hadi hayirlisiGünaydın canım..benim doğum 37+2 de haftaya pazartesi ayin 14 unde olacak inşallah
Sagol cnm belki karsilasmisizdir bile :) 2.denememiz bizim ahmet hocada gecen yil kasim ayindan beri gidip geliyoruz esimin ameliyati bnm ameliyat uzadi haliyle..sizin problem ne ?hayirlisi olsun insallah hakkinzda
Seninde az kaldı arkadaşım..hadi hayirlisi
Teşekkürler yorumunuz için herşeyin hayırlısı olsunbende medicalde oldum tedavimi transferden sonra cok ilgili olduklarini soyleyemem kesinlikle yarim saat bile deildir benim yatis surem transferden sonra tuvalet ihtiyaci icin de kendim kalktim surguyu falan kimsenin sordugu yok ama suda bir gercek Rabbim ol derse oluyo stres yapma bol bol dua et
canım bu kadar detaya takılmak nasıl bilmiyorum.... sonuçta tutunma işi fiziksel değil biyo-kimyasal bir olay. yani, o mikronmikron gram ağırlığında bir hücreye yerçekimi etkisi yok, zaten rahim içi boş bi torba gibi değil, büzülen bir kas gibi daha çok. doktor yada hastane konusunda senin kendini nasıl nerde rahat hissettiğin önemli. benim ilk denemem tutmadı, ikinci denemem tuttu hemde ikincisinde iki embriyo birrden tuttu. yani çok belli olmuyo bu işler... hayırlısı olsun...Bana neden öyle yaptılar ya işlemden sonra bir görevli vardı ne kadar yardım edebilecek bir kişi .öğle arasıydı sanırım belki de çıkmışlardı okadar herşeyi inceliyoruzki tedavi süresince üzerinde durmadım artık yatağa geçerken zorlandım ama biz 4 ay geldik gittik oraya eşimin durumundan dolayı çok para harcadık çok yıprandım her yönden biran önce bitsin istiyordum bi de hastaneden çıktıktan sonra az kalsın düşüyordum eşim tuttu kafamda deli sorular depreşti ne olur cevap yazın tekrar deneme konusunda kararsızız eşimde bende çok istiyoruz ama olmazsa sonrası çok zor bir yavrum olduğu halde ilaçla toparlanmaya çalışıyorum fazla vaktimiz yok yaş41 cevaplarınızı bekliyorum
hayırlısı olsun canım, allah evlattlarımızı sağ salim kucağımıza nasip etsin. ben aslında kentte isterdim bu tüp bebek macerasından önce ama şimdi tüp bebekle beraber hepsi orda olsun dedik. sonuçta temiz hastane...Sagolcanim insallah dahada artmaz fiyat. Buyyk ihtimalle bendeorda yapicam
enemmmmm çok az kamış yaaaaa :) hadi sağlıkla inşallah....Günaydın canım..benim doğum 37+2 de haftaya pazartesi ayin 14 unde olacak inşallah
ay hadi hayırlısı ya. saya saya bitirdik valla günleri. hadi maşallah...Gun sayiyoruz artik canim ne olsun eksikleri tamamlama telasi tabi hic eksik bitmiyor hergun yeni bisi mutlaka cikiyorbenimde 23 aralikta olucak nasipse..
hayırlısı olsun. allah gönlüne göre versin canım. acizane tavsiyem, sakın gününden önce test yapma...Cok duruldu bu site kızlar benım bugun 8 inci gunum cuma nasıpse kan verıcme inşaAllah hamıleyımdır
Saolasın canım yapmayı dusunmuyorum ama esım once ıdrar yapalım dıo bende kanda olsun ıcım rahat etsın ıstıyorum bakalım hayrlısı inşaAllah hamıleyım dıe yazarım burayahayırlısı olsun. allah gönlüne göre versin canım. acizane tavsiyem, sakın gününden önce test yapma...
Darısı başınıza kızlar..İnş...sende artik çok dikkat etmen lazim biliyorsun demi..agirlasacaksin iyice o yüzden bol bol istirahat...bizim ikiz kızlardan biliyorum...enemmmmm çok az kamış yaaaaa :) hadi sağlıkla inşallah....
Hakkinda hayirlisi olsun canmCok duruldu bu site kızlar benım bugun 8 inci gunum cuma nasıpse kan verıcme inşaAllah hamıleyımdır
evet cnm hayirlisiyla gelsin bebislerimizSeninde az kaldı arkadaşım..
canım, çok garip bir şekilde enerji patlaması yaşıyorum. özellikle sabah kalkınca. zaten sabah kalktığımda karnım bi garip oluyo, çok az şiişlik oluyo, yani bakan biri bu 7,5 aylık ikiz demez. gün içinde akşama kadar enerjim tükeniyor tabi. allahtan anacım yanımda da aman aman bi iş yapmıyorum.Darısı başınıza kızlar..İnş...sende artik çok dikkat etmen lazim biliyorsun demi..agirlasacaksin iyice o yüzden bol bol istirahat...bizim ikiz kızlardan biliyorum...
BANADA DUA ET OLURMU CANIMcanım, çok garip bir şekilde enerji patlaması yaşıyorum. özellikle sabah kalkınca. zaten sabah kalktığımda karnım bi garip oluyo, çok az şiişlik oluyo, yani bakan biri bu 7,5 aylık ikiz demez. gün içinde akşama kadar enerjim tükeniyor tabi. allahtan anacım yanımda da aman aman bi iş yapmıyorum.
bu arada senin doğumu sabahattin bey yapacak dimi egepolde? fiyat ve hastane konsepti hk. bilgi verebilirmisin? çünkü hala doğumu sabahattin beye mi yaptırsam kent hastanesinde diye düşünmüyo değilim...
dualarımız sizinle...BANADA DUA ET OLURMU CANIM
çokk tesekkürlerdualarımız sizinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?