12. Haftaya akadar hep vajinal muayene oldum cok şükür bisey olmadi. Vajinal muayenede.daha net goruluyor bence daha iyi .hamile arkadaşlardan tavsiyeye ihtiyacım var. evde yaptığım teste göre hamileyim. hamilelikte doktorlar ilk kontrolleri vajinal ultrason ile yapmak istiyorlar. önceki hamileliğimde kabul etmiştim ama kayıp olunca herşeyi sorgular oldum. sizce bir sakıncası var mı? siz kaçıncı hafta da ultrasona gittiniz ve karından mıydı?
canım hayırlısı olsun bende dışarda denemiştim bir aşılama bir tüp bebek daha sonra bu işin bir iki yada üç deneme ile kalmıyacağını nasip kısmet işi herşeyin rabbime kaldığını düşünerek ve maddi yönden aynı zamanda üniversite hastanesini tercih ettim dediğin gibi orada ilk aşılama düşünülüyor ama yapılan testler ve konturoller ile karar verilebiliyor benim sol tüp tamemen kapalı ve amh testim düşük yada yüksek çıkınca direk tüp bebek önerdiler şimdi unuttum fakat amh testi çok önemli eğer testin iyi çıkamaz ise hiç vakit kaybetmeden direk tüp bebek deniyorlar senin içinde hayırlısı olsun canımarkadaşlar bişy sormak istiyorum ben 2 aşılama yaptırdım özelde 2side tutmadı ben şimdi tüp bebek için devlete başvurabilirmiyim sizce bilgisi olan varmı? yoksa yine devlet 2 aşılama yaparmı
eşimde hiç bişy yok şükür bende pko varcanım hayırlısı olsun bende dışarda denemiştim bir aşılama bir tüp bebek daha sonra bu işin bir iki yada üç deneme ile kalmıyacağını nasip kısmet işi herşeyin rabbime kaldığını düşünerek ve maddi yönden aynı zamanda üniversite hastanesini tercih ettim dediğin gibi orada ilk aşılama düşünülüyor ama yapılan testler ve konturoller ile karar verilebiliyor benim sol tüp tamemen kapalı ve amh testim düşük yada yüksek çıkınca direk tüp bebek önerdiler şimdi unuttum fakat amh testi çok önemli eğer testin iyi çıkamaz ise hiç vakit kaybetmeden direk tüp bebek deniyorlar senin içinde hayırlısı olsun canım
çok zaman kaybettiriyo devlet özelde herşey çok çabuk oluyo herşey çabuk ilerliyorcanım hayırlısı olsun bende dışarda denemiştim bir aşılama bir tüp bebek daha sonra bu işin bir iki yada üç deneme ile kalmıyacağını nasip kısmet işi herşeyin rabbime kaldığını düşünerek ve maddi yönden aynı zamanda üniversite hastanesini tercih ettim dediğin gibi orada ilk aşılama düşünülüyor ama yapılan testler ve konturoller ile karar verilebiliyor benim sol tüp tamemen kapalı ve amh testim düşük yada yüksek çıkınca direk tüp bebek önerdiler şimdi unuttum fakat amh testi çok önemli eğer testin iyi çıkamaz ise hiç vakit kaybetmeden direk tüp bebek deniyorlar senin içinde hayırlısı olsun canım
Bence sorun olmaz canım benim benim kiz da 37+ da alındı...kızlar selam. bugun kontolüm vardı. bebişlerden biri 2500 biri 2650 gr olmuş. boyları yaklaşık 49 cm gibi. yarından sonra 35 bitiyor nasipse. 37 dolunca alalım dedi doktorr. haftaya da nst testi var. ne dersiniz 37 erkenmi ki ya? çünkü ağrım faalan yok fazla. dayanabildiğim kadar dayanayım diyorum ne dersiniz?
Canim doktoruna guvenmelisin riske atmak istemiyordur ikiz gebelik sonucta ve kiymetli bebekler bunlar unutmaa..gelisimlerini tamamlamis durumdalar zaten inss bi sorun cikmadan kuvez yuzu gormeden evinize gidersiniz..kızlar selam. bugun kontolüm vardı. bebişlerden biri 2500 biri 2650 gr olmuş. boyları yaklaşık 49 cm gibi. yarından sonra 35 bitiyor nasipse. 37 dolunca alalım dedi doktorr. haftaya da nst testi var. ne dersiniz 37 erkenmi ki ya? çünkü ağrım faalan yok fazla. dayanabildiğim kadar dayanayım diyorum ne dersiniz?
12.haftaya kadar hep vajinal bakildi tedirgin olma bence..hamile arkadaşlardan tavsiyeye ihtiyacım var. evde yaptığım teste göre hamileyim. hamilelikte doktorlar ilk kontrolleri vajinal ultrason ile yapmak istiyorlar. önceki hamileliğimde kabul etmiştim ama kayıp olunca herşeyi sorgular oldum. sizce bir sakıncası var mı? siz kaçıncı hafta da ultrasona gittiniz ve karından mıydı?
