Bhcg 2000 iken vajinal ultrasonla kese görülebiliyor. Ben gormustum. 1hafta sonrada kalp atisini duydum. 10.000i gecmeden karından gorunmezmis.Kızlar bısı sorucam ben gecen hafta cuma test yapıldı ogrendım kesesını bu hafta cumartesı gorebılırmıyım ki
Kuzum 3030 doğdu aslında pazartesi alacakti doktorum amA bizim bıdık sabırsız çıktı cumartesi oldu doğum...amin cümlemize inşallah...siz nasıl siniz bakalim.bana gaz sancısı için fikir verebilir misin nasıl atlattınız o süreciGozun aydin canim meleginle saglikli mutlu huzurlu gunler diliyorum. Kac kilo dogdu dogum nasil gecti ????
Kızlar bısı sorucam ben gecen hafta cuma test yapıldı ogrendım kesesını bu hafta cumartesı gorebılırmıyım ki
Bizim bir denememiz var zaten orada ağustostaydı hersey güzel gitmişti ama nasip değilmiş önümüzdeki hafta inşallah aydındayım randevu alıcam kesin karar vermedik tedavi için nasıl bir tedavi uygulanır farklı bir şeyler yapılır mı vs görüşmek istiyoruz hayırlısı
Kizlar selamlar.bende pko war.cok sayida kistim war ufak ufak.buda adet duzenimi engellio adetim gelmio.benim gbi olup asilama weya tup bebekle ilkte hamile kalanlar war miii???lutfen yazinnnn;(
Yasim 25
geçmiş olsun canım ... ben aynı durumda değilim ama pko lulara önce aşılama yapıyorlar diye duymuştum.. ayrıca pko luların tedavi sonrası daha kolay hamile kaldığını okudum bi yerde
Saol cnm.aynen canim ben bikere asilama oldum ama salak doktorum hsg yapmadan uyguladi asilamayi rastgele.belkide zamani gelmemisti ne bilim.ama hala cok sinirliyim o doktora.oleymis cnm ama insan korkuyor ya..dogru doktor dogru tedavi lazim
Allah hayırlısını nasip etsin hepimize .. iyi araştırmak lazım ama biraz da şans işi gibi görüyorum ben doktor olayını .. kimisi çok iyi olsada pek bi paracı oluyor .. kimisi ilgisiz kimisi de bilgisiz :) hayırlısı inşallah
Kuzum 3030 doğdu aslında pazartesi alacakti doktorum amA bizim bıdık sabırsız çıktı cumartesi oldu doğum...amin cümlemize inşallah...siz nasıl siniz bakalim.bana gaz sancısı için fikir verebilir misin nasıl atlattınız o süreci
Hadi hayirlisi cnm guzel sonuclansin insallahhkızlar yarın transferim var ve test günü doğum günüme denk geliyo
Canim bizim hala gazimiz var. Ben kimyonlu rezene çayı aldım onu veriyorum birde dr verdiği ilacımız var onu veriyorum hafifletiyor en azından. Benimki gaz çıkarma pozisyonunda omzumda yatınca rahatlıyor yada yüzüstü yatırınca pırtlatıyor:) birde kimyon çayı çok iyi geldi esra erolun tarifi ben doktorumuza sorup verdim ama seninki şuan çok minik doktoruna sormadan bişiy yapma bence. Sizde gaz basladimi cnm???Kuzum 3030 doğdu aslında pazartesi alacakti doktorum amA bizim bıdık sabırsız çıktı cumartesi oldu doğum...amin cümlemize inşallah...siz nasıl siniz bakalim.bana gaz sancısı için fikir verebilir misin nasıl atlattınız o süreci
Salı gunu 1254 du suan kacırr bılmıyorum ama 5 bınlerı gecmıs olması lazım ozman yarın ustten gıremesse alttan gorur demekkı inşaAllahBhcg 2000 iken vajinal ultrasonla kese görülebiliyor. Ben gormustum. 1hafta sonrada kalp atisini duydum. 10.000i gecmeden karından gorunmezmis.
Saolasın canım evet bı hafta sonraya cagırdı bı hafta gecdı ama merak edıyorum bakalım yarın dokdor gorucekmı bu arada test gunun dogum gunune denk gelıomus rabbim inşaAllah bu dogum gununde senı bebegınle mujdeler hedıyen o olur :)hayırlı olsun gülüm .. genelde test gününden 15 gün sonrasına çağırıyolar kese için ..
Salı gunu 1254 du suan kacırr bılmıyorum ama 5 bınlerı gecmıs olması lazım ozman yarın ustten gıremesse alttan gorur demekkı inşaAllah
2 gunde 2 kat artıyornormalde hatta bnm 3 4 katina cikiyordu seninde 5000lei geçmiştir.bisakincasi yok karindan gorulmezse alttan baksinSalı gunu 1254 du suan kacırr bılmıyorum ama 5 bınlerı gecmıs olması lazım ozman yarın ustten gıremesse alttan gorur demekkı inşaAllah
Hadi hayirlisi cnm guzel sonuclansin insallahh
Saolasın canım evet bı hafta sonraya cagırdı bı hafta gecdı ama merak edıyorum bakalım yarın dokdor gorucekmı bu arada test gunun dogum gunune denk gelıomus rabbim inşaAllah bu dogum gununde senı bebegınle mujdeler hedıyen o olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?