- 14 Kasım 2013
- 208
- 148
- 33
- 35
Hmm benım 6 hafta 4 gun ama tek kese heralde dıgerı tutmadı olsun rabbım buna ömur versin inşaAllah buarada banada yıne dokdora gıtttım kanama bolegsı gorunmuyor ama yonede onceden kan gedlgıı ıcın sınlen yat dedı 12 haftaya kadar inşaAllah normal gebelıge donerım dokdorumu degıstırmek ıstıyorım uzakda daha yakın bı hastane ıstıyorum bakalım saolasın canım cevapladıgın ıcıncanım biz ilk kese görmeye gittiğimizde sanırım 5. hafta idi, o zaman 2 kese görmüştük. hatta doktor da şaşırmıştı çünkü b-hcg değerine ilk bakıldığında tek gibi görünüyo şimdilik demişti. 7. hafta da ikisinin de kalp atışlarını duymuştuk.
Valla canım bzıım aıle tup benek yaptırdıgımızı bılmıyor kımse bılmıuor esımle ben oyusden bende ıkı dokdora gıdıuorum zaten tup bebek dodkorı suan bırakamam ılaclar vs var hanı tehlıke donemınden sonra normale gecersem bırakmayı dusunuyorım ıste inşaAllah donerım buarada ıgneler agır evet 1 aydaha katlanıcam napım rabbım yarsımcımız olsun bebegım sağ olsundaBen 12 hafta dolana kadar hem tup bebek druna gittim. Hemde benim eski doktoruma zaten tup bebege o yonlendirmisti. Onda hem ilaclarimi yazdirioyodum hem de rapor aliyordum. Tupbebk dr una da ilaclar ve igneler için gittim. Ama her muayene ucretliydi fazla geldi. Zaten sindi sadece demir hapi ve coraspin kullaniyrm. Vitamini bile biraktim. Ins sende atlatirsin ilk 3 ayi igneler zor cunku
Amin canım tekrar hayrlı ugurlu olsun bebegın:)kızlar bugün 11. günüm .. 9. gün 229,97 olan sonucum bugün 471,67 çıktı ..çok şükür Allahıma .. hepimizin kucağına almak nasip olsun inşaallah ..
Amin canım tekrar hayrlı ugurlu olsun bebegın:)
Çok şükür 37 yi gördük ama hep doktor aradim doktor gezdim..hem özel hastaneye gittim hemde perinatolog prof un ozeline..inşallah sende sağlık la kucağına alırsın canım..Hmm
hmmm benımde tehlıke var ıste bakalım ıgenelrı kullanıcam 3 aya kadar inşazallah bısı olmaz canım
Bende 36 ya kadar hep fitil kullandımcanım benim de rahim içi kanama vardı plasentada kan toplamıştı, dışarı akmadan farketmiştik. 10 gün sadece tuvalet vb gibi kalk onun haricinde kalkma dedi, 110 günden sonra kontrole gittik, kan pıhtıları dağılmamış dinlenmeye devam dedi. 1 ay kadar yattım nerdeyse. ben de o zamandaan beri işe bile gitmedim. bebekler 14. haftayı görene kadar da 4x2 fitillerin yanında progestan iğnem devam etti. şu an doğuma az kaldı ona rağmen fitili kesmedi doktor günde 1 hala kullanıyyorrum.
Nasıl gidiyor canım son zamanlar..ağrın filan oluyor muiyi aksamlar arkdslar
Amin canıminşaAllahÇok şükür 37 yi gördük ama hep doktor aradim doktor gezdim..hem özel hastaneye gittim hemde perinatolog prof un ozeline..inşallah sende sağlık la kucağına alırsın canım..
agrim yok cnm iyiym sukur 25ocakverdi dogumuNasıl gidiyor canım son zamanlar..ağrın filan oluyor mu
Ayyy çok az kalmisss....çok heyecan oluyor insan ...agrim yok cnm iyiym sukur 25ocakverdi dogumu
Aynne neden erken almak ıstıyrkı son zmanalarda hep bole duyuyorum nedenkı bı tehlıkemı vR bence bebeklerım ne kadar anne kRnında durursa okadar faydalı gelısırler agrım sızımda yok dıyosun inşaAllah hayrlısı olur ucunuz içinde :)kızlar selam. bugun kontolüm vardı. bebişlerden biri 2500 biri 2650 gr olmuş. boyları yaklaşık 49 cm gibi. yarından sonra 35 bitiyor nasipse. 37 dolunca alalım dedi doktorr. haftaya da nst testi var. ne dersiniz 37 erkenmi ki ya? çünkü ağrım faalan yok fazla. dayanabildiğim kadar dayanayım diyorum ne dersiniz?
canım ben jyaptirdim iltihabı romatizma annemden sojgren hastalığı var bendede ana pozitif anti scl 70 pozitif çıktı kalıcı iltihabli romatizma romotolojiye gidiyorum anti ro anti lo anti ssb.... ve bir sürü tahlilmerhaba kızlar benim gittiğim bir perinatoloji uzmanı genetik ve pıht testlerinin dışında bir de ana3 profili diye bir test istedi. içerinsinde ssm, sl70, jo-1 RO-52 filan gibi farklı 10 tane filan testi kapsiyor.içinizden bunun ne olduğunu ne için istendiğini bilen var mı?
bu ana pozitifliği içindeki bir test pozitif olsa bile ana pozitif diye mi geçiyor peki? hamilelikte ne yapacaksın? ilaç kullanılıyor mu ya da düşüğe sebep olabilecek kadar ciddi bir durum mu?canım ben jyaptirdim iltihabı romatizma annemden sojgren hastalığı var bendede ana pozitif anti scl 70 pozitif çıktı kalıcı iltihabli romatizma romotolojiye gidiyorum anti ro anti lo anti ssb.... ve bir sürü tahlil
Cnm masallah bebislerinekızlar selam. bugun kontolüm vardı. bebişlerden biri 2500 biri 2650 gr olmuş. boyları yaklaşık 49 cm gibi. yarından sonra 35 bitiyor nasipse. 37 dolunca alalım dedi doktorr. haftaya da nst testi var. ne dersiniz 37 erkenmi ki ya? çünkü ağrım faalan yok fazla. dayanabildiğim kadar dayanayım diyorum ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?