MAAŞAŞLLH ALLHIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ BENİMDE 2.AŞILAMAM TUTAR HAMİLELERİN DUASI KABUL OLUR BANADA DUA ET OLURMU CNMCanım dogru cuma gunuydu evet hamıleyımAllah ıma hamdolsun tutundu bebişim darısı tüm istoyenlerın basına inşaAllah duasız hıcbısı olmuyor
hemotolojiye nasıl gıttın canım egede polklinik zor oldumu .onay olarak ne yazdılarr.bende gentık problem var 2 kez düşük yaptım kromozom translakosyon var 1 ve 19 da .pgt yaptrmak zorunda oldugumuz için tup yaptryoruz.30 kasımda hsteroskopi yaptılar .adetmı beklıyorum gtmek ıcın .hsteroskopiyı gülnaz şahın yaptı
ayyyyyy canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin inşallahCanım dogru cuma gunuydu evet hamıleyımAllah ıma hamdolsun tutundu bebişim darısı tüm istoyenlerın basına inşaAllah duasız hıcbısı olmuyor
bak şimdi söyle oldu bastan anlatayım ben genetıke gttım ordan konustuk yapılacakları tup bebege gttım.ilk gorusmede bana yapılan butun testleri istedıler orda trombofoli testı oldugu için bu muytasyonlardan dolayı hemotojıden yazı getir dediler.daha önce gögus amelıyatı gecrdım genel cerrahıden tekrar muane edlmesı gerktgını söyledıler ondanda onay yazısı istediler en son aile hekımınden onay yazıısı ıstedıler.herseyı kolay halletık ama hemotoljıden randevu alamıyosun dahılyeden aldık.hasta hıkayesini yazıyolar sısteme sonra bır suru test istendı protein s c falan adını hatrlamıyorum şimdi .onlarda düşüklerin sebebi pıhtılaşma degıl genetık ama ynede bazı ılaclar yazmıslar hamılelık olursa bunlar kullanılmasını önerırız dye.bu yazıyla hemotoljye gdeblrsn dedıler.ama 2 3 hafta sonrasına randevu veryorlar gdemedım.tuptekı hemsıreler zaten burda yazmıs dahılıye doktoru dedı yazıyı aldı bendenh
hemotolojiye nasıl gıttın canım egede polklinik zor oldumu .onay olarak ne yazdılarr
cok tesekkürlerbak şimdi söyle oldu bastan anlatayım ben genetıke gttım ordan konustuk yapılacakları tup bebege gttım.ilk gorusmede bana yapılan butun testleri istedıler orda trombofoli testı oldugu için bu muytasyonlardan dolayı hemotojıden yazı getir dediler.daha önce gögus amelıyatı gecrdım genel cerrahıden tekrar muane edlmesı gerktgını söyledıler ondanda onay yazısı istediler en son aile hekımınden onay yazıısı ıstedıler.herseyı kolay halletık ama hemotoljıden randevu alamıyosun dahılyeden aldık.hasta hıkayesini yazıyolar sısteme sonra bır suru test istendı protein s c falan adını hatrlamıyorum şimdi .onlarda düşüklerin sebebi pıhtılaşma degıl genetık ama ynede bazı ılaclar yazmıslar hamılelık olursa bunlar kullanılmasını önerırız dye.bu yazıyla hemotoljye gdeblrsn dedıler.ama 2 3 hafta sonrasına randevu veryorlar gdemedım.tuptekı hemsıreler zaten burda yazmıs dahılıye doktoru dedı yazıyı aldı benden
canım nasılsınn göremiyorum seniiayyyyyy canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin inşallah
siz nezamn baslayacaksınızcok tesekkürler
buay, belki ocak ama hemotoolojı yetşmiycek hocada izin alıcakmış nasıl olur bilmiyorumsiz nezamn baslayacaksınız
iyiyim canım çok şükür senin nasıl gidiyor eşin ameliyat olucaktı oldumu genetik tahilili ege hanım mı istedi sendencanım nasılsınn göremiyorum senii
canım çok geçmişler olsun şükür eşin atlatmış benim daha tam belli değil kaynanam bel kaymasından ameliyat olucak bele 8 adet platin takılcak biz altlı üstlü oturuyoruz ona ameliyat sonrası tek bakabilecek kişi benim o ameliyatı atlarıp biraz toparlandıktan sora anca bize sıra gelicek sanırım şubat yada martı bulucak hiç bilmiyorum açıkçası çok sıkıntılıyım bir an önce olsada bitse bu şu ameliyat işi diye bekliyoruz anlıyacağınesım bobrek ameliyatı oldu 5 saat ameliyyata kaldı böbrege sten t takıldı ege hanım istemedi edremitteki doktorum istedi ve sonuçlar pıhtılaşmaya asırı yatkın çıktı gülcine gösterdiğimde hemetoojı ıster ege hanım dedi zaman yok ege bu ay baslarsak ama bu defada ege hanım izne gidecekmiş sen nasılsın canım ne zaman baslıyorsun
