AmiiinnAminnn tüm kalbimle .. Allah hepimizin kalbine göre hayırlısını versin inşallah
Ben tınaztepede yaptırdım ılk denemem ve suan gun sayıyırum transferım oldu hayrlısı bakalımbende medicalpark a gidiyorum .. tahlil sonuçlarınız dosyanızda vardır isteyince hepsinin çıktısını veriyolar .. Dokuz eylül ege ünv. tepecik kimseden iyi bişey duymadığım gibi çok kötü şeyler duyuyorum ..Maddi açıdan çok yük olmayacaksa medical park a devam edin derim .. bir de Tınaztepe için iyi diyorlar ama ben orayı hiç düşünmedim doktorumdan çok memnun olduğum için ..
canım, ben medicaldeyim. transferden sonra hasta bakıcı ve hemşireler transfer masasının hemen yanına getirdikleri yatağa alıyorlar. 15 dk sonra wc için kalkabilirsin diyolar. ama ben sürgü istemiştim.İzmir medikalde tedavi olanlara birşey sormak istiyorum transferden sonra sizi nasıl normal yatağaaldılar ben orada ameliyathanede görevli bayanın yardımıyla yandaki yatağa geçtim karnım haliyle gerildi biraz düşerim diye falan da korktum herhalde burada böyle oluyor dedim bişey söylememiştim 15 dakika sonra tuvalete kalkabileceğimi söylediler ben de tutabildiğim kadar tutup sonra yaptım izmir şifada çok farklıydı hiç sarsmadan yatağaaldılar ve sürgüye yaptırdılar bel ki de bunlar önemli değildir ama merak ettim
bugün kontrole gittim canım. fiyatı öğrendim. doğum(hastane , 1 gece yatış, ameliyat) + bebek fotoğrafçısı(albümlü cd li) + detaylı oda süslemesi (bebek şekeri, sepeti, anı defteri, kapı süsü, oda süsü, takı yastığı) hepsi toplam 3500 TL dedi. benim sosyal güvencem doğumu karşıladığından (özel sigorta gibi) foto ve süsleme fiyatlarını da sordum. onlar da ayrı ayrı fiyatlar foto 480, süsleme 400 tl imiş. sadece doğum istersen hediye gibi kapıyı süslüyolarmış. bebeğe doğumda giydirdikleri birşey varmı sorusuna net cevap alamadım :)Ay bende merak ediyrm daha erken diye soramadim.senden alirim bilgileri. Evet 3 yil once medicalpark yigenime tulum vermisti hemengiydirimisti.
Bana neden öyle yaptılar ya işlemden sonra bir görevli vardı ne kadar yardım edebilecek bir kişi .öğle arasıydı sanırım belki de çıkmışlardı okadar herşeyi inceliyoruzki tedavi süresince üzerinde durmadım artık yatağa geçerken zorlandım ama biz 4 ay geldik gittik oraya eşimin durumundan dolayı çok para harcadık çok yıprandım her yönden biran önce bitsin istiyordum bi de hastaneden çıktıktan sonra az kalsın düşüyordum eşim tuttu kafamda deli sorular depreşti ne olur cevap yazın tekrar deneme konusunda kararsızız eşimde bende çok istiyoruz ama olmazsa sonrası çok zor bir yavrum olduğu halde ilaçla toparlanmaya çalışıyorum fazla vaktimiz yok yaş41 cevaplarınızı bekliyorumcanım, ben medicaldeyim. transferden sonra hasta bakıcı ve hemşireler transfer masasının hemen yanına getirdikleri yatağa alıyorlar. 15 dk sonra wc için kalkabilirsin diyolar. ama ben sürgü istemiştim.