Benim doktorum hep karından baktı valla ama tabi bol su içip gitmiştim..hamile arkadaşlardan tavsiyeye ihtiyacım var. evde yaptığım teste göre hamileyim. hamilelikte doktorlar ilk kontrolleri vajinal ultrason ile yapmak istiyorlar. önceki hamileliğimde kabul etmiştim ama kayıp olunca herşeyi sorgular oldum. sizce bir sakıncası var mı? siz kaçıncı hafta da ultrasona gittiniz ve karından mıydı?
Benımde 5 haftalık gıtmısdım ustten goremedı alttan gordu sonra 6 hfta olunca Hatta dusuk tehlıkem vardı ustten bakdı gordu keseyı bıde dokdora gıderken ıdrara sıkısık ol cunkı ole daha iii gozukomushamile arkadaşlardan tavsiyeye ihtiyacım var. evde yaptığım teste göre hamileyim. hamilelikte doktorlar ilk kontrolleri vajinal ultrason ile yapmak istiyorlar. önceki hamileliğimde kabul etmiştim ama kayıp olunca herşeyi sorgular oldum. sizce bir sakıncası var mı? siz kaçıncı hafta da ultrasona gittiniz ve karından mıydı?
Nasilsin canim nasil geciyor son haftalar heyecan varmi :))iyi gunler arkdslar
anladım canım sende pko varsa fazla yumurta oluşuyordur bu yüzden amh değerin kötü çıkacağını sanmıyorum evet devlette süreç biraz uzun ama inanırmısın ben ilk 2 denememi devlette yapmadığıma bin pişmanım özelde yapılmayan tahliller ultrasonlar hepsi egede yapıldı ki gittiğim doktor Ege'nin prof. doktoruydu özeline gitmiştim ama işlemleri özel hastanede yapıyordu anlıyacağın herşey nasip kısmet anlımıza ne yazıldı bilmiyoruz ama inşallah rabbim bu kadar emeğimizi çabamızı boşa çıkarmasın hepimizin yüzünü güldürsün canım :)çok zaman kaybettiriyo devlet özelde herşey çok çabuk oluyo herşey çabuk ilerliyor
iyiym cnm heyacan stres hepsi bir arada bekliyoruz sen nasilsin bebis nasil seker problemin ne durumdaNasilsin canim nasil geciyor son haftalar heyecan varmi :))
Cok sukurr iyiyiz gunumuz beslenme alt degisimi ve uyku 3 lusu seklinde geciyor hareketli bir sekilde :)) uykunu simdiden iyi almaya bak :))) sekerim duzene girdi sukur yavruma gecmedi en cok ona seviniyorumm..hic stres yapma ben cok yaptim ama inan degmiyor stres yaptigina bebeginin kokusunu duyar duymaz hersey siliniyor aklindan.doktorun da zaten cok iyi her 5 dk da yuzunu gosteriyo sana muhabbet etmeye calisiyo ben cok stresliydim egerki ebe ayni denk gelirse cok iyi bir ebemiz vardi girgir bi bayandi bizim gobek adimizi koydu :)))iyiym cnm heyacan stres hepsi bir arada bekliyoruz sen nasilsin bebis nasil seker problemin ne durumda
Senın normal gebelıkmıydı canım benım bır bılgım yok ama hasta spermde olabılır sonucta uzuldum rabbım tez zmanda nasıp eder saglıklı bı sekıldekızlar merhaba ben 2 kayıptan(1 boş gebelik, 1kalp durması) sonra bu kez de kimyasal gebelik yaşadım. şimdiye dek eşim kromozom analizi dışında bir test yaptırmamıştı. sizce sperm testi yaptırmalıyız? hamile kalabiliyorken spermdeki bir sorun gebelik kaybına sebep olabilir mi sizce bilen birşey söylesin nolur kendim de baktırmadığım şey kalmadı:/
normalden kastın tüp bebek ise ben tedavisiz hamile kalmıştım bunda da öncekilerde de. izmir de sperm testi yaptırılabilecek yerler neresidir bilen var mı acaba?Senın normal gebelıkmıydı canım benım bır bılgım yok ama hasta spermde olabılır sonucta uzuldum rabbım tez zmanda nasıp eder saglıklı bı sekılde
Spermiyogram mi yani? Bence yaptirin. Bana dr en basinda yaptirtmisti yani esime hic bi sorun yokken. Medicalpark yapiyor bence her hastane yaparnormalden kastın tüp bebek ise ben tedavisiz hamile kalmıştım bunda da öncekilerde de. izmir de sperm testi yaptırılabilecek yerler neresidir bilen var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?