Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Benımde tınaztepe hastanesınde oldu erdal bey endıse etme belırtı arama bendede yokdu ne akıntı sade e gogsum hafıf agrıyodu bazense gecıyodu dıyodum belırtı yok ama cok şükür tutundu bebegım inşaAllah senınkıde tutunur hayrlı haberlerle gelırsın inşaAllah

Cnm Allah kolaylik versin hepimize bebislerede saglik simdiden bol bol dinleneyim sonra vakit olmayacak

kızlar merhabaa ; bugün kontrolümüz vardı .. 6+1 kesemizi ve küçük tüpümüzü gördük .. henüz kalp atımını duyamadık o yüzden haftaya bugün tekrar gidicez ama doktor herşey normal şuan dedi .. hakkımızda hayırlısı inşallah .. Darısı tüm isteyenlerin başına inşaallah .. Allah hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah

inşaallah bu defa pozitif olur canım .. Allah emeğini boşa çıkarmasın inşaallah ..ve hayırlısını versin

ayyy canım aynen hiç belirtim yok neredeyse, sadece hafıf goguslerde dolgunluk hıssı..sana kaçıncı gun ve kaç tane transfer edıldı canım? 5.gun olsaydı bıraz daha umutlu olacaktım sankı, gercı tutacaksa 3.gun de tutar o da kısmet meselesı :)

2 kere 5. Gün embriyosu transfe edildi tutmadi.3.su .gundu 2tane . Ama o tuttu. Kismet bu işler moral bozmayin. Allaha kalmis tutunmasi.bolboldua edin

Kızlar selam. 10 vundur tansiyon illetiyle ugrasıyorum. Cok yukseldi. Bir gece hastanede kaldık. Simdi kontrol altına alındı ama sıkı diyet ve son doz tansiyon hapı kullanıyorum. 2 kilo verdım. Tabi bebekler bu hafta beklenen gibi ağırlıkları artmamıs. 2600 gr civarındalar hala. 22 ocaga dogum gunu aldık. Dua edin bebeklerim biraz daha buyusunler.

Duamdasin saglikla kucagina alicaksin insallah

kızlar İzmir için laboratuvarı iyi olup son teknıklerın hepsını uygulayan merkez neresı var tavsıye edebılecegınız ?
olmasını bekledıgım krıterler ; embrıyoskop, asisted hatching (AHA) , PGD, PICSI, ERA...artık okuyup araştırmaktan herseyı ogrendık neredeyse yaa
bugun aksam kan verıp sonucumu ogrenecegım, eger olumsuz olur ıse bundan sonrakı denemem ıcın sececegım merkezın doktorunun yanında embrıyologu, laboratuvarı ve teknolojısı onem taşıyor olacak..cunku her seferınde 9-10 folıkul toplanıp 8-9 tane yumurtam oluyor, dollendıkten sonra 5. güne gıtmıyor ve 3.gune de sadece 2 ya da 3 tanesı geliyor. Kalıtelı 5.gun embriyosuna ıhtıyacım var sanıyorum..

Bana ıkı tane 5 ıncı gun embrıyosu transfer edıldı 1 tanesı tutmus canım inşaAllah senınkıde tutar gune bakma rabbım nasıp etmısse olucak inşaAllah

Kan verdınmı canım hayrlısıula inşaAllah hamılesındır

Kan verdınmı canım hayrlısıula inşaAllah hamılesındır
canım dun aksam verdım kanı 21 cıktı sonucum..sanırım kımyasal gebelik oluyor..bır mucıze olup cıddı bır yukselıs olursa dıye umudum yok degıl ama zor gıbı

C
canım dun aksam verdım kanı 21 cıktı sonucum..sanırım kımyasal gebelik oluyor..bır mucıze olup cıddı bır yukselıs olursa dıye umudum yok degıl ama zor gıbı
canım hmıdını yıtırme bence benım dokdorum 5 degerın ustune cıkdımı hamılelık sayıyırus demısdı inşallah artar degerı dua et uzulme

C

canım hmıdını yıtırme bence benım dokdorum 5 degerın ustune cıkdımı hamılelık sayıyırus demısdı inşallah artar degerı dua et uzulme
sagol canım , kac saattır dusuk hcg ıle başlayıp yükselen olmuş mu dıye araştırıyorum..yükselse de sonrasında olumsuzluklar olmuş cogunda..yavaş yavaş negatıp sonucu kabullenmeye başlıyorum bır yandan artık ..mucıze umudum hala var tabıkı de

Canim hic umidini yitirme duani hic dusurme agzindan rabbim ol dedikten sonra gerisi bos..benim 3.denememde 27 ile baslamistim hic ikiye katlamamisti ama ilerlemisti hamileligim sen pozitifligini birakma elden olumlu duusn ins olumlu sonuclansin herseyin hayirlisi ins..

ay canım yaa suan o hamılelıgınden bebısın mı var yani ? ay allahım umutlandım yıne :)

ay canım yaa suan o hamılelıgınden bebısın mı var yani ? ay allahım umutlandım yıne :)
Hayir canim 10.haftamda bebegimin kalbi durdu maalesef kan pihtilasmasindan dolayi.4.deneme de hamile kaldim yeniden yuksek dozda clexan kullandim bebegimi kucagima aldim cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…