Canım üzülme herseyde bir hayır vardır benim de iki kez beta hcg katlamadı..muhtemelen eşleşme de sıkıntı oluyor demişti dokrorum..bende pko var..Esim de hareketsizlik ve morfoloji bozukluğu..karyotip ler bizimde temiz çıkmıştı..izmirde nerde tedavi goruyorsunkızlar merhaba ben 2 kayıptan(1 boş gebelik, 1kalp durması) sonra bu kez de kimyasal gebelik yaşadım. şimdiye dek eşim kromozom analizi dışında bir test yaptırmamıştı. sizce sperm testi yaptırmalıyız? hamile kalabiliyorken spermdeki bir sorun gebelik kaybına sebep olabilir mi sizce bilen birşey söylesin nolur kendim de baktırmadığım şey kalmadı:/
Benim de o iki kez olan normal Kendiliğin den kalmıştım..sen hamile kalabiliyorsun ben gibi ama dediğim gibi eşleşirken senden gelen ve eşinden gelen dna larda yanlış kopmalar olabiliyormuş..bana doktorlar dediki 10 defa 13 defa sürekli dene ama ne zaman sağlıklı embriyo oluşur bilemeyiz..dene yanıl gör yani..bende o yüzden tüp bebek denedim..normalden kastın tüp bebek ise ben tedavisiz hamile kalmıştım bunda da öncekilerde de. izmir de sperm testi yaptırılabilecek yerler neresidir bilen var mı acaba?
Alsancak ta özel labaratuvarlar var..özel hastaneler bazıları tahlille oynuyormuş yöntem var mesela Alsancak ta orda yaptırabilirsiniz..sizi tedaviye yönlendirmek için bazı merkezler tahlillerde oynama yapıyor demişti doktorum..normalden kastın tüp bebek ise ben tedavisiz hamile kalmıştım bunda da öncekilerde de. izmir de sperm testi yaptırılabilecek yerler neresidir bilen var mı acaba?
ben hiç bilmiyorum spermiyogramda sperm dnasında bir bozulma olup olmadığı çıkıyor mu yoksa o ayrı bir test midir? bizde medicalparkta bir üroloji doktorunsan randevu aldık bakalım kısmet.Spermiyogram mi yani? Bence yaptirin. Bana dr en basinda yaptirtmisti yani esime hic bi sorun yokken. Medicalpark yapiyor bence her hastane yapar
senin eşinde sorun olmasına 2 kez gebelik olmuş demek ki gebelik olması spermin sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor. ben 3 aydır ege ünv. doç. dr.ahmet özgür beye gidiyordum.birde şifada serkan güçlüye.ama her ikisi de farklı konuşuyor pıht. konusunda bile ne yapacağımı bilmiyorum. haftaya kanamam bitince bir gideceğim parça var mı diye ama inş kürtaja filan gerek kalmaz.Canım üzülme herseyde bir hayır vardır benim de iki kez beta hcg katlamadı..muhtemelen eşleşme de sıkıntı oluyor demişti dokrorum..bende pko var..Esim de hareketsizlik ve morfoloji bozukluğu..karyotip ler bizimde temiz çıkmıştı..izmirde nerde tedavi goruyorsun
sen hiç kalp atışını duymuş muydun yaşadığın 2 kayıpta?Benim de o iki kez olan normal Kendiliğin den kalmıştım..sen hamile kalabiliyorsun ben gibi ama dediğim gibi eşleşirken senden gelen ve eşinden gelen dna larda yanlış kopmalar olabiliyormuş..bana doktorlar dediki 10 defa 13 defa sürekli dene ama ne zaman sağlıklı embriyo oluşur bilemeyiz..dene yanıl gör yani..bende o yüzden tüp bebek denedim..
doktora medicalparka gideceğiz. varikosel diye biriey duydum. Muayeneden sonra doktora tüm testleri istemesini söyleyip özel bir labda yaptırmak bana da daha mantıklı geliyor. Yöntem lab mı adı ben bir araştırayım. eşine bir tedavi uygulanmış mıydı tüp bebek öncesi?Alsancak ta özel labaratuvarlar var..özel hastaneler bazıları tahlille oynuyormuş yöntem var mesela Alsancak ta orda yaptırabilirsiniz..sizi tedaviye yönlendirmek için bazı merkezler tahlillerde oynama yapıyor demişti doktorum..
Benim esim biz daha evlenmeden ünv deyken varikosel ameliyatı olmuştu zaten..yada şöyle yapabilir sin esin hem hastanede sperm versin hemde gidip özel bir lavaratuvarda karşılaştırma imkanınız olur..o iki katipta beta hcg katladı fakat kalp atışlarını duycaz derken embriyo kesede dağıldı kalp atışlarını duyamadık...ikizler de yapılan asılama da 6 kese gözüktü mesela biri boştu 5 atan kalp vardı sonra biri kendisi durdu kalbi..4 kalp atışı olan bebeğim vardı..2 sini doktor potasyum ile yok etti..3.geneliyim sen önce şifa da bur kezde aşılama yaptırayım dedim..esim irda sperm verdi çok kotu çıkmış mesela değerleri..aşılama tutmadı zaten..sonra 2 doktora gösterdim bu değerle zaten aşılama tutmaz ki dediler boşuna hormon yemişin...ben artik şifaya güvenmiyorum..ordaki doktor bu ay korun dedi obur ay tekrar gel..ben dinlemedim onu o ay hamile kaldım 3.hamililegim oldu..kan sulandırıcı igneye de başladık ama gene duyamadık kalp atışınıdoktora medicalparka gideceğiz. varikosel diye biriey duydum. Muayeneden sonra doktora tüm testleri istemesini söyleyip özel bir labda yaptırmak bana da daha mantıklı geliyor. Yöntem lab mı adı ben bir araştırayım. eşine bir tedavi uygulanmış mıydı tüp bebek öncesi?
