cnm Allah bebisine saglikli mutlu uzun omurler versin gozunuz aydin cok sevindimKizlar cok sukur kizima kavustumm sagligimiz yerindee.alismaya calisiyoruz.hepinize dualar ettim kizlar rabbim bian oncede sizedee gostersinnn inss..
Kizlar cok sukur kizima kavustumm sagligimiz yerindee.alismaya calisiyoruz.hepinize dualar ettim kizlar rabbim bian oncede sizedee gostersinnn inss..
Az kaldı canım senin de sayılı günler cabuk gelip geçecek...cnm Allah bebisine saglikli mutlu uzun omurler versin gozunuz aydin cok sevindim
evet cnm Rabbim hayirlisiyla kurtarsin bizide isteyen herkese de nasip olur inslh yavrularimizi bize bagislasin AllahimAz kaldı canım senin de sayılı günler cabuk gelip geçecek...
Yatıyorım evet ıgnem vardı devam eden hala devam edıcem ama benegımın kalp atısını duyduö hamdolsun ama yatmam lazımmıs yatıcam artık saol canımHemen yat dinlen igne verdi mi
Çok çok tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. Şansı bahtı açık olsun. Sağlıkla büyütün bebişinizi. Sevgiler...Kizlar cok sukur kizima kavustumm sagligimiz yerindee.alismaya calisiyoruz.hepinize dualar ettim kizlar rabbim bian oncede sizedee gostersinnn inss..
İlk 3 ay benimde kanamam olmuştu bende hep yattım doktor gerek yok desede 9 ay yattım..Yatıyorım evet ıgnem vardı devam eden hala devam edıcem ama benegımın kalp atısını duyduö hamdolsun ama yatmam lazımmıs yatıcam artık saol canım
Canim cok sevindim yaa rabbim devamini getirsin insallahhhkızlar bugün 9. günümdü normalde test günüm yarındı ama yarın gidemeyeceğim için bugun akşam yaptırdım testimi .. bhcg 229,97 çıktı .. Allah sağlıkla hayılısıyla devamını getirsin inşallah .. Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin .. Allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Hayırlısı olsun Allah sağlıklı bir hamilelik ve miniğini kucağında görmeyi nasip etsin.kızlar bugün 9. günümdü normalde test günüm yarındı ama yarın gidemeyeceğim için bugun akşam yaptırdım testimi .. bhcg 229,97 çıktı .. Allah sağlıkla hayılısıyla devamını getirsin inşallah .. Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin .. Allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Bugün aldığım ikinci hamile haberi çok mutlu oldum sağlıkla kucağına al inşallah hamileliğinin de tadını çıkar hep olumlu düşünkızlar bugün 9. günümdü normalde test günüm yarındı ama yarın gidemeyeceğim için bugun akşam yaptırdım testimi .. bhcg 229,97 çıktı .. Allah sağlıkla hayılısıyla devamını getirsin inşallah .. Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin .. Allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın..
cnm Allah bebisine saglikli mutlu uzun omurler versin gozunuz aydin cok sevindim
Bugün aldığım ikinci hamile haberi çok mutlu oldum sağlıkla kucağına al inşallah hamileliğinin de tadını çıkar hep olumlu düşün
Canim cok sevindim yaa rabbim devamini getirsin insallahhh
Hayırlısı olsun Allah sağlıklı bir hamilelik ve miniğini kucağında görmeyi nasip etsin.
Değerinde 9. Gün için yüksek cnm 5. Gün embriyosumu transfer edildi???
canım çok ama çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsinkızlar bugün 9. günümdü normalde test günüm yarındı ama yarın gidemeyeceğim için bugun akşam yaptırdım testimi .. bhcg 229,97 çıktı .. Allah sağlıkla hayılısıyla devamını getirsin inşallah .. Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin .. Allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın..
canim ne mutlu allah tamamına ettirsin. .tek embriyomuydu ciftmi? Benim de 200 lü bi değer çıkmıştı, ikizmis :)kızlar bugün 9. günümdü normalde test günüm yarındı ama yarın gidemeyeceğim için bugun akşam yaptırdım testimi .. bhcg 229,97 çıktı .. Allah sağlıkla hayılısıyla devamını getirsin inşallah .. Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin .. Allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?