- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
Hadi bakalım topiğin 2. Bebeği geliyor sağlıkla gelsin meleğin inşallah . Darısı diğer arkadaşların başına...kaç kilo olmuş kızın????Prematüre bebekten çıkmasını bekliyor doktorum bilmiyorum onun kararı zaten benim de pek dayanacak gücüm kalmadı dikişlere baskı yapmasını istemiyor doktorum..kilosu gelişimi iyi olduğu için beklemenin anlamı yok diyor.
Saolasın canım Allah razı olsun hepımızın inşaAllah rabbım gonlumuzdekınden daha guzelını verir inşaAllah:)hayırlısı olsun inşallah .. Allah gönlüne göre versin dilerim
Canım senınde hayrlı guzel dogumun olur inşaAllah bebegını saglıklı bi şekılde kucagına almayı rabbim nasip etsın:)Gun sayiyoruz artik canim ne olsun eksikleri tamamlama telasi tabi hic eksik bitmiyor hergun yeni bisi mutlaka cikiyorbenimde 23 aralikta olucak nasipse..
sagol canim verdigin bilgiler icin hakkimizda hayirlisi olsun insallah canm sen suan hangi asmadasin tatlmMerhaba ben 1.denememi erbil beyde 2.denememi ahmet hocada yaptim negatif ikiside 3.icin tekrar ahmet hocaya medicale gidiyorum tercih sizin tabiyi ama ben hic memnun kalmadim erbil bey ve dokuz eylulden hakkinizda hayirlisi
Amin canım inşallah.. 2850 filan dedi dun...ama artik habire birşeyler oluyor vücut ta sık sık gidiyorum hocaya..geçen gün kahverengi leke gelmeye başladı mesela...Hadi bakalım topiğin 2. Bebeği geliyor sağlıkla gelsin meleğin inşallah . Darısı diğer arkadaşların başına...kaç kilo olmuş kızın????
14 aralikta kontrolum var ilk adetide ignelere basicaz cnmsagol canim verdigin bilgiler icin hakkimizda hayirlisi olsun insallah canm sen suan hangi asmadasin tatlm
Benim enson gecen ay genetik tahlil aldilar bakalim gidicem ama soledim gibi bekleticez bu arada cumlenizin yar ve yardimcisi olsun insallah :)14 aralikta kontrolum var ilk adetide ignelere basicaz cnm
Amin cnm insallah bizim ilk tedavi oncesi bakildi onlarin hepsiBenim enson gecen ay genetik tahlil aldilar bakalim gidicem ama soledim gibi bekleticez bu arada cumlenizin yar ve yardimcisi olsun insallah :)
Leke nedenmiski canim ...hadi hayirlisiyla bian once yavruna kavusursun insallah sorunsuz bir sekilde...Amin canım inşallah.. 2850 filan dedi dun...ama artik habire birşeyler oluyor vücut ta sık sık gidiyorum hocaya..geçen gün kahverengi leke gelmeye başladı mesela...
14 aralikta kontrolum var ilk adetide ignelere basicaz cnm
Sagol cnm belki karsilasmisizdir bile :) 2.denememiz bizim ahmet hocada gecen yil kasim ayindan beri gidip geliyoruz esimin ameliyati bnm ameliyat uzadi haliyle..sizin problem ne ?hayirlisi olsun insallah hakkinzdacanımcıım hayırlısı olsuun :) ben de ahmet hocanın hastasıyım .. biz de aralık 15-16 gibi donmuş blastokist transferimiz olucak .. 10 aralıkta da kontrolümüz var :) beli geliş gidiş karşılaşırız yau :)
Uğraşsak mı uğraşmasak mı bilemedik aslında benim rezerv yaşıma göreiyi eşimin de dondurulmuş spermleri var orada kimse cevap yazmadı bu konuda ağustosta 1. Kalite 3 tane kondu olmadı dond. Yok yaparsak borçla olacak keşke birikmişimAa sen de 2.çocuk ićin mi uğraşıyorsunben de yaşım 39 allah kolaylık versin
Canım sen neden tek seferde uc tane ıcıyosunkı mesela bana gunde 3 tane iç dedı bende sabah ogle aksam ıcıyorum hamdolsun bişi olmuyokızlar konu dışı olucak belki ama bişey sorucam hergün tek seferde 3 tane estrofem içiyorum ve migrenim olduğu için inanılmaz baş ağrısı yapıyor aynı şeyi yaşayıp buna çözüm bulabileniniz var mı acaba ? sürekli ağrı kesici içmek istemiyorumılık duş iyi geliyor ama bi süre sonra tekrar ağrımaya başlıyor
Bilmiyorum canım dikişler yerinde idi açılmada yoktu..parmak la kontrol olunca lekelenmeda durdu :) kılcal damar çatlaması olabilirmişLeke nedenmiski canim ...hadi hayirlisiyla bian once yavruna kavusursun insallah sorunsuz bir sekilde...
