canım cumaya kontrol var. doğumu sorucam kaça mal olacak, oda süslemesi vs varmı? kaç gece kalınacak falan. bi de bebek doğduğunda bazı hastaneler ilk giydirmeye kendileri bişeyler veriyorlarmış doğumhanedeyken. onu falan da sorucam. gece acil doğum olursa napıcaz falan. baya aklımda soru var. hepsini sorucam. kontrolden gelince yazarım buraya.Evet cnm dr um kadin dogumda. Bnm tupbbebk ozelde olmustu. Dr ile sıkıntı yok. Hastane ve dogumu merak ediyrm cunku ablam dogum yapali orda 3 yili gecti. Ücreti konustunmu
Ayrica o kiyafetleri begenmezsen giydirmeyebilirsin. Bnm de elbiselerim var begendiklerimi kizima giydircem nasipse. Aman kafaya takma . Al koy bikenara. Sonra giydirmedim de geri ver
Ay bende merak ediyrm daha erken diye soramadim.senden alirim bilgileri. Evet 3 yil once medicalpark yigenime tulum vermisti hemengiydirimisti.canım cumaya kontrol var. doğumu sorucam kaça mal olacak, oda süslemesi vs varmı? kaç gece kalınacak falan. bi de bebek doğduğunda bazı hastaneler ilk giydirmeye kendileri bişeyler veriyorlarmış doğumhanedeyken. onu falan da sorucam. gece acil doğum olursa napıcaz falan. baya aklımda soru var. hepsini sorucam. kontrolden gelince yazarım buraya.
Cok gecmıs olsun canım Allah Şifa versinB
BENDE İYİ SAYILIRUM EŞİM BÖBREK AMELİYATI OLACAK 3 GÜN İZİN ALMAYA UĞRAŞIYRUM DUA EDİYORUM BİR SIKINTI OLMASIN
Ayy canım,çok sağol.ne güzel anlatmıssın.çok teşekkür ederim. Yazdıklarını eşimle de paylaşıcam.bakalım nolcak.ben kırk yaşındayım.cesaret edemiyorum tüp bebek tedavisine.hayırlısı artık.allah yavrularını sağselamet kucağına almayı nasip etsin inşallah. Doğuma ne kadar vereceksin canım?ahmet hocayla bir kere görüşmüştüm.çok insancıl.çok beğenmiştim.ama cesaret edemedim bir türlü.
Merhaba canım. Allah başka acılar yaşatmasın canım.çok üzüldüm.Nurbanu merhaba canım .. ben bayaadır girmiyordum bebişimi kaybedince bayaa psikolojik sıkıntılar yaşadım malesefsen ne yaptın hastaneye karar verebildin mi ?? biz yeniden başladık bu aralık 15-16 gibi geçen transferden kalan 1 adet donmuş yumoşumuzu transfer edicek ahmet hoca ..
Merhaba canım. Allah başka acılar yaşatmasın canım.çok üzüldüm.ama emin ol az kaldı bebişin gelmesine
Ben vazgeçtim.gitmedim hiçbir yere.gedecek olsaydım da ahmet zeki hocaya gidecektim.allahım yüzune baksın inşallah arkadaşım
Benim gb 2.çocuk için mi uğraßiyordu o kadın da?amin canım. Inşallah.[
Amin canım benim inşallah .. pes etme gülüm ya dün bi kadın gelmişti hastaneye ve 1968 doğumluymuş süleyman bey bile şaşırdı .. tüp bebek için gelmişti : ) Allahım senin kucağınıda isteyen kim varsa kimsenin kucağını da boş bırakmasın
Merhabalar çok geçmiş olsun. Hem maddi en çok da manevi olarak çok yorucu bir süreç. Böylesi bir sıkıntı yaşanması hiç iyi olmamış , çok üzüldüm. İzmir başlığını görünce geldim bu foruma. Önümüzdeki ay regl olunca tedaviye başlama planı yaptık bir takım kan testleri yaptırdım. Şimdiden bazı vitamin türevleri başlandı. Benim de ilk denemem olacak hayırlısıyla. Bu yapılması zorunlu olan ancak sizden ilk seferde istenmeyen testleri merak ettim. Acaba benden istendi mi ki? Yazar mısınız lütfen neydi o testler. Umut yitirmek yok, sevgilerimle...
