Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Hmm benım 6 hafta 4 gun ama tek kese heralde dıgerı tutmadı olsun rabbım buna ömur versin inşaAllah buarada banada yıne dokdora gıtttım kanama bolegsı gorunmuyor ama yonede onceden kan gedlgıı ıcın sınlen yat dedı 12 haftaya kadar inşaAllah normal gebelıge donerım dokdorumu degıstırmek ıstıyorım uzakda daha yakın bı hastane ıstıyorum bakalım saolasın canım cevapladıgın ıcın

Valla canım bzıım aıle tup benek yaptırdıgımızı bılmıyor kımse bılmıuor esımle ben oyusden bende ıkı dokdora gıdıuorum zaten tup bebek dodkorı suan bırakamam ılaclar vs var hanı tehlıke donemınden sonra normale gecersem bırakmayı dusunuyorım ıste inşaAllah donerım buarada ıgneler agır evet 1 aydaha katlanıcam napım rabbım yarsımcımız olsun bebegım sağ olsunda

Hmm

hmmm benımde tehlıke var ıste bakalım ıgenelrı kullanıcam 3 aya kadar inşazallah bısı olmaz canım
Çok şükür 37 yi gördük ama hep doktor aradim doktor gezdim..hem özel hastaneye gittim hemde perinatolog prof un ozeline..inşallah sende sağlık la kucağına alırsın canım..

Bende 36 ya kadar hep fitil kullandım

ya taze annişlerrrr
fotoğraf gönderin de bi maşallah diyelim ama yaaaaa :)

bert canım tahlilin ne oldu sonuç inşallah iyidir yeni yıl sana süprizlerle gelmiştir inşallah

kızlar selam. bugun kontolüm vardı. bebişlerden biri 2500 biri 2650 gr olmuş. boyları yaklaşık 49 cm gibi. yarından sonra 35 bitiyor nasipse. 37 dolunca alalım dedi doktorr. haftaya da nst testi var. ne dersiniz 37 erkenmi ki ya? çünkü ağrım faalan yok fazla. dayanabildiğim kadar dayanayım diyorum ne dersiniz?

Aynne neden erken almak ıstıyrkı son zmanalarda hep bole duyuyorum nedenkı bı tehlıkemı vR bence bebeklerım ne kadar anne kRnında durursa okadar faydalı gelısırler agrım sızımda yok dıyosun inşaAllah hayrlısı olur ucunuz içinde :)

hamile arkadaşlardan tavsiyeye ihtiyacım var. evde yaptığım teste göre hamileyim. hamilelikte doktorlar ilk kontrolleri vajinal ultrason ile yapmak istiyorlar. önceki hamileliğimde kabul etmiştim ama kayıp olunca herşeyi sorgular oldum. sizce bir sakıncası var mı? siz kaçıncı hafta da ultrasona gittiniz ve karından mıydı?

canım ben jyaptirdim iltihabı romatizma annemden sojgren hastalığı var bendede ana pozitif anti scl 70 pozitif çıktı kalıcı iltihabli romatizma romotolojiye gidiyorum anti ro anti lo anti ssb.... ve bir sürü tahlil

canım ben jyaptirdim iltihabı romatizma annemden sojgren hastalığı var bendede ana pozitif anti scl 70 pozitif çıktı kalıcı iltihabli romatizma romotolojiye gidiyorum anti ro anti lo anti ssb.... ve bir sürü tahlil
bu ana pozitifliği içindeki bir test pozitif olsa bile ana pozitif diye mi geçiyor peki? hamilelikte ne yapacaksın? ilaç kullanılıyor mu ya da düşüğe sebep olabilecek kadar ciddi bir durum mu?

Arkadaslar içinizde fibronojen455G pihtiasma testinde sorun olan varmı hematoloji görsün dediler ege univetsite hematoloji Prof guray saydama gittimiçinizde genetik testlerinde pıhtılaşma sorunu çıkan varmı arkadaşlar selamlar

Cnm masallah bebislerine ikiz olunca erken aliyolar bnm kankiminde hic sikintisi yoktu ama erken aldi dr kuveze girdi bebisler 1 tanesi 10 gun yatti solunum sıkıntisi oldu kacta hastanedeydn bende ordaydim bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…