Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Hadi bakalım topiğin 2. Bebeği geliyor sağlıkla gelsin meleğin inşallah . Darısı diğer arkadaşların başına...kaç kilo olmuş kızın????

Merhaba ben 1.denememi erbil beyde 2.denememi ahmet hocada yaptim negatif ikiside 3.icin tekrar ahmet hocaya medicale gidiyorum tercih sizin tabiyi ama ben hic memnun kalmadim erbil bey ve dokuz eylulden hakkinizda hayirlisi
sagol canim verdigin bilgiler icin hakkimizda hayirlisi olsun insallah canm sen suan hangi asmadasin tatlm

Hadi bakalım topiğin 2. Bebeği geliyor sağlıkla gelsin meleğin inşallah . Darısı diğer arkadaşların başına...kaç kilo olmuş kızın????
Amin canım inşallah.. 2850 filan dedi dun...ama artik habire birşeyler oluyor vücut ta sık sık gidiyorum hocaya..geçen gün kahverengi leke gelmeye başladı mesela...

kızlar konu dışı olucak belki ama bişey sorucam hergün tek seferde 3 tane estrofem içiyorum ve migrenim olduğu için inanılmaz baş ağrısı yapıyor aynı şeyi yaşayıp buna çözüm bulabileniniz var mı acaba ? sürekli ağrı kesici içmek istemiyorum ılık duş iyi geliyor ama bi süre sonra tekrar ağrımaya başlıyor

Sagol cnm belki karsilasmisizdir bile :) 2.denememiz bizim ahmet hocada gecen yil kasim ayindan beri gidip geliyoruz esimin ameliyati bnm ameliyat uzadi haliyle..sizin problem ne ?hayirlisi olsun insallah hakkinzda

Aa sen de 2.çocuk ićin mi uğraşıyorsunben de yaşım 39allah kolaylık versin
Uğraşsak mı uğraşmasak mı bilemedik aslında benim rezerv yaşıma göreiyi eşimin de dondurulmuş spermleri var orada kimse cevap yazmadı bu konuda ağustosta 1. Kalite 3 tane kondu olmadı dond. Yok yaparsak borçla olacak keşke birikmişim
Z olsaydı ikimiz de öğretmeniz ev kredisi vs işte...gidip bi görüşcez herhalde

Canım sen neden tek seferde uc tane ıcıyosunkı mesela bana gunde 3 tane iç dedı bende sabah ogle aksam ıcıyorum hamdolsun bişi olmuyo

Benim doktorum da tablo vermişti saatli idi ilaçlarım..estroferm i saatinde 3 kez içiyordum

Sagol cnm belki karsilasmisizdir bile :) 2.denememiz bizim ahmet hocada gecen yil kasim ayindan beri gidip geliyoruz esimin ameliyati bnm ameliyat uzadi haliyle..sizin problem ne ?hayirlisi olsun insallah hakkinzda
Canlar bizde ayin 17sinde genetik test sonuclarima almaya gidicez

kizlar biz kesin birbirimizi goruyoruzda bilmioz tabisi hakkimizda hayirlisi canlarim

Hmmm öğretmen maaşları da az.istersen bir kere daha deneyin.madem dondurulmuş var.kime gidiyordu canım? bizim de bir sorunumuz yok ama olmuyor.belki de en iyisi.her şeye tahammülüm azaldı sanki.

bende medicalde oldum tedavimi transferden sonra cok ilgili olduklarini soyleyemem kesinlikle yarim saat bile deildir benim yatis surem transferden sonra tuvalet ihtiyaci icin de kendim kalktim surguyu falan kimsenin sordugu yok ama suda bir gercek Rabbim ol derse oluyo stres yapma bol bol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…