Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Bazı doktorlar son zamanlar kabul etmiyor sabahattin hocanın bu konuda tavrı nedir bilmiyorum ama ben egepol de yaptıracağım doğumu sgk anlaşmalı olduğu için tercihim..yoğun bakim ünitesi de çok iyi imiş..bir kactane arkadaşım ikiz erken doğum oldu..günlük kuvez ücreti 2500 tl imiş..hayatta veremem ben o kadar parayı..Egepol de hocanın fiyatı dahil 5 bin tl canım ama ben 9 aydır ona gittiğim için..yeni hastalarda fiyat değişikliği olabilir ne desem sana yanlış olabilir...çünkü yeni yılda hastanede fiyat değişikliği oluyormus...çocugun muayenesi odyometri içinde..ayrıca fotoğraf çekimi de var 10 poz..Bazı hastaneler bunlar için ayrı fiyat alıyormuş..

sabahattin hocayla konuşmuştum, 32-33 ten sonra genelde almıyorum demişti. ama zaten gidemicem galiba, medicalde fotoğraf süsleme dahil 3500 tl fiyat verdiler. 5 bin baya iyi rakammış... Kentte daha da pahalıya mal olur sanırım. Hayırlısı olsun hakkımızda canım...

Ben birinden duymuştum kent sadece 3 bin aliyor..artı hic bir eklenti yok sadece 3 bin yatak parası..ama Egepol 1500 alacak 3500 de hoca toplam 5 bin..fotoğraf çekimi kesin var... oda süslemesi de var galiba..çocuğun ilk muayenesi..odyometri dahil..kent te bunlar ayrıca ücret li imiş..çıkarken bunlar için fiyat farkı odenecek bildiğim..direk eledim zaten ben kenti..

hayırlı sabahlar arkadaşlar genetik testimde b-fibrinojen -455 G-A MUTASYON SAPTANMIŞ VE MTHFR C677T HOMOZİGOT MUTASYON saptanmıştır yazıyor sizlerde olan varmı tüp bebekte ne gibi yol izlediniz cevaplarsanız sevinirim selamlar merak ediyorum

laz_kizi53 canım nasılsın cuma günü yanlış hatırlamıyorsam senin test günün değilmiydi yanlışsa kusuruma bakma 4 gündür nete giremiyorum da yanlışlık yapmış olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…