Nurbanu hanım ben desizinle aynı durumdayım sanırım 2. Yi istiyoruz biz de ahmet beyle 1. De olmadı 2. İçin çok kararsızız ama çok istiyoruz kızımıza bir kardeş bir arkadaşın orada yaşadığı olumsuzlukda beni tedirgin etti biraz yaşım 41 bu arada ağustosda 1. Kalite 3 tane koydular doktorda umutluydu aslında ama bizim yumurtalar dondurulmuştu döllenmeden önce bel ki ondan nasip değilmiş sonuçta para da yok borç harç bir kere dahamı denesek diyoruz çok kararsızızBenim gb 2.çocuk için mi uğraßiyordu o kadın da?amin canım. Inşallah.
Bnce onemli degil bnm drum da baska .hatta hemen wc ye gidebilirsin dedi. Yarimsaat sonra kontrole geldi ve gitmedim diye kizdi. Bende gittim. Ve yataga da hastabalici yardimiyla gectim. Olacaksa oluyor bunlari biz kafaya takiyoruz.İzmir medikalde tedavi olanlara birşey sormak istiyorum transferden sonra sizi nasıl normal yatağaaldılar ben orada ameliyathanede görevli bayanın yardımıyla yandaki yatağa geçtim karnım haliyle gerildi biraz düşerim diye falan da korktum herhalde burada böyle oluyor dedim bişey söylememiştim 15 dakika sonra tuvalete kalkabileceğimi söylediler ben de tutabildiğim kadar tutup sonra yaptım izmir şifada çok farklıydı hiç sarsmadan yatağaaldılar ve sürgüye yaptırdılar bel ki de bunlar önemli değildir ama merak ettim
Herşey nasip tabiki şükürler olsun bir tane var rabbim hiç aratmadan verdi olmyınca şundan mı bundan mı diye kafaya takılıyor işte bir de ben hastaneden çıktıktan sonra az kalsın düşüyordım eşim tuttu ayağım takılmıştı ani bir hereket oldu evlat gibisi yok olmayanlara tez zamanda nasip etsin AllahımBnce onemli degil bnm drum da baska .hatta hemen wc ye gidebilirsin dedi. Yarimsaat sonra kontrole geldi ve gitmedim diye kizdi. Bende gittim. Ve yataga da hastabalici yardimiyla gectim. Olacaksa oluyor bunlari biz kafaya takiyoruz.
Benim gb 2.çocuk için mi uğraßiyordu o kadın da?amin canım. Inşallah.
Selam arkadaslar ben iki asilama yaptirdm gecen ay ilk tup brbek denememiz oldu sonuc negatif medical parkta yaptirdik hastanedende doktordan hemsireden hepsinden cok memnundum ama tek sikinti gel tahlil git tahlil yapiolar bisey solemiolar testler bize verilmio o yuzden biz ikinciyi dokuz eylul dr ERBIL DOGANda dusunuoruz gideniniz varmi hastane ve doktor hakkinda yardimci olurmusunuz kizlar :)
Sen de ne kadar tatlısın yaaaaa2. değil ama 3. için uğraşıyordu : )) ikizleri varmış önceden .. ama şanslısın tatlım en azından bir evladın varmış bak .. sen çok büyük kalplisin sadece 2. yi düşündüğün için bile çok büyük kalplisin arkadaşım .. Allah gönlüne göre versin inşallah
Sen de ne kadar tatlısın yaaaaasen beni mutlu ettin,allah da seni mutlu etsin
Çok iyisinnAmin canımmm nekadar çok mutlu edersem okadar mutlu oluyorum ben zatenn : ) daha çok mutlu ol : )
Çok iyisinnallah temiz kalbine göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?