- 14 Kasım 2013
- 208
- 148
- 33
- 35
Hıcbır bılgım yok canım tedavı ıcın arkadasım sadexw dogumunu orda yapmısdı okadRHayir canim 10.haftamda bebegimin kalbi durdu maalesef kan pihtilasmasindan dolayi.4.deneme de hamile kaldim yeniden yuksek dozda clexan kullandim bebegimi kucagima aldim cok sukur.
Canım bugun dayanamadım tekrar yaptım. Dün 21 di bugun de 24,5 cmt tekrar yaptırıcam. Dr 2 gun sonra tekrar yaptır demıstıCanım sen ne zman tekrarlıcaksın kan degerını bencede yukselır dokdor ne dedı sana dokdorun
Su hastanesimi ? Eurofertilmi ? Ben eruofertilde nuray hocada oldum tedavimi 23 gunluk kizim var cok sukur..Merhaba arkadaslar,
Su hastanesinde tedaviye baslamayi dusunuyorum, burasiyla ilgili deneyimi olan varmi?
Canım bence yukselır Allah ın ıznıyle hayrlı haberler olsun inşaAllahCanım bugun dayanamadım tekrar yaptım. Dün 21 di bugun de 24,5 cmt tekrar yaptırıcam. Dr 2 gun sonra tekrar yaptır demıstı
Maalesef Can'ım tahmin ettiğim gibi duşmuş. 18 olmuş. Bu denemem de olumsuz oldu ne yazikki. ..Canım bence yukselır Allah ın ıznıyle hayrlı haberler olsun inşaAllah
Canım ne dıyom hayrlısı olsun uzulme inşaAllah herseyın hayrlısıMaalesef Can'ım tahmin ettiğim gibi duşmuş. 18 olmuş. Bu denemem de olumsuz oldu ne yazikki. ..
Su hastanesimi ? Eurofertilmi ? Ben eruofertilde nuray hocada
Allah anali babali buyutsun
Memnun kaldin mi peki
Birde ne kadar odedin ogrenebilirmiyim
Tebrik ederim allah anali babali buyutsunSu hastanesimi ? Eurofertilmi ? Ben eruofertilde nuray hocada oldum tedavimi 23 gunluk kizim var cok sukur..
Canommm hosgeldinnnn sen geldin bende geldimkızlarrrr nasılsınız? ben geldimmmm
Canommm hosgeldinnnn sen geldin bende geldim
Ayyyy sen varyahoşgeldin taze anne:)
Sen buralara gelirmiydin bacimm :)))hoşgeldin taze anne:)
Pozitif dusunceleri birakmiyoruz dimi nazlimm ins hersey daha guzel olacakAyyyy sen varyakendim bile inancam simdi
Tsk ederimm aminn..evet doktorum cok iyiydi simdiye kadar gittiklerimin arasinda en iyisi diyebilirim.nisan ayinda oldu benim transferim tup bebek harici serum falan kullanildi 8 bini bulmustu.simdi fiyatlar degismis de olabilir..Tebrik ederim allah anali babali buyutsun
Memnun kaldin mi peki?
Birde ne kadar harcadin bilgi verebilirmisin
Insallah canimmPozitif dusunceleri birakmiyoruz dimi nazlimm ins hersey daha guzel olacak
Pozitif dusunceleri birakmiyoruz dimi nazlimm ins hersey daha guzel olacak
Niye geldin cadikızlarrrr nasılsınız? ben geldimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?