Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Sagol cnm belki karsilasmisizdir bile :) 2.denememiz bizim ahmet hocada gecen yil kasim ayindan beri gidip geliyoruz esimin ameliyati bnm ameliyat uzadi haliyle..sizin problem ne ?hayirlisi olsun insallah hakkinzda

Amin canım .. bizim de erkek faktörlü problemimiz var ama eşim ameliyt olmadan sperm hücresi bulunmuştu çok şükür .. biz de geçen kasımda falan başlamıştık gidip gelmeye sanırım : )

Teşekkürler yorumunuz için herşeyin hayırlısı olsun

Cok duruldu bu site kızlar benım bugun 8 inci gunum cuma nasıpse kan verıcme inşaAllah hamıleyımdır

canım bu kadar detaya takılmak nasıl bilmiyorum.... sonuçta tutunma işi fiziksel değil biyo-kimyasal bir olay. yani, o mikronmikron gram ağırlığında bir hücreye yerçekimi etkisi yok, zaten rahim içi boş bi torba gibi değil, büzülen bir kas gibi daha çok. doktor yada hastane konusunda senin kendini nasıl nerde rahat hissettiğin önemli. benim ilk denemem tutmadı, ikinci denemem tuttu hemde ikincisinde iki embriyo birrden tuttu. yani çok belli olmuyo bu işler... hayırlısı olsun...

Sagolcanim insallah dahada artmaz fiyat. Buyyk ihtimalle bendeorda yapicam
hayırlısı olsun canım, allah evlattlarımızı sağ salim kucağımıza nasip etsin. ben aslında kentte isterdim bu tüp bebek macerasından önce ama şimdi tüp bebekle beraber hepsi orda olsun dedik. sonuçta temiz hastane...

Gun sayiyoruz artik canim ne olsun eksikleri tamamlama telasi tabi hic eksik bitmiyor hergun yeni bisi mutlaka cikiyor benimde 23 aralikta olucak nasipse..
ay hadi hayırlısı ya. saya saya bitirdik valla günleri. hadi maşallah...

Cok duruldu bu site kızlar benım bugun 8 inci gunum cuma nasıpse kan verıcme inşaAllah hamıleyımdır
hayırlısı olsun. allah gönlüne göre versin canım. acizane tavsiyem, sakın gününden önce test yapma...

hayırlısı olsun. allah gönlüne göre versin canım. acizane tavsiyem, sakın gününden önce test yapma...
Saolasın canım yapmayı dusunmuyorum ama esım once ıdrar yapalım dıo bende kanda olsun ıcım rahat etsın ıstıyorum bakalım hayrlısı inşaAllah hamıleyım dıe yazarım buraya

Darısı başınıza kızlar..İnş...sende artik çok dikkat etmen lazim biliyorsun demi..agirlasacaksin iyice o yüzden bol bol istirahat...bizim ikiz kızlardan biliyorum...
canım, çok garip bir şekilde enerji patlaması yaşıyorum. özellikle sabah kalkınca. zaten sabah kalktığımda karnım bi garip oluyo, çok az şiişlik oluyo, yani bakan biri bu 7,5 aylık ikiz demez. gün içinde akşama kadar enerjim tükeniyor tabi. allahtan anacım yanımda da aman aman bi iş yapmıyorum.
bu arada senin doğumu sabahattin bey yapacak dimi egepolde? fiyat ve hastane konsepti hk. bilgi verebilirmisin? çünkü hala doğumu sabahattin beye mi yaptırsam kent hastanesinde diye düşünmüyo değilim...

BANADA DUA ET OLURMU CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…