amin cnm senin dr kim ?34 yaşındayım bende ama başka çarem yok şuan tek odak noktam hayırlısı ile sağlıkla allahım bir bebek nasip etsin troid hastalığımdan dolayı çok aşırı kilolar aldım yaklaşık 52 kilo verdim verdim nasiplurda bebeğime kavuşursam yine çabalar dişimi sıkar veririm kilolarımı ama benim için her geçen gün lehime işliyor yaş 34 amh değerim düşük fsh yüksek 15 yıllık evliyim değerlerim iyi olsa bu kadar tedirgin olmıyacağım ama erken menepoz riskim var sağolsun doktorlarda beni çok rahatlatıyor bu konuda korkutmuyorlar vallla ne diyeyim hakkımızda hayırlısı allahım dularımızı boşa çevirmesin herkesin gönlüne göre versin
ben ege ünv. tüp bebek bölümene gidiyorum klinik kısmındayım anlıyacağın şansıma hangi doktor denk gelirse :)amin cnm senin dr kim ?
Valla benim gebelikler yarim kaldığı için tüp bebek olsun dedik.korunun demişti doktor..daha doktoru aramadım bile ha gelir ha geldi ha gelcek..diye bekliyorumdoktorun ne diyor peki böyle bir durumda seni umutlandırmak istemem ama kardeşimde kürtajdan hemen sonra hamile kalmıştı böyle bir durumda olabilir
senin doktorun kim hangi merkezdesinValla benim gebelikler yarim kaldığı için tüp bebek olsun dedik.korunun demişti doktor..daha doktoru aramadım bile ha gelir ha geldi ha gelcek..diye bekliyorum
Hakkımızda hayırlısı cnmben ege ünv. tüp bebek bölümene gidiyorum klinik kısmındayım anlıyacağın şansıma hangi doktor denk gelirse :)
amin canım :)Hakkımızda hayırlısı cnm
slm kızlar bende ters giden bişeyler var sanırımadetn 2. günü gineraya başladım fakat 11. günüm hala lekelenme şeklinde devam ediyo kanama doktorla görüştm ilacı 2 ye çıkar kesilmesi gerek kanamanın dedi ilaç bitiminde kontrole gitcem
Valla benim gebelikler yarim kaldığı için tüp bebek olsun dedik.korunun demişti doktor..daha doktoru aramadım bile ha gelir ha geldi ha gelcek..diye bekliyorum
Gineramı kullandın sende cnm ay valla nasıl olcak bilmiyorum ya yan etki yaptı ilaç ayrıca bulantım çok şimdi 2 tane iç dedi drcanım stres yapma bana da yaptı:))) 2 hafta hafif hafif lekelenme oldu. dr gittim bazı bünyelerde böyle yapıyormuş.. hiç stres yapma. dr dediklerini yap.
Gineramı kullandın sende cnm ay valla nasıl olcak bilmiyorum ya yan etki yaptı ilaç ayrıca bulantım çok şimdi 2 tane iç dedi dr
Amin canım. Hangi hastanede ve dr da tedavi görüyorsun?34 yaşındayım bende ama başka çarem yok şuan tek odak noktam hayırlısı ile sağlıkla allahım bir bebek nasip etsin troid hastalığımdan dolayı çok aşırı kilolar aldım yaklaşık 52 kilo verdim verdim nasiplurda bebeğime kavuşursam yine çabalar dişimi sıkar veririm kilolarımı ama benim için her geçen gün lehime işliyor yaş 34 amh değerim düşük fsh yüksek 15 yıllık evliyim değerlerim iyi olsa bu kadar tedirgin olmıyacağım ama erken menepoz riskim var sağolsun doktorlarda beni çok rahatlatıyor bu konuda korkutmuyorlar vallla ne diyeyim hakkımızda hayırlısı allahım dularımızı boşa çevirmesin herkesin gönlüne göre versin
Brüksel Tüp bebek merkezi istanbula Gitcem ben canım.orda tedavi olcak.senin doktorun kim hangi merkezdesin
Yok canım.eşimi çocuk saymazsak..:)canım bişey sormak istiyorum sana. senin hiç var mı çocuğun?
ege üniversitesi tüp bebek merkezi klinikteyim sansıma hangi doktor gelirse.Amin canım. Hangi hastanede ve dr da tedavi görüyorsun?
Hımmm.ben prof.erol tavmergene bir aşılama yaptırmıştım.tutmamıştı.soğuk bir dr.kız kardeşi egedeydi sanırım.ege üniversitesi tüp bebek merkezi klinikteyim sansıma hangi doktor gelirse.
buca tınaztepe yide araştır canım..ben çünkü egede doğumu yaptım sürekli doktorun değişmesi çok hoş bir şey değil..ege yi o yüzden kafadan sildim..ege üniversitesi tüp bebek merkezi klinikteyim sansıma hangi doktor gelirse.
Allah kolaylık versin canım.pgt ne ? Nerde, kim yapıyor bu işlemleri?Slm kızlar kürtajdan sonra dün ilk adetim geldi doktorum çağırdı dün görüşmemizi yaptıl adetim bitince hiteroskopi ve lapraskopi olucam.doktorum bu tedavide pgt yi denemeliyiz dedi ama ilk önce genetik teatin sonucuna göre hareket edicez dedi genetikte bi türlü çıkamadı( pgt de ücret olarak çok yüksek embriyo başına 380 euro istediler ( kafam allak bullakkk anlıycanız....
hakkında hayırlısı canım allahım bu aşamada olan herkese kolaylık versin izmirde bu araştırmaları yapan yer varmı ?ez azından bilgimiz olsun ...Slm kızlar kürtajdan sonra dün ilk adetim geldi doktorum çağırdı dün görüşmemizi yaptıl adetim bitince hiteroskopi ve lapraskopi olucam.doktorum bu tedavide pgt yi denemeliyiz dedi ama ilk önce genetik teatin sonucuna göre hareket edicez dedi genetikte bi türlü çıkamadı( pgt de ücret olarak çok yüksek embriyo başına 380 euro istediler ( kafam allak bullakkk anlıycanız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?