ilk deneme ilaçlar hariç 4500 tl idi .. sperm ve embriyo dondurma işlemi dahil bu fiyata .. şimdiki ise dondurulmuş embriyo olduğu için 2000 tl ..
Sanki rahati yerinde gibi gelmek istemiyo sanirim :))) carsamba gunu canim allah nasip ederse yarindan sonra kavusuyorum yavruma inss darisi tum isteyenlerin basinaa..
Cnm bende hic hatirlamiyorum degerim kacti ama ilaclarim degismemisti kecoz un dedigi gibi takilma hayirlisini nasip etsin rabbimayy inşallah kuzum ya .. çok korktumaradılar estrofem i 4 e çıkardılar .. birde ekstradan günde 1 tane progestan iğne vurulcam .. hemen gidip ilkini vuruldum hatta .. Allah hayırlısını nasip etsin
ilk deneme ilaçlar hariç 4500 tl idi .. sperm ve embriyo dondurma işlemi dahil bu fiyata .. şimdiki ise dondurulmuş embriyo olduğu için 2000 tl ..
Benim ilk deneme raporlu 3150 arti 500 ilaclar tuttu raporsuz ilaclar haric 4500 du simdi artmis sanirim 2500 benim laporoskopi 2500 de esimin tese ameliyati.anladım cnm..ilaçlarla toplam nekadardı pekı cnm ?ilk denemede ??
Benim ilk deneme raporlu 3150 arti 500 ilaclar tuttu raporsuz ilaclar haric 4500 du simdi artmis sanirim 2500 benim laporoskopi 2500 de esimin tese ameliyati.
Cnm bende hic hatirlamiyorum degerim kacti ama ilaclarim degismemisti kecoz un dedigi gibi takilma hayirlisini nasip etsin rabbim
Cnm bende hic hatirlamiyorum degerim kacti ama ilaclarim degismemisti kecoz un dedigi gibi takilma hayirlisini nasip etsin rabbim
Cnm esim azosperm oldugu icin direk rapordan faydalanabildik onlar soluyolar zaten gerekli belgeleri hazirliyosun 1 gunde cikiyoselam cnm.rapor alabılmek ıcın sartlar neler ??
evet cnm 28 inde orda olucam nasipse ayyy test icin gelirsen gorusuruz duamdasin cnm bnmAmin canım benim .. ben senin kontrol bugün sanıyodum hep seni aradı gözlerim ama 28 miş : ) 28 benim test günüm
Cnm esim azosperm oldugu icin direk rapordan faydalanabildik onlar soluyolar zaten gerekli belgeleri hazirliyosun 1 gunde cikiyo
Saol canım amin inşaAllahGozun aydin darisi kalp atışlarına
Saol canım amin inşaAllah
Kandiliniz mubarek olsun canlarim semaya acilan ellerimizin hurmetine rabbim tum dualarimizi kabul eylesin insallahh..
Hayırlı kandiller kizlar
Evet canım sorun eşimdeydı sayı sorunu vardı tup bebekle oldu ılkınde tuttu Allah ıma sukurler olsun bu mubarek gunde rabbım bebek isteyenlere tez zmanda evlatlarını nasıp etsın bebeklerı olması ıcın ne yapmaları gerekıyosa rabbım karsılarına cıkarsın inşaAllahtebrıkler cnm benım.daha çıtır hamılesın gordugume gore.bı sorunun warmıydı cnm?normal mı oldu tüp bebekle mı?
Kandiliniz mubarek olsun canlarim semaya acilan ellerimizin hurmetine rabbim tum dualarimizi kabul eylesin insallahh..
canım hiç takma bak cidden, benim estrofem 6 idi, 7 ye çıkarmıştı sabah dört akşam 3, progestanı da 2x4 yapmıştı, üstüne günlük 1 tane de iğne vermişti.ayy inşallah kuzum ya .. çok korktumaradılar estrofem i 4 e çıkardılar .. birde ekstradan günde 1 tane progestan iğne vurulcam .. hemen gidip ilkini vuruldum hatta .. Allah hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?