- 14 Kasım 2013
- 208
- 148
- 33
- 35
Saolasın canım ederım tabı ısteyen herkese edıyorum rabbim isteyen herkese tez zmanda nasip etsin inşaAllah:)laz kızı 53 rabbim kucağında görmeyi nasip etsinn bizede dua et ne olur canımm
Canım tez zmanda sende tedavıne baslarsın inşaAllah bebegın olurcanım çok geçmişler olsun şükür eşin atlatmış benim daha tam belli değil kaynanam bel kaymasından ameliyat olucak bele 8 adet platin takılcak biz altlı üstlü oturuyoruz ona ameliyat sonrası tek bakabilecek kişi benim o ameliyatı atlarıp biraz toparlandıktan sora anca bize sıra gelicek sanırım şubat yada martı bulucak hiç bilmiyorum açıkçası çok sıkıntılıyım bir an önce olsada bitse bu şu ameliyat işi diye bekliyoruz anlıyacağın
Hayirlisi olsun cnm saglikli bir hamilelik diliyorum.Allah minigini kucaginda gormeyi nasip etsin...Canım tez zmanda sende tedavıne baslarsın inşaAllah bebegın olur
Hayirlisi olsun cnm ege hanim takip ediyor sana moral olsun diye yazmak istedim gulnaz bana iki kere transfer yapti ikiside tuttu darisi senin ve tum isteyenlerin basina olsun...
amin canım inşallah rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu :)Canım tez zmanda sende tedavıne baslarsın inşaAllah bebegın olur
arkadaşlar mrb medikalpark hast ahmet zeki ışık beye aşılama yaptıran oldumu??
Arkadaşlar pek yazmıyorum ama sizleri hep takip ediyorum inşallah herşey gönlünüzce olur ama hayırlısını Allah bilir çok zor bir süreç biraz rahat olup işleri oluruna bırakmak gerekiyor ama ben yapamadım bunu biz ahmet beyle gidip görüşmeye karar verdik bu aralar gideceğiz inşallah kızımıza bir kardeş belki bir umut
Katiliyorumcanım Ahmet hoca yoğundur ama iyidir .. doktor olarak da insan olarakta iyi .. samimi olarak tavsiye edebileceğim bir ekip .. nezaman gitmeyi düşünüyorsun görüşme için ?
hepimizin hakkında hayrlısı olsun inş çokta umutlanıp üzelmek istemiyorum giden herkez çok memnun çok güzel yorumlar yapılıyor Alllahım hepimizin kucağını doldursun inşben medical park ahmet hoca'da aşılama değilde tüp bebek tedavisi gördüm ilk denememde tuttu ama biyokimyasal gebelik sonucu kaybettik .. yarındaaynı dönemden dondurulan 5. gün embriyomuz transfer edilecek..
Gozun aydin canim meleginle saglikli mutlu huzurlu gunler diliyorum. Kac kilo dogdu dogum nasil gecti ????Tesekur ederim kızlar biraz geç cevap verebiliyorum kusura bakmayın..olmayan arkadaslarimin darısı başına..bebeğine kavuşan arkadaşlarımın da mutlulukları hep daim olsun inşallah .
Saolasın canım amin inşaAllah :)Hayirlisi olsun cnm saglikli bir hamilelik diliyorum.Allah minigini kucaginda gormeyi nasip etsin...
Amin canımmm inşaAllah:)amin canım inşallah rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu :)
Tesekur ederim kızlar biraz geç cevap verebiliyorum kusura bakmayın..olmayan arkadaslarimin darısı başına..bebeğine kavuşan arkadaşlarımın da mutlulukları hep daim olsun inşallah .[/QUOTE tebrık ederım canım bebegıb hayrlı olsun saglıklı sıhhatlı olsun inşaAllah
Doktorun gun vermedimi canim? Ben 7.haftamda gitmistim hem keseyi hem kalp atimini duymustuk..Kızlar bısı sorucam ben gecen hafta cuma test yapıldı ogrendım kesesını bu hafta cumartesı gorebılırmıyım ki
Bizim bir denememiz var zaten orada ağustostaydı hersey güzel gitmişti ama nasip değilmiş önümüzdeki hafta inşallah aydındayım randevu alıcam kesin karar vermedik tedavi için nasıl bir tedavi uygulanır farklı bir şeyler yapılır mı vs görüşmek istiyoruz hayırlısıcanım Ahmet hoca yoğundur ama iyidir .. doktor olarak da insan olarakta iyi .. samimi olarak tavsiye edebileceğim bir ekip .. nezaman gitmeyi düşünüyorsun görüşme için ?
Haftaya gel dedı bı hafta sonra cuma gel sedı ama ben kesesını enazından goreyım ıstıyorumDoktorun gun vermedimi canim? Ben 7.haftamda gitmistim hem keseyi hem kalp atimini duymustuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?