Kaç kaldı canım geri sayımaiyi aksamlar arkdslr
Evet tedavısız kalmıssın ne guzel bornova sıfadada yapılıor ama kapandımı o bılmıyorım ama yapdırcaksan tup bebek merkezı olcak bıyerde yaptır daha ayrıntılı bakıolarnormalden kastın tüp bebek ise ben tedavisiz hamile kalmıştım bunda da öncekilerde de. izmir de sperm testi yaptırılabilecek yerler neresidir bilen var mı acaba?
Teşekkürler ederim canımEvet tedavısız kalmıssın ne guzel bornova sıfadada yapılıor ama kapandımı o bılmıyorım ama yapdırcaksan tup bebek merkezı olcak bıyerde yaptır daha ayrıntılı bakıolar
Ya canım sana bısı sorucakdım sende dondurulmuslarla oldugu ıcın tranfer ayında adet olmayalım dıe estrofem dıe ılac vermısdı dokdorum hala kullanıyorım sen ne zmana kadar kullandın acaba hangı ayda kesmısdıSpermiyogram mi yani? Bence yaptirin. Bana dr en basinda yaptirtmisti yani esime hic bi sorun yokken. Medicalpark yapiyor bence her hastane yapar
12.hafta bitene kadar kullandim estrofem crinone jel ve progestan igneYa canım sana bısı sorucakdım sende dondurulmuslarla oldugu ıcın tranfer ayında adet olmayalım dıe estrofem dıe ılac vermısdı dokdorum hala kullanıyorım sen ne zmana kadar kullandın acaba hangı ayda kesmısdı
Hmmm saol canım demek benımde devam eedıcek illakı hayrlısı12.hafta bitene kadar kullandim estrofem crinone jel ve progestan igne
Pozitifi gormen dileğiyle canım..merhaba hanımlar,
bır suredır gırmıyordum foruma, bır kaç kısıyı gordum ısımlerı aşına olan. hamıle olan arkadasları gonulden tebrık ederım, sonuna kadar hayırlısıyla gıtsınler ınsallah..
benım de 3.tup denemem oldu, medıkal parkta 1 kımyasal ve 1 olumsuz sonuctan sonra tınaztepe hast.gıtmeye karar verdım.2 ocak cmt 2 tane 3.gun embrıyosu transfer edıldı, 14 ocak persembe test gunum.az kaldı yani..
umarım hayırlısıyla olumlu sonucları alırım cunku cok yoruldum, yasım da 39 oldu zaten..umutlarım tukenıyor alayacagınız..
2 gundur belırtıler de yok oldu..sadece goguslerde sıskınlık var, o da progestoron takvıyesınden sanırım..ooof of
hayırlısı olsun canım perşemeye bize güzel haberler vermen dileğiylemerhaba hanımlar,
bır suredır gırmıyordum foruma, bır kaç kısıyı gordum ısımlerı aşına olan. hamıle olan arkadasları gonulden tebrık ederım, sonuna kadar hayırlısıyla gıtsınler ınsallah..
benım de 3.tup denemem oldu, medıkal parkta 1 kımyasal ve 1 olumsuz sonuctan sonra tınaztepe hast.gıtmeye karar verdım.2 ocak cmt 2 tane 3.gun embrıyosu transfer edıldı, 14 ocak persembe test gunum.az kaldı yani..
umarım hayırlısıyla olumlu sonucları alırım cunku cok yoruldum, yasım da 39 oldu zaten..umutlarım tukenıyor alayacagınız..
2 gundur belırtıler de yok oldu..sadece goguslerde sıskınlık var, o da progestoron takvıyesınden sanırım..ooof of
13 kaldi ttlim sen nasilsin ne var ne yok bebis nasil kac kilo dogmustu senin minnakKaç kaldı canım geri sayıma
3030 canım..37+ 1 de alindi..senin normal mi olacak..uykusuz geceler başlayacak desene..tatlı heyecan ama bazen gece uykusuzluk maf ediyor insani..ilk zamanlar 2 saatte bir emzir diyecek doktorlar..bebek memeyi tutmayacak..sarılık olacak..sonra kendine gelince hareketlenmeler başlayınca gaz problemi çıkacak...uyu valla gündüz bile dinlen enerji topla kendine derim ben çok pişmanım13 kaldi ttlim sen nasilsin ne var ne yok bebis nasil kac kilo dogmustu senin minnak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?