Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Kizlar cok sukur kizima kavustumm sagligimiz yerindee.alismaya calisiyoruz.hepinize dualar ettim kizlar rabbim bian oncede sizedee gostersinnn inss..

kuzuu gözün aydın Allah analı babalı sağlıklı büyütsün .. Bahtını açık etsin,acısını göstermesin inşallah ..

merhaba kızlar benim gittiğim bir perinatoloji uzmanı genetik ve pıht testlerinin dışında bir de ana3 profili diye bir test istedi. içerinsinde ssm, sl70, jo-1 RO-52 filan gibi farklı 10 tane filan testi kapsiyor.içinizden bunun ne olduğunu ne için istendiğini bilen var mı?

Kizlar cok sukur kizima kavustumm sagligimiz yerindee.alismaya calisiyoruz.hepinize dualar ettim kizlar rabbim bian oncede sizedee gostersinnn inss..
Çok çok tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. Şansı bahtı açık olsun. Sağlıkla büyütün bebişinizi. Sevgiler...

kızlar bugün 9. günümdü normalde test günüm yarındı ama yarın gidemeyeceğim için bugun akşam yaptırdım testimi .. bhcg 229,97 çıktı .. Allah sağlıkla hayılısıyla devamını getirsin inşallah .. Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin .. Allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın..

Canim cok sevindim yaa rabbim devamini getirsin insallahhh

Hayırlısı olsun Allah sağlıklı bir hamilelik ve miniğini kucağında görmeyi nasip etsin.
Değerinde 9. Gün için yüksek cnm 5. Gün embriyosumu transfer edildi???

Bugün aldığım ikinci hamile haberi çok mutlu oldum sağlıkla kucağına al inşallah hamileliğinin de tadını çıkar hep olumlu düşün

canım çok ama çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin

canim ne mutlu allah tamamına ettirsin. .tek embriyomuydu ciftmi? Benim de 200 lü bi değer çıkmıştı, ikizmis :)

Kızlar vallaha katil olucam bu kaynana yüzünden!!!! Ya kadin bilerekmi yapiyo anlamiyom!!! Kizinin 40 yillik oyuncak bebeklerini yikamis getirmis bu sefer. Bebekler 70 cm . Neymis yataklarina koycakmisim. Koyarmisin falan yok. Bunlar yataga konulacak direkt emir veriyo. Dedim hayir. Verme artik soyle yayinti seyler dedim. Cocuklar ne kadar dogcaklarda koca bebek koycam yanlarına dedim. ne anlicak oyuncak bebekten el kadar çocuk dedim. Ya kadini hic bir isime hazirligima dahil etmedim insan bi anlar artık ya!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…