Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Sanki rahati yerinde gibi gelmek istemiyo sanirim :))) carsamba gunu canim allah nasip ederse yarindan sonra kavusuyorum yavruma inss darisi tum isteyenlerin basinaa..

canım benim sağlıkla sıhhatle gelsin inşaallah bebişin .. Allah bahtını açık etsin , sizlere de acısını göstermesin inşaallah ..

ayy inşallah kuzum ya .. çok korktum aradılar estrofem i 4 e çıkardılar .. birde ekstradan günde 1 tane progestan iğne vurulcam .. hemen gidip ilkini vuruldum hatta .. Allah hayırlısını nasip etsin
Cnm bende hic hatirlamiyorum degerim kacti ama ilaclarim degismemisti kecoz un dedigi gibi takilma hayirlisini nasip etsin rabbim

Cnm bende hic hatirlamiyorum degerim kacti ama ilaclarim degismemisti kecoz un dedigi gibi takilma hayirlisini nasip etsin rabbim

Amin canım .. ben ilk denemede raporlu değildim 1000 tl civarı tutmuştu .. ki aklınızda bulunsun medicalparkta tedavi görenler ordaki medigül eczanesi bayaa iyi indirim yapıyor ..

tebrıkler cnm benım.daha çıtır hamılesın gordugume gore.bı sorunun warmıydı cnm?normal mı oldu tüp bebekle mı?
Evet canım sorun eşimdeydı sayı sorunu vardı tup bebekle oldu ılkınde tuttu Allah ıma sukurler olsun bu mubarek gunde rabbım bebek isteyenlere tez zmanda evlatlarını nasıp etsın bebeklerı olması ıcın ne yapmaları gerekıyosa rabbım karsılarına cıkarsın inşaAllah

ayy inşallah kuzum ya .. çok korktum aradılar estrofem i 4 e çıkardılar .. birde ekstradan günde 1 tane progestan iğne vurulcam .. hemen gidip ilkini vuruldum hatta .. Allah hayırlısını nasip etsin
canım hiç takma bak cidden, benim estrofem 6 idi, 7 ye çıkarmıştı sabah dört akşam 3, progestanı da 2x4 yapmıştı, üstüne günlük 1 tane de iğne vermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…