Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

3 transfer oldum hic bakilmadi rahat ol kendini strse sokma olacaksa oluyor sadece bol bol dua et.

canım hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın beni 3. gün transferiydi bu yüzden bana bu tahliller hiç yapılmadı bu konu hakkında bilgim yok umarım güzel haberlerini alırız

canım hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın beni 3. gün transferiydi bu yüzden bana bu tahliller hiç yapılmadı bu konu hakkında bilgim yok umarım güzel haberlerini alırız

çok sağol tatlım Allah ım herbirimize hayırlar nasip etsin inşallah .. seviyorum sizleri : )

sağol canım .. çok dua ediyorum hayırlısını diliyorum ama sanki bu defa ilkindeki gibi umutlu değilim .. napalım kısmetten öteye gidilmiyor bekleyip kısmetimizi yaşıcaz ..
Bana da yapıldı o testler ama değerleri hiç hatırlamıyorum yapılmış olması bile güzel bence İlk denemede bize de yapmamışlardı en zoru beklemek inşallah güzel haberlerinizi alırız olumlu düşünmeye çalış

doğru diyosun canım .. birçok kişi kendisine yapılmadığını yazmış .. anlayamadım ben de transfer öncesi rahim kalınlığı ve rahim duvarı kalitesini belirlemek için yapılıyomuş diye okudum transferden sonra ne için yapılıyor anlamadım .. kimisi yüksek çıkması tutunduğunu gösterir düşük çıkınca tutunmuyor diyo,kimisi benim yüksekti ama sonuç negatif oldu yazmış .. kafam karıştı , en güzeli araştırmamak sanırım

Hayirlisi olsun canim ins guzel haberlerini aliriz..Hic arastiripta kafani yorma bence belirtide arama ben bu hamileligimde hic belirti yasamadim hatta kanamam bile geldi dedim tutmadi ama rabbim ol dedimi gerisi boss herseyin..bende yaptirmistim ama inan hic hatirlamiyorum degerlerimii..

ben hastanedeyken biri yaptrmıstı sıra beklıyordu oda .hemsıreye sordu sizce nasıl dedi oda bunlar belirlewmez bilemeyız dedi yani negatıf pozitif onu anlasılmıyormus .

Bendende ıstemedı taramsferdebs onra sadece ıgnelerım bantlar ve haplarım vardı bıde test gununu soledılrr canım bencede kafanı takma derım hayrlısıyla olur inşaAllah

canım değerlerin hamile olduğunun doğrudan göstergesi değil, sakın düşük/yüksek diye hamileliğinden şüüphe etme. benim mesela o testlerde çok düşük gelmişti, ahmet hoca estrofem ve progesteronu artırmıştı hemen. ben de kafama takmıştım neden düşük çıktı tutmadımı acaba diye, ama bak ikizlerim nerdeyse kucağıma gelecek artık allahın izniyle.

nekadara mal oldu cnm tüp bebek sıze?toplam???ıns nasıb olur cnm sana da hepımızede

ayy inşallah kuzum ya .. çok korktum aradılar estrofem i 4 e çıkardılar .. birde ekstradan günde 1 tane progestan iğne vurulcam .. hemen gidip ilkini vuruldum hatta .. Allah hayırlısını nasip etsin

ben hastanedeyken biri yaptrmıstı sıra beklıyordu oda .hemsıreye sordu sizce nasıl dedi oda bunlar belirlewmez bilemeyız dedi yani negatıf pozitif onu anlasılmıyormus .

evet güzelim öyleymiş .. sadece olası bir gebelik durumunda bu değerlerin normalin altında olması düşüğe sebep olabilirmiş ..

Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun inşaallah .. ilk denemede her okuduğum belirtiyi yaşamıştım ve tesadüf o ya hamileydim ama sonradan öğrendimki hepsi ilaçların etkisiymiş .. şuan daha 3.gün ve aynı belirtilerin hepsi var ama biliyorumki sebep yine ilaçlar : ) belirti aramamak en iyisi .. işimiz Allah'ın elinde .. dualarımız kabul olursa ne ala,olmazsa da hayırlısı deyip önümüze bakıcaz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…