Benim doktorum da tablo vermişti saatli idi ilaçlarım..estroferm i saatinde 3 kez içiyordumkızlar konu dışı olucak belki ama bişey sorucam hergün tek seferde 3 tane estrofem içiyorum ve migrenim olduğu için inanılmaz baş ağrısı yapıyor aynı şeyi yaşayıp buna çözüm bulabileniniz var mı acaba ? sürekli ağrı kesici içmek istemiyorumılık duş iyi geliyor ama bi süre sonra tekrar ağrımaya başlıyor
Canlar bizde ayin 17sinde genetik test sonuclarima almaya gidicezSagol cnm belki karsilasmisizdir bile :) 2.denememiz bizim ahmet hocada gecen yil kasim ayindan beri gidip geliyoruz esimin ameliyati bnm ameliyat uzadi haliyle..sizin problem ne ?hayirlisi olsun insallah hakkinzda
canımcıım hayırlısı olsuun :) ben de ahmet hocanın hastasıyım .. biz de aralık 15-16 gibi donmuş blastokist transferimiz olucak .. 10 aralıkta da kontrolümüz var :) beli geliş gidiş karşılaşırız yau :)
kizlar biz kesin birbirimizi goruyoruzda bilmioz tabisi hakkimizda hayirlisi canlarimSagol cnm belki karsilasmisizdir bile :) 2.denememiz bizim ahmet hocada gecen yil kasim ayindan beri gidip geliyoruz esimin ameliyati bnm ameliyat uzadi haliyle..sizin problem ne ?hayirlisi olsun insallah hakkinzda
HmmmUğraşsak mı uğraşmasak mı bilemedik aslında benim rezerv yaşıma göreiyi eşimin de dondurulmuş spermleri var orada kimse cevap yazmadı bu konuda ağustosta 1. Kalite 3 tane kondu olmadı dond. Yok yaparsak borçla olacak keşke birikmişim
Z olsaydı ikimiz de öğretmeniz ev kredisi vs işte...gidip bi görüşcez herhalde
bende medicalde oldum tedavimi transferden sonra cok ilgili olduklarini soyleyemem kesinlikle yarim saat bile deildir benim yatis surem transferden sonra tuvalet ihtiyaci icin de kendim kalktim surguyu falan kimsenin sordugu yok ama suda bir gercek Rabbim ol derse oluyo stres yapma bol bol dua etBana neden öyle yaptılar ya işlemden sonra bir görevli vardı ne kadar yardım edebilecek bir kişi .öğle arasıydı sanırım belki de çıkmışlardı okadar herşeyi inceliyoruzki tedavi süresince üzerinde durmadım artık yatağa geçerken zorlandım ama biz 4 ay geldik gittik oraya eşimin durumundan dolayı çok para harcadık çok yıprandım her yönden biran önce bitsin istiyordum bi de hastaneden çıktıktan sonra az kalsın düşüyordum eşim tuttu kafamda deli sorular depreşti ne olur cevap yazın tekrar deneme konusunda kararsızız eşimde bende çok istiyoruz ama olmazsa sonrası çok zor bir yavrum olduğu halde ilaçla toparlanmaya çalışıyorum fazla vaktimiz yok yaş41 cevaplarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?