canım sağlıkla inşallah. Allah bi avazda kurtulmayı nasip etsin.Sanki rahati yerinde gibi gelmek istemiyo sanirim :))) carsamba gunu canim allah nasip ederse yarindan sonra kavusuyorum yavruma inss darisi tum isteyenlerin basinaa..
sanada günaydın canım :)gunaydi arkdsar
canım hiç takma bak cidden, benim estrofem 6 idi, 7 ye çıkarmıştı sabah dört akşam 3, progestanı da 2x4 yapmıştı, üstüne günlük 1 tane de iğne vermişti.
bebisimiz dogdu canim iyiler cok sukurElpisksk bugün doğum yapacaktı naptılar abaca bilen varmı?
benimde haberim yok bende merak ettimElpisksk bugün doğum yapacaktı naptılar abaca bilen varmı?
ayyy ne güzel rabbim sağlıkla büyütsün analı babalı inşallahbebisimiz dogdu canim iyiler cok sukur
ay maşşallahhhhhhhbebisimiz dogdu canim iyiler cok sukur
Kuzum telden gorusuyoruz bizay maşşallahhhhhhh
nazlı gazeteci gibisin valla kız nası haberin oldu
maşallah canım allah acısını göstermesin. Hayırlı uğurlu sağlıklı gür nasipli olsun.Kizlar cok sukur kizima kavustumm sagligimiz yerindee.alismaya calisiyoruz.hepinize dualar ettim kizlar rabbim bian oncede sizedee gostersinnn inss..
Allah anali babali buyutsun uzun omurler versin kizina bahti guzel olsun darisi tum isteyenlerin basina olsun...Kizlar cok sukur kizima kavustumm sagligimiz yerindee.alismaya calisiyoruz.hepinize dualar ettim kizlar rabbim bian oncede sizedee gostersinnn inss..
Bu sayfanin ilk hamileleriydiniz kaderle ikiniz. Ayaginizi surudunuz kiz sayfasi oldu burası. Siz kavustunuz meleklerinize darisi bekleyenlerin basina .Allah anali babali büyütsun uzun saglikli ömürler versin.Kizlar cok sukur kizima kavustumm sagligimiz yerindee.alismaya calisiyoruz.hepinize dualar ettim kizlar rabbim bian oncede sizedee gostersinnn inss..
Saol.fulyam darisi bian once senin basina ins..dogumhaneye giderken bile surudum ayagimi hep dua ettim dogum bitene kadar rabbim ins kabul eder butun arkadaslarim dileklerine ulasirlar..Bu sayfanin ilk hamileleriydiniz kaderle ikiniz. Ayaginizi surudunuz kiz sayfasi oldu burası. Siz kavustunuz meleklerinize darisi bekleyenlerin basina .Allah anali babali büyütsun uzun saglikli ömürler versin.
canımmmm gözünaydın rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahKizlar cok sukur kizima kavustumm sagligimiz yerindee.alismaya calisiyoruz.hepinize dualar ettim kizlar rabbim bian oncede sizedee gostersinnn inss..
Allah analı babalı buyutsun inşaAllahbebisimiz dogdu canim iyiler cok sukur
Allah analı babalı buyutsun canım maşaAllah sizeKizlar cok sukur kizima kavustumm sagligimiz yerindee.alismaya calisiyoruz.hepinize dualar ettim kizlar rabbim bian oncede sizedee gostersinnn inss..
Hemen yat dinlen igne verdi miBuarada kızlar benım bugun kanamam geldı cok korktum hemen dokdora gıttım dusuk tehlıkem varmıs((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?