Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

kuzumm Allah da seni guldurdun .. farkindayim sinirlisin ama okadar sevimli yazmissinki cok guldum yaa

Gozunaydin canin hayirlisi olsun ins..rabbim kucaginada aldigin gunu gostersin cok sevindim..

Ay canım bende sana bugun sorucakdım cok sevındım rabbım tamamına erdırsın inşaAllah

canim ne mutlu allah tamamına ettirsin. .tek embriyomuydu ciftmi? Benim de 200 lü bi değer çıkmıştı, ikizmis :)
Canım sen ne zman ıkız olduklarını ogrendın benımde 200 lu cıkmısdı ıkı tane 5 ıncı gun ebrıyosu konuldu ama tek gozukuyo suan degısmes heralde

Bu sayfanin ilk hamileleriydiniz kaderle ikiniz. Ayaginizi surudunuz kiz sayfasi oldu burası. Siz kavustunuz meleklerinize darisi bekleyenlerin basina .Allah anali babali büyütsun uzun saglikli ömürler versin.
Canım sana bısı sorucam senınde dondurulmusla oldu dıe bılıyorum sen tup benek yaptırdıgın dokdoramı gıdıyosun mesela 12 haftadan sonra normal gebelıge dondu dımı ıalclar va dır hanı normal yolla gebe kalan nasılsa olemı devam edıyo yoksa bızımkısı doguma kadar farklılıkmı olucak bılgın varmı ben dokdorumu degıstırmek ıstıyorum ama korkuyorum bıse olurmu dıe

Canım sen ne zman ıkız olduklarını ogrendın benımde 200 lu cıkmısdı ıkı tane 5 ıncı gun ebrıyosu konuldu ama tek gozukuyo suan degısmes heralde
canım biz ilk kese görmeye gittiğimizde sanırım 5. hafta idi, o zaman 2 kese görmüştük. hatta doktor da şaşırmıştı çünkü b-hcg değerine ilk bakıldığında tek gibi görünüyo şimdilik demişti. 7. hafta da ikisinin de kalp atışlarını duymuştuk.

Yatıyorım evet ıgnem vardı devam eden hala devam edıcem ama benegımın kalp atısını duyduö hamdolsun ama yatmam lazımmıs yatıcam artık saol canım
canım benim de rahim içi kanama vardı plasentada kan toplamıştı, dışarı akmadan farketmiştik. 10 gün sadece tuvalet vb gibi kalk onun haricinde kalkma dedi, 110 günden sonra kontrole gittik, kan pıhtıları dağılmamış dinlenmeye devam dedi. 1 ay kadar yattım nerdeyse. ben de o zamandaan beri işe bile gitmedim. bebekler 14. haftayı görene kadar da 4x2 fitillerin yanında progestan iğnem devam etti. şu an doğuma az kaldı ona rağmen fitili kesmedi doktor günde 1 hala kullanıyyorrum.

Ben 12 hafta dolana kadar hem tup bebek druna gittim. Hemde benim eski doktoruma zaten tup bebege o yonlendirmisti. Onda hem ilaclarimi yazdirioyodum hem de rapor aliyordum. Tupbebk dr una da ilaclar ve igneler için gittim. Ama her muayene ucretliydi fazla geldi. Zaten sindi sadece demir hapi ve coraspin kullaniyrm. Vitamini bile biraktim. Ins sende atlatirsin ilk 3 ayi igneler zor cunku

Ben 12 hafta dolana kadar hem tup bebek druna gittim. Hemde benim eski doktoruma zaten tup bebege o yonlendirmisti. Onda hem ilaclarimi yazdirioyodum hem de rapor aliyordum. Tupbebk dr una da ilaclar ve igneler için gittim. Ama her muayene ucretliydi fazla geldi. Zaten sindi sadece demir hapi ve coraspin kullaniyrm. Vitamini bile biraktim. Ins sende atlatirsin ilk 3 ayi igneler zor cunku

kızlar bugün 11. günüm .. 9. gün 229,97 olan sonucum bugün 471,67 çıktı .. çok şükür Allahıma .. hepimizin kucağına almak nasip olsun inşaallah ..
tekrardan gözünaydın canım sıra kesede ardından kalp atışlarında inşallah sağlıklada 9 ay sonra miniğin kucağında

kızlar bugün 11. günüm .. 9. gün 229,97 olan sonucum bugün 471,67 çıktı .. çok şükür Allahıma .. hepimizin kucağına almak nasip olsun inşaallah ..
hayırlısı olsun canım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. benim de yarın test günüm çok heyecanlı ve gerginim. darısı başıma inşallah...

hayırlısı olsun canım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. benim de yarın test günüm çok heyecanlı ve gerginim. darısı başıma inşallah...

Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşaallah canım .. güzel haberlerini bekliyoruz inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…