dedı kan testı yaptır dedı 10 gun sonra bakılcak inşaAllah hamişlere katılırımTransferin 5.gunu crinone jel pembe pembe geri geldi hafif kanliydi. Yerlesme kanamasiydi sanirim. 9.günde erken gebelik testiyle anladim ki bnm bu sfeer 3.gun embriyosuydu
Valla canım kaynanalar bole kızları gıydırmes yada dıger gelınlerı kımı saf bulurlarsa ona yuklenırler madem esın sevmıo surat yapmanı al kıyafetlerı ama gıydırme verırsın sende bırıne bencekızlar kızlar
allah aşkına bana bi akıl verin
kaynanam eşimin bebek kıyafetlerini saklamış 35 yıllıkbana verdi giydirirsin diye. ama görseniz toz bezi yapmazsınız o derece eski püskü. diğer torununa alıp da o gelininin giydirmediği kıyafetleri de kaktırdı. bi de diyo ki o giydirmedi al sen giydir. ya neden ben giydireyim öteki gelininin giydirmediklerini. ya salak salak iş yapıyo, ben surat sallayınca da eşim neden surat yapıyosun diyo. söyleyin napayım???
sen normal kadın doğum servisindemisin cnım? tüp bebekte merve diye bi doktor yok diye hatırlıyorum. doğum az kaldı bizim de, doğumu da ttüp bebektekiler yaptıracaklar nasipse. doğumdan sonra son bilgileri aktarırım zatenBende medicalparktayim kadin doğumda merve hn a gidiyorum. Sen dogumu yapta senden son bilgileri alayim
bi de arsız. o kadar kızıyorum laf çakıyorum artık hiç banamısın demiyo. eskiden ses çıkarmazdım şu son bir iki aydır hiç lafımı esirgemiyorum ama kadın anlamıyo ya. bak gece gece uykum kaçtı onu düşünmekten. geldim bilgisayarın başına. ya nefret geldi artık 5 aydır işe de gitmeyince her pisliğini gördüm, bıktım soğudum iyice kadından ya.Valla canım kaynanalar bole kızları gıydırmes yada dıger gelınlerı kımı saf bulurlarsa ona yuklenırler madem esın sevmıo surat yapmanı al kıyafetlerı ama gıydırme verırsın sende bırıne bence
Normal test degil.erken gebelik testi ydi. Onlar daha hassas.cunku testin 3.gunu kan verdim.121 çıkmıştıSaolasın canım bende dıkkat edeyım benımde 5 ıncı gun embırıyosu yerlestırdıler bana ıdrar testı yapma cıkmıyabılır dedı kan testı yaptır dedı 10 gun sonra bakılcak inşaAllah hamişlere katılırım
Evet cnm dr um kadin dogumda. Bnm tupbbebk ozelde olmustu. Dr ile sıkıntı yok. Hastane ve dogumu merak ediyrm cunku ablam dogum yapali orda 3 yili gecti. Ücreti konustunmusen normal kadın doğum servisindemisin cnım? tüp bebekte merve diye bi doktor yok diye hatırlıyorum. doğum az kaldı bizim de, doğumu da ttüp bebektekiler yaptıracaklar nasipse. doğumdan sonra son bilgileri aktarırım zaten
canım hayırlısı olsun rabbimin izniyle bebişin tutunur sana ve bize güzel haberler verirsin :)Hayrlı aksamlar kızlar benım bugun transferım oldu inşaAllah bebeklerım tutunur rabbım yardım eder sorucagım soru şu hamıle kalan arkadaslar testten once tutundugunu anlamısmıydınız anladıysanız ne olduda anladınız:)
Valla sneı vok ii anlıyorum bende eltı yok ama bı gorumce var 5 eltıyr bedel kendısı kaynanamda sevmedgı seylerı bana solerı ona bısı demes ben artık takmamaya calısıyorım cunkı kendıme zarar oluyo sende dusunme bosver umrunda deılmıs gıbı davran esın madem tavır koymuyo sana surat yapıosa kendı aılenı dusun onun yanında bısı demekı senı kotu bılmesın Allah yardımcımız olsun nabalımbi de arsız. o kadar kızıyorum laf çakıyorum artık hiç banamısın demiyo. eskiden ses çıkarmazdım şu son bir iki aydır hiç lafımı esirgemiyorum ama kadın anlamıyo ya. bak gece gece uykum kaçtı onu düşünmekten. geldim bilgisayarın başına. ya nefret geldi artık 5 aydır işe de gitmeyince her pisliğini gördüm, bıktım soğudum iyice kadından ya.
Hmm bende merak edıyorum cok bu zman nasıl gecıcek dıe bende erkek gebelık testı alırım saol canımNormal test degil.erken gebelik testi ydi. Onlar daha hassas.cunku testin 3.gunu kan verdim.121 çıkmıştı
Ay inşaAllah canım o guzel haberı vermeyı rabbim nasip eder:)canım hayırlısı olsun rabbimin izniyle bebişin tutunur sana ve bize güzel haberler verirsin :)
Ben hamdolsun iiim sen nasılsın iisin inşaAllahNAPIYORSUNUZ ARKADAŞLAR BEN ÖĞLE YEMEGINE GİDİYORUM SELAMLAR
BENDE İYİ SAYILIRUM EŞİM BÖBREK AMELİYATI OLACAK 3 GÜN İZİN ALMAYA UĞRAŞIYRUM DUA EDİYORUM BİR SIKINTI OLMASINBen hamdolsun iiim sen nasılsın iisin inşaAllah
canım çok geçmiş olsun acil şifalarB
BENDE İYİ SAYILIRUM EŞİM BÖBREK AMELİYATI OLACAK 3 GÜN İZİN ALMAYA UĞRAŞIYRUM DUA EDİYORUM BİR SIKINTI OLMASIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?