allahım yardımcımız olsunnn bizimde 7.aydan beri benim romotolojık iltihaplı romatizma ronotolojı konsultasyonu 2.denemenin baslanmması ve romotoloji docent bize kok sokturdu sonra benim boyun fıtığı ,benim bacak damar venöz yetmezlik ameliyatı sonra ege üniversitesine giderken kaza aile boyu sonra esimin böbbrek kaybedilme riski ameliyat ,annem nefrolojı kronik böbrek yetmezliği şimdide genetik pıhtılaşma tahlilleri bozuk allah beterınden korusun allah yardımcımızzzz olsun selamlar öptümmcanım çok geçmişler olsun şükür eşin atlatmış benim daha tam belli değil kaynanam bel kaymasından ameliyat olucak bele 8 adet platin takılcak biz altlı üstlü oturuyoruz ona ameliyat sonrası tek bakabilecek kişi benim o ameliyatı atlarıp biraz toparlandıktan sora anca bize sıra gelicek sanırım şubat yada martı bulucak hiç bilmiyorum açıkçası çok sıkıntılıyım bir an önce olsada bitse bu şu ameliyat işi diye bekliyoruz anlıyacağın
hangi hoca senın özelmı raporlumubuay, belki ocak ama hemotoolojı yetşmiycek hocada izin alıcakmış nasıl olur bilmiyorum
amin canım allah beterinden korusun nerde varsa şifalar versin hakkımızda hayırlısı inşallah bundan sonra herşey yoluna girecek bende seni öpüyorum kendine iyi bak canım selamlar :)allahım yardımcımız olsunnn bizimde 7.aydan beri benim romotolojık iltihaplı romatizma ronotolojı konsultasyonu 2.denemenin baslanmması ve romotoloji docent bize kok sokturdu sonra benim boyun fıtığı ,benim bacak damar venöz yetmezlik ameliyatı sonra ege üniversitesine giderken kaza aile boyu sonra esimin böbbrek kaybedilme riski ameliyat ,annem nefrolojı kronik böbrek yetmezliği şimdide genetik pıhtılaşma tahlilleri bozuk allah beterınden korusun allah yardımcımızzzz olsun selamlar öptümm
nekadar izinli olacak kı. gülnaz şahın yapcak heralde benı ama ege hanımın takıbınde oluyormus dıye duydum. bide ben hiç doktorla görüşemedıgım için acıkcası. bi hsteroskopi sonrası odaya geldı 4 kısıydık bi kısde sıkıntı vardı bize parca aldık patoljye gtcek dedi bu kadar tek iletısımm buesım bobrek ameliyatı oldu 5 saat ameliyyata kaldı böbrege sten t takıldı ege hanım istemedi edremitteki doktorum istedi ve sonuçlar pıhtılaşmaya asırı yatkın çıktı gülcine gösterdiğimde hemetoojı ıster ege hanım dedi zaman yok ege bu ay baslarsak ama bu defada ege hanım izne gidecekmiş sen nasılsın canım ne zaman baslıyorsun
Hayirlisi olsun cnm ege hanim takip ediyor sana moral olsun diye yazmak istedim gulnaz bana iki kere transfer yapti ikiside tuttu darisi senin ve tum isteyenlerin basina olsun...nekadar izinli olacak kı. gülnaz şahın yapcak heralde benı ama ege hanımın takıbınde oluyormus dıye duydum. bide ben hiç doktorla görüşemedıgım için acıkcası. bi hsteroskopi sonrası odaya geldı 4 kısıydık bi kısde sıkıntı vardı bize parca aldık patoljye gtcek dedi bu kadar tek iletısımm bu
Amin canım inşaAllah saolasın:)Gozun aydin cnm rabbim devamini getirsin insallahhh
MAAŞAŞLLH ALLHIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ BENİMDE 2.AŞILAMAM TUTAR HAMİLELERİN DUASI KABUL OLUR BANADA DUA ET OLURMU CNM
Saolasın canım amin ederim tabi inşaAllah rabbim senınde aşılamanı tutturur rabbım usteyen herkese nasıp ederMAAŞAŞLLH ALLHIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ BENİMDE 2.AŞILAMAM TUTAR HAMİLELERİN DUASI KABUL OLUR BANADA DUA ET OLURMU CNM
Allah razı olsun saolasın canım inşaAllah :)ayyyyyy canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?