Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

canım hiç takma bak cidden, benim estrofem 6 idi, 7 ye çıkarmıştı sabah dört akşam 3, progestanı da 2x4 yapmıştı, üstüne günlük 1 tane de iğne vermişti.

kıyamam sana .. Allah emeğini boşa çıkarmasın gülüm sağlıkla kavuş inşaallah bebeğine .. Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın , her nerde isteyen özleyen varsa tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat sahibi olsun inşaallah ..

Kizlar cok sukur kizima kavustumm sagligimiz yerindee.alismaya calisiyoruz.hepinize dualar ettim kizlar rabbim bian oncede sizedee gostersinnn inss..
maşallah canım allah acısını göstermesin. Hayırlı uğurlu sağlıklı gür nasipli olsun.

Kizlar cok sukur kizima kavustumm sagligimiz yerindee.alismaya calisiyoruz.hepinize dualar ettim kizlar rabbim bian oncede sizedee gostersinnn inss..
Bu sayfanin ilk hamileleriydiniz kaderle ikiniz. Ayaginizi surudunuz kiz sayfasi oldu burası. Siz kavustunuz meleklerinize darisi bekleyenlerin basina .Allah anali babali büyütsun uzun saglikli ömürler versin.

Bu sayfanin ilk hamileleriydiniz kaderle ikiniz. Ayaginizi surudunuz kiz sayfasi oldu burası. Siz kavustunuz meleklerinize darisi bekleyenlerin basina .Allah anali babali büyütsun uzun saglikli ömürler versin.
Saol.fulyam darisi bian once senin basina ins..dogumhaneye giderken bile surudum ayagimi hep dua ettim dogum bitene kadar rabbim ins kabul eder butun arkadaslarim dileklerine ulasirlar..

Buarada kızlar benım bugun kanamam geldı cok korktum hemen dokdora gıttım dusuk tehlıkem varmıs((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…