Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Canım tez zmanda sende tedavıne baslarsın inşaAllah bebegın olur

Arkadaşlar pek yazmıyorum ama sizleri hep takip ediyorum inşallah herşey gönlünüzce olur ama hayırlısını Allah bilir çok zor bir süreç biraz rahat olup işleri oluruna bırakmak gerekiyor ama ben yapamadım bunu biz ahmet beyle gidip görüşmeye karar verdik bu aralar gideceğiz inşallah kızımıza bir kardeş belki bir umut

arkadaşlar mrb medikalpark hast ahmet zeki ışık beye aşılama yaptıran oldumu??

ben medical park ahmet hoca'da aşılama değilde tüp bebek tedavisi gördüm ilk denememde tuttu ama biyokimyasal gebelik sonucu kaybettik .. yarındaaynı dönemden dondurulan 5. gün embriyomuz transfer edilecek..

canım Ahmet hoca yoğundur ama iyidir .. doktor olarak da insan olarakta iyi .. samimi olarak tavsiye edebileceğim bir ekip .. nezaman gitmeyi düşünüyorsun görüşme için ?

ben medical park ahmet hoca'da aşılama değilde tüp bebek tedavisi gördüm ilk denememde tuttu ama biyokimyasal gebelik sonucu kaybettik .. yarındaaynı dönemden dondurulan 5. gün embriyomuz transfer edilecek..
hepimizin hakkında hayrlısı olsun inş çokta umutlanıp üzelmek istemiyorum giden herkez çok memnun çok güzel yorumlar yapılıyor Alllahım hepimizin kucağını doldursun inş

Tesekur ederim kızlar biraz geç cevap verebiliyorum kusura bakmayın..olmayan arkadaslarimin darısı başına..bebeğine kavuşan arkadaşlarımın da mutlulukları hep daim olsun inşallah .
Gozun aydin canim meleginle saglikli mutlu huzurlu gunler diliyorum. Kac kilo dogdu dogum nasil gecti ????

Kızlar bısı sorucam ben gecen hafta cuma test yapıldı ogrendım kesesını bu hafta cumartesı gorebılırmıyım ki

canım Ahmet hoca yoğundur ama iyidir .. doktor olarak da insan olarakta iyi .. samimi olarak tavsiye edebileceğim bir ekip .. nezaman gitmeyi düşünüyorsun görüşme için ?
Bizim bir denememiz var zaten orada ağustostaydı hersey güzel gitmişti ama nasip değilmiş önümüzdeki hafta inşallah aydındayım randevu alıcam kesin karar vermedik tedavi için nasıl bir tedavi uygulanır farklı bir şeyler yapılır mı vs görüşmek istiyoruz hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…