Bazı doktorlar son zamanlar kabul etmiyor sabahattin hocanın bu konuda tavrı nedir bilmiyorum ama ben egepol de yaptıracağım doğumu sgk anlaşmalı olduğu için tercihim..yoğun bakim ünitesi de çok iyi imiş..bir kactane arkadaşım ikiz erken doğum oldu..günlük kuvez ücreti 2500 tl imiş..hayatta veremem ben o kadar parayı..Egepol de hocanın fiyatı dahil 5 bin tl canım ama ben 9 aydır ona gittiğim için..yeni hastalarda fiyat değişikliği olabilir ne desem sana yanlış olabilir...çünkü yeni yılda hastanede fiyat değişikliği oluyormus...çocugun muayenesi odyometri içinde..ayrıca fotoğraf çekimi de var 10 poz..Bazı hastaneler bunlar için ayrı fiyat alıyormuş..canım, çok garip bir şekilde enerji patlaması yaşıyorum. özellikle sabah kalkınca. zaten sabah kalktığımda karnım bi garip oluyo, çok az şiişlik oluyo, yani bakan biri bu 7,5 aylık ikiz demez. gün içinde akşama kadar enerjim tükeniyor tabi. allahtan anacım yanımda da aman aman bi iş yapmıyorum.
bu arada senin doğumu sabahattin bey yapacak dimi egepolde? fiyat ve hastane konsepti hk. bilgi verebilirmisin? çünkü hala doğumu sabahattin beye mi yaptırsam kent hastanesinde diye düşünmüyo değilim...
Hayirlisi neyse o olsun cnmkızlaaar transfer tarihim belli oldu nasipse 18 aralıkta küçük tüpümü bana verşcekler :)
sabahattin hocayla konuşmuştum, 32-33 ten sonra genelde almıyorum demişti. ama zaten gidemicem galiba, medicalde fotoğraf süsleme dahil 3500 tl fiyat verdiler. 5 bin baya iyi rakammış... Kentte daha da pahalıya mal olur sanırım. Hayırlısı olsun hakkımızda canım...Bazı doktorlar son zamanlar kabul etmiyor sabahattin hocanın bu konuda tavrı nedir bilmiyorum ama ben egepol de yaptıracağım doğumu sgk anlaşmalı olduğu için tercihim..yoğun bakim ünitesi de çok iyi imiş..bir kactane arkadaşım ikiz erken doğum oldu..günlük kuvez ücreti 2500 tl imiş..hayatta veremem ben o kadar parayı..Egepol de hocanın fiyatı dahil 5 bin tl canım ama ben 9 aydır ona gittiğim için..yeni hastalarda fiyat değişikliği olabilir ne desem sana yanlış olabilir...çünkü yeni yılda hastanede fiyat değişikliği oluyormus...çocugun muayenesi odyometri içinde..ayrıca fotoğraf çekimi de var 10 poz..Bazı hastaneler bunlar için ayrı fiyat alıyormuş..
Ben birinden duymuştum kent sadece 3 bin aliyor..artı hic bir eklenti yok sadece 3 bin yatak parası..ama Egepol 1500 alacak 3500 de hoca toplam 5 bin..fotoğraf çekimi kesin var... oda süslemesi de var galiba..çocuğun ilk muayenesi..odyometri dahil..kent te bunlar ayrıca ücret li imiş..çıkarken bunlar için fiyat farkı odenecek bildiğim..direk eledim zaten ben kenti..sabahattin hocayla konuşmuştum, 32-33 ten sonra genelde almıyorum demişti. ama zaten gidemicem galiba, medicalde fotoğraf süsleme dahil 3500 tl fiyat verdiler. 5 bin baya iyi rakammış... Kentte daha da pahalıya mal olur sanırım. Hayırlısı olsun hakkımızda canım...
hayrlısı olsun canım:)kızlaaar transfer tarihim belli oldu nasipse 18 aralıkta küçük tüpümü bana verşcekler :)
Ha
hayrlısı olsun canım:)
Amin canım inşaAllah:)çok sağol güzelim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Yaa gercekten mi cok sevindim. Darisi bekleyenlerin basina
Aaa cok sevındım hayrlı ugurlu olsun inşaAllah :)
hayırlı olsun. 14 ü değilmiydi onun doğumu?
P.tesi olucakti yani yarin ama kizce erken davrandi canim cok sukur ikiside sagliklilar evlerine geldiler..hayırlı olsun. 14 ü değilmiydi onun doğumu?
sevindim. aman bi aksilik olmasın da. Allahım ne büyük sevinç !!!!!P.tesi olucakti yani yarin ama kizce erken davrandi canim cok sukur ikiside sagliklilar evlerine geldiler..
Gercektende oylee rabbim hepimize tattirsin inss..sevindim. aman bi aksilik olmasın da. Allahım ne büyük sevinç !!!!!
Allahim darisi bize inslh gozumuz aydin cnm rabbim uzun saglikli omurler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?