Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

amin cnm senin dr kim ?

doktorun ne diyor peki böyle bir durumda seni umutlandırmak istemem ama kardeşimde kürtajdan hemen sonra hamile kalmıştı böyle bir durumda olabilir
Valla benim gebelikler yarim kaldığı için tüp bebek olsun dedik.korunun demişti doktor..daha doktoru aramadım bile ha gelir ha geldi ha gelcek..diye bekliyorum

canım stres yapma bana da yaptı:))) 2 hafta hafif hafif lekelenme oldu. dr gittim bazı bünyelerde böyle yapıyormuş.. hiç stres yapma. dr dediklerini yap.

Valla benim gebelikler yarim kaldığı için tüp bebek olsun dedik.korunun demişti doktor..daha doktoru aramadım bile ha gelir ha geldi ha gelcek..diye bekliyorum

canım bişey sormak istiyorum sana. senin hiç var mı çocuğun?

canım stres yapma bana da yaptı:))) 2 hafta hafif hafif lekelenme oldu. dr gittim bazı bünyelerde böyle yapıyormuş.. hiç stres yapma. dr dediklerini yap.
Gineramı kullandın sende cnm ay valla nasıl olcak bilmiyorum ya yan etki yaptı ilaç ayrıca bulantım çok şimdi 2 tane iç dedi dr

Gineramı kullandın sende cnm ay valla nasıl olcak bilmiyorum ya yan etki yaptı ilaç ayrıca bulantım çok şimdi 2 tane iç dedi dr

yasmin di benim kullandığım.. miğde bulantısı ve baş ağrısı da ilacın yan etkisi((

Amin canım. Hangi hastanede ve dr da tedavi görüyorsun?

ege üniversitesi tüp bebek merkezi klinikteyim sansıma hangi doktor gelirse.
buca tınaztepe yide araştır canım..ben çünkü egede doğumu yaptım sürekli doktorun değişmesi çok hoş bir şey değil..ege yi o yüzden kafadan sildim..

Slm kızlar kürtajdan sonra dün ilk adetim geldi doktorum çağırdı dün görüşmemizi yaptıl adetim bitince hiteroskopi ve lapraskopi olucam.doktorum bu tedavide pgt yi denemeliyiz dedi ama ilk önce genetik teatin sonucuna göre hareket edicez dedi genetikte bi türlü çıkamadı ( pgt de ücret olarak çok yüksek embriyo başına 380 euro istediler ( kafam allak bullakkk anlıycanız....

Allah kolaylık versin canım.pgt ne ? Nerde, kim yapıyor bu işlemleri?

hakkında hayırlısı canım allahım bu aşamada olan herkese kolaylık versin izmirde bu araştırmaları yapan yer varmı ?ez azından bilgimiz olsun ...

kızlar galiba ben adet olucam biraz önce peçeteye kahverengi ve pemebe karışık lekenlemeler geldi egedeki doktoru aradım yarın gel bir muayene edelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…