Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Kızlar bısı sorucam ben gecen hafta cuma test yapıldı ogrendım kesesını bu hafta cumartesı gorebılırmıyım ki
Bhcg 2000 iken vajinal ultrasonla kese görülebiliyor. Ben gormustum. 1hafta sonrada kalp atisini duydum. 10.000i gecmeden karından gorunmezmis.

Gozun aydin canim meleginle saglikli mutlu huzurlu gunler diliyorum. Kac kilo dogdu dogum nasil gecti ????
Kuzum 3030 doğdu aslında pazartesi alacakti doktorum amA bizim bıdık sabırsız çıktı cumartesi oldu doğum...amin cümlemize inşallah...siz nasıl siniz bakalim.bana gaz sancısı için fikir verebilir misin nasıl atlattınız o süreci

Kizlar selamlar.bende pko war.cok sayida kistim war ufak ufak.buda adet duzenimi engellio adetim gelmio.benim gbi olup asilama weya tup bebekle ilkte hamile kalanlar war miii???lutfen yazinnnn;(
Yasim 25

hayırlısı canım .. benimde ilk gebeliğim kötü sonuçlandı .. şimdi olmazsa üzülmücem diyorum ama çok korkuyorum açıkçası

Kizlar selamlar.bende pko war.cok sayida kistim war ufak ufak.buda adet duzenimi engellio adetim gelmio.benim gbi olup asilama weya tup bebekle ilkte hamile kalanlar war miii???lutfen yazinnnn;(
Yasim 25

geçmiş olsun canım ... ben aynı durumda değilim ama pko lulara önce aşılama yapıyorlar diye duymuştum.. ayrıca pko luların tedavi sonrası daha kolay hamile kaldığını okudum bi yerde

geçmiş olsun canım ... ben aynı durumda değilim ama pko lulara önce aşılama yapıyorlar diye duymuştum.. ayrıca pko luların tedavi sonrası daha kolay hamile kaldığını okudum bi yerde

Saol cnm.aynen canim ben bikere asilama oldum ama salak doktorum hsg yapmadan uyguladi asilamayi rastgele.belkide zamani gelmemisti ne bilim.ama hala cok sinirliyim o doktora.oleymis cnm ama insan korkuyor ya..dogru doktor dogru tedavi lazim

Saol cnm.aynen canim ben bikere asilama oldum ama salak doktorum hsg yapmadan uyguladi asilamayi rastgele.belkide zamani gelmemisti ne bilim.ama hala cok sinirliyim o doktora.oleymis cnm ama insan korkuyor ya..dogru doktor dogru tedavi lazim

Allah hayırlısını nasip etsin hepimize .. iyi araştırmak lazım ama biraz da şans işi gibi görüyorum ben doktor olayını .. kimisi çok iyi olsada pek bi paracı oluyor .. kimisi ilgisiz kimisi de bilgisiz :) hayırlısı inşallah

Amin cnm aminn.aynen birazda oyle ddigin gibi.isini severek yapan doktor lazim.

canım gözün aydın Allah bahtını açık etsin bebeğinin .. gaz için bebiişini kucağında karşıya bakıcak şekilde tut ve ellerinle ayak altlarından dizlerini kırarak hafif baskı uygula bide poposuna pat pat yap :) sen de emziriyorsan gaz yapıcı yiyeceklerden uzak durmalısın ..

K kaderim35 sen kendim kimyon ye bol bol hatta icebikirsen cay gibi demle ic. Bir de kucagina aldiginda yavas yavas degil biliyrm soylemesi kolay ama biraz sert sekilde sirtina pat pat vuracaksin. Ebeler boyle soyluyor. Yumusak hareketler sivazlamalar pek etkili degil. Henuz dogurmadim ama ettafimda bebis cok hepsinde denenmistir. Bi de rahatlamasi icin cok agladiginda elektrik süpürgesi ac yada kurutma makinesini. Youtube da bile sesleri var gayet iyi geliyor

Canim bizim hala gazimiz var. Ben kimyonlu rezene çayı aldım onu veriyorum birde dr verdiği ilacımız var onu veriyorum hafifletiyor en azından. Benimki gaz çıkarma pozisyonunda omzumda yatınca rahatlıyor yada yüzüstü yatırınca pırtlatıyor:) birde kimyon çayı çok iyi geldi esra erolun tarifi ben doktorumuza sorup verdim ama seninki şuan çok minik doktoruna sormadan bişiy yapma bence. Sizde gaz basladimi cnm???

Bhcg 2000 iken vajinal ultrasonla kese görülebiliyor. Ben gormustum. 1hafta sonrada kalp atisini duydum. 10.000i gecmeden karından gorunmezmis.
Salı gunu 1254 du suan kacırr bılmıyorum ama 5 bınlerı gecmıs olması lazım ozman yarın ustten gıremesse alttan gorur demekkı inşaAllah

hayırlı olsun gülüm .. genelde test gününden 15 gün sonrasına çağırıyolar kese için ..
Saolasın canım evet bı hafta sonraya cagırdı bı hafta gecdı ama merak edıyorum bakalım yarın dokdor gorucekmı bu arada test gunun dogum gunune denk gelıomus rabbim inşaAllah bu dogum gununde senı bebegınle mujdeler hedıyen o olur :)

Salı gunu 1254 du suan kacırr bılmıyorum ama 5 bınlerı gecmıs olması lazım ozman yarın ustten gıremesse alttan gorur demekkı inşaAllah
2 gunde 2 kat artıyornormalde hatta bnm 3 4 katina cikiyordu seninde 5000lei geçmiştir.bisakincasi yok karindan gorulmezse alttan baksin

Amin inşallah kuzum .. Allah razı olsun

kızlaar selam .. cuma günü transferim yapıldı .. 5. gün transferi olduğu için e2 ve progesteron tahlilim transferin 3. gün yani bugün yapıldı ve progesteron: 8,2 - E2: 198 çıktı .. şimdi yardımınıza ihtiyacım var.. 5. gün transferi olan arkadaşlar sizin e2 ve pro. tahliliniz kaçıncı gün olmuştu ve sonucunuz kaçtı ? bir de doktorunuza sordunuz mu hiç transfer sonrası bu değerlerin ortalama kaç olması gerekiyormuş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…