Slm ben ahmet hocanin hastasiyim arkadasim 2.asilamasinda hamile kaldi bizim tup bebekarkadaşlar mrb medikalpark hast ahmet zeki ışık beye aşılama yaptıran oldumu??
benim 1. aşılamamı süleyman akarsu var medikalparkta o yaptı ve ahmet beyin ününü çok duydum ve ısrarla ahmet bey olmasını istedım ve o yaptı aşılamamı inş benimde tutar. sizinde tüp bebeği ahmet beymı yaptıSlm ben ahmet hocanin hastasiyim arkadasim 2.asilamasinda hamile kaldi bizim tup bebek
Evet sulayman hocayla birlikte calisiyolar zaten cnm bizim 1.negatif oldu simdi 2.icin tekrar basladik doktorlar vesile bunu unutmayalim rabbim nasip ederse olucak insallah sizin problem nebenim 1. aşılamamı süleyman akarsu var medikalparkta o yaptı ve ahmet beyin ününü çok duydum ve ısrarla ahmet bey olmasını istedım ve o yaptı aşılamamı inş benimde tutar. sizinde tüp bebeği ahmet beymı yaptı
bende pko var şükür eşimde sorun yok tabiki bende farkındayım cnm Allah nasip etsn inş. sizin problem nedrEvet sulayman hocayla birlikte calisiyolar zaten cnm bizim 1.negatif oldu simdi 2.icin tekrar basladik doktorlar vesile bunu unutmayalim rabbim nasip ederse olucak insallah sizin problem ne
Bizim hangini yazsam acaba :) cift tarafli sorun.esim azosperm hic sperm cikisi yok yani tese ameliyati ile bulundu cok sukur benim gecmiste bi ameliyatim var rahmim bicornute kalp seklinde cift gibi bisey yani ayrica tuplerde sıkınti vardi ahmet hocada ameliyat olsum biri alindi biri baglandi bu bu 3.denememiz olucak ilk denemem dokz eylul universitesinde oldu 2.ahmet hocada 3.de orda olucak ona guveniyorum inanilmaz pozitif insalcil bi dr rahat gidiyorum muayeneye en azindan 2.tedavide cok arastirdim sikinti yaptm bu kez kendimi onlara biraktim olursa olcak olmazsa olmucak rabbimin takdiri sende ole yap arkadasim cok umitsizde asilama presedurunu gecip tup bebek yapicakti ama 2.de tuttu keseyide gorduler cok sukur hayirlisi olsun hakkimizda insallahbende pko var şükür eşimde sorun yok tabiki bende farkındayım cnm Allah nasip etsn inş. sizin problem nedr
Allahım hepimizin şifasını versn inş bende öle yaptım takmıyorum olursa olur dıye egerki tutmazsa tüpe hemen başlamam beklerim biraz herşey nasip Rabbimin takdiri. 2. aşılaması tutan arkadaşında ne sorun vardı biliyomusun?Bizim hangini yazsam acaba :) cift tarafli sorun.esim azosperm hic sperm cikisi yok yani tese ameliyati ile bulundu cok sukur benim gecmiste bi ameliyatim var rahmim bicornute kalp seklinde cift gibi bisey yani ayrica tuplerde sıkınti vardi ahmet hocada ameliyat olsum biri alindi biri baglandi bu bu 3.denememiz olucak ilk denemem dokz eylul universitesinde oldu 2.ahmet hocada 3.de orda olucak ona guveniyorum inanilmaz pozitif insalcil bi dr rahat gidiyorum muayeneye en azindan 2.tedavide cok arastirdim sikinti yaptm bu kez kendimi onlara biraktim olursa olcak olmazsa olmucak rabbimin takdiri sende ole yap arkadasim cok umitsizde asilama presedurunu gecip tup bebek yapicakti ama 2.de tuttu keseyide gorduler cok sukur hayirlisi olsun hakkimizda insallah
Cnm pko vardi onda esindede sperm hareket sorunuAllahım hepimizin şifasını versn inş bende öle yaptım takmıyorum olursa olur dıye egerki tutmazsa tüpe hemen başlamam beklerim biraz herşey nasip Rabbimin takdiri. 2. aşılaması tutan arkadaşında ne sorun vardı biliyomusun?
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına cnmCnm pko vardi onda esindede sperm hareket sorunu
Canım dogru cuma gunuydu evet hamıleyımlaz_kizi53 canım nasılsın cuma günü yanlış hatırlamıyorsam senin test günün değilmiydi yanlışsa kusuruma bakma 4 gündür nete giremiyorum da yanlışlık yapmış olabilirim
Gozun aydin cnm rabbim devamini getirsin insallahhhCanım dogru cuma gunuydu evet hamıleyımAllah ıma hamdolsun tutundu bebişim darısı tüm istoyenlerın basına inşaAllah duasız hıcbısı olmuyor
ben de ahmet hocada tüp bebek yaptım. ikinci transferde tuttu çok şükürAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına cnm
canım sen hemotoloji yada genetık doktoruna sor istersen bendede mutasyonlar var ama mthfr yanındakı numaraları farklı .ege unv. basladım ben .doktor hemotoljıden onay yazı istedi .direk hemetoljıden randevu alınmadıgı için dahileyesine gttık egenın bir suru daha test istenıldı ve yazı yazdılar tup bebek bölumune sonuca göre degerlendrıphayırlı sabahlar arkadaşlar genetik testimde b-fibrinojen -455 G-A MUTASYON SAPTANMIŞ VE MTHFR C677T HOMOZİGOT MUTASYON saptanmıştır yazıyor sizlerde olan varmı tüp bebekte ne gibi yol izlediniz cevaplarsanız sevinirim selamlar merak ediyorum
buarada numaraları farklı degılmıs :) aynı senınkı gbiymıs ama heterozigot benmkıcanım sen hemotoloji yada genetık doktoruna sor istersen bendede mutasyonlar var ama mthfr yanındakı numaraları farklı .ege unv. basladım ben .doktor hemotoljıden onay yazı istedi .direk hemetoljıden randevu alınmadıgı için dahileyesine gttık egenın bir suru daha test istenıldı ve yazı yazdılar tup bebek bölumune sonuca göre degerlendrıp
canım egede hangi doktorda tup bebek olyosun bende egede baslıycam hemetoloji görmeden almıyorlarmıbuarada numaraları farklı degılmıs :) aynı senınkı gbiymıs ama heterozigot benmkı
AYYY CANM ALLAHIM BAĞIŞLASIN YAVRUNU. BÖLE GÜZEL ŞEYLER DUYUNCA DAHADA UMUTLANIYORUM TABİKİ HERŞY ALLAHTAN BUNUDA BİLİYORUMben de ahmet hocada tüp bebek yaptım. ikinci transferde tuttu çok şükür
.bende gentık problem var 2 kez düşük yaptım kromozom translakosyon var 1 ve 19 da .pgt yaptrmak zorunda oldugumuz için tup yaptryoruz.30 kasımda hsteroskopi yaptılar .adetmı beklıyorum gtmek ıcın .hsteroskopiyı gülnaz şahın yaptıcanım egede hangi doktorda tup bebek olyosun bende egede baslıycam hemetoloji görmeden almıyorlarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?