Sagolcanim insallah dahada artmaz fiyat. Buyyk ihtimalle bendeorda yapicambugün kontrole gittim canım. fiyatı öğrendim. doğum(hastane , 1 gece yatış, ameliyat) + bebek fotoğrafçısı(albümlü cd li) + detaylı oda süslemesi (bebek şekeri, sepeti, anı defteri, kapı süsü, oda süsü, takı yastığı) hepsi toplam 3500 TL dedi. benim sosyal güvencem doğumu karşıladığından (özel sigorta gibi) foto ve süsleme fiyatlarını da sordum. onlar da ayrı ayrı fiyatlar foto 480, süsleme 400 tl imiş. sadece doğum istersen hediye gibi kapıyı süslüyolarmış. bebeğe doğumda giydirdikleri birşey varmı sorusuna net cevap alamadım :)
Merhaba ben 1.denememi erbil beyde 2.denememi ahmet hocada yaptim negatif ikiside 3.icin tekrar ahmet hocaya medicale gidiyorum tercih sizin tabiyi ama ben hic memnun kalmadim erbil bey ve dokuz eylulden hakkinizda hayirlisiSelam arkadaslar ben iki asilama yaptirdm gecen ay ilk tup brbek denememiz oldu sonuc negatif medical parkta yaptirdik hastanedende doktordan hemsireden hepsinden cok memnundum ama tek sikinti gel tahlil git tahlil yapiolar bisey solemiolar testler bize verilmio o yuzden biz ikinciyi dokuz eylul dr ERBIL DOGANda dusunuoruz gideniniz varmi hastane ve doktor hakkinda yardimci olurmusunuz kizlar :)
Günaydın canım..benim doğum 37+2 de haftaya pazartesi ayin 14 unde olacak inşallah
Aa sen de 2.çocuk ićin mi uğraşıyorsunBana neden öyle yaptılar ya işlemden sonra bir görevli vardı ne kadar yardım edebilecek bir kişi .öğle arasıydı sanırım belki de çıkmışlardı okadar herşeyi inceliyoruzki tedavi süresince üzerinde durmadım artık yatağa geçerken zorlandım ama biz 4 ay geldik gittik oraya eşimin durumundan dolayı çok para harcadık çok yıprandım her yönden biran önce bitsin istiyordum bi de hastaneden çıktıktan sonra az kalsın düşüyordum eşim tuttu kafamda deli sorular depreşti ne olur cevap yazın tekrar deneme konusunda kararsızız eşimde bende çok istiyoruz ama olmazsa sonrası çok zor bir yavrum olduğu halde ilaçla toparlanmaya çalışıyorum fazla vaktimiz yok yaş41 cevaplarınızı bekliyorum
Cok sevindim canim hsyirlisiyla bebegini kucagina alirsin artik.yeni yil bebisinle girmişolursun ne guzel. Guzel haberlerini bekliyoruzGünaydın canım..benim doğum 37+2 de haftaya pazartesi ayin 14 unde olacak inşallah
Gun sayiyoruz artik canim ne olsun eksikleri tamamlama telasi tabi hic eksik bitmiyor hergun yeni bisi mutlaka cikiyor
Canım cok guzel hayrlı bı dogum gerceklestırısın inşaAllah bebegını saglıkla kucagına alırsın inşaAllah:)Günaydın canım..benim doğum 37+2 de haftaya pazartesi ayin 14 unde olacak inşallah
ayyyy canım az kaldı sağlıkla kucağına al bebeğini inşallahGünaydın canım..benim doğum 37+2 de haftaya pazartesi ayin 14 unde olacak inşallah
Cok sevindim canim hsyirlisiyla bebegini kucagina alirsin artik.yeni yil bebisinle girmişolursun ne guzel. Guzel haberlerini bekliyoruz
Canım cok guzel hayrlı bı dogum gerceklestırısın inşaAllah bebegını saglıkla kucagına alırsın inşaAllah:)
Teşekkürler kızlar...en kisa zamanda sağlık la hepinizin bu duyguyu yaşaması dileğiyle...Geçen sene 3. İle girmiştim yılbaşında sonra kürtaj oldum inşallah bu sene bebeğim le gireceğim...bana verdiğiniz destekler için hepinize minnetarım...ayyyy canım az kaldı sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah
Hadi hayırlısı cnm ama erken geliyor kızın hayırdır. Benimkide 37+6 da geldi...Günaydın canım..benim doğum 37+2 de haftaya pazartesi ayin 14 unde olacak inşallah
Hadi senide Allah kurtarsın cnm inşallah sağlıcakla gelir meleğin kucağına...Gun sayiyoruz artik canim ne olsun eksikleri tamamlama telasi tabi hic eksik bitmiyor hergun yeni bisi mutlaka cikiyorbenimde 23 aralikta olucak nasipse..
Prematüre bebekten çıkmasını bekliyor doktorum bilmiyorum onun kararı zaten benim de pek dayanacak gücüm kalmadı dikişlere baskı yapmasını istemiyor doktorum..kilosu gelişimi iyi olduğu için beklemenin anlamı yok diyor.Hadi hayırlısı cnm ama erken geliyor kızın hayırdır. Benimkide 37+6 da geldi...
Ben tınaztepede yaptırdım ılk denemem ve suan gun sayıyırum transferım oldu hayrlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?