Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Pgt nedir? Emriyl başına derken ne demek istedinanlamadım biraz açıklar mısın?

Kızlar selam bende izmirliyim 3. Denememde hamilelik oldu fakat kalp atışımız yok o yüzden çok endişeliyim. İçinizde hamile olup kalp atışı duyan varmı???

Kızlar selam bende izmirliyim 3. Denememde hamilelik oldu fakat kalp atışımız yok o yüzden çok endişeliyim. İçinizde hamile olup kalp atışı duyan varmı???
canım hayırlısı olsun inşallah kalp atışlarınıda duyarsınız kaç haftalık hamilesin

canım pgt de tüm kromozomlar incelenmiyor.o yüzden cgh yaptır derim.ben şahsen öyle yaptırcam.

Amin canım 6+3 dr pek umutlu değil malesef sende durum nedir?
bebek kesenin içinde gözüküyorsa biraz daha bekle canım.benim bebeğim keseden kaybolduğu için oldum kurtaj ama bu arada 2 doktora gittim emin olmak için.kan değerlerin nasıl katlıyor kontrol ettin mi

bebek kesenin içinde gözüküyorsa biraz daha bekle canım.benim bebeğim keseden kaybolduğu için oldum kurtaj ama bu arada 2 doktora gittim emin olmak için.kan değerlerin nasıl katlıyor kontrol ettin mi
evet kan değeri çok önemli dediğin gibibir umut bencede

Bebek var cnm ama kalp atışı yok işte. Değerlerim dünle bugün arasında az artmış malesef o yüzdende biraz umutsuzum. Sanada çok geşmiş olsun bundan önce benimde bir kürtajı. Var zor cnm...

Bebek var cnm ama kalp atışı yok işte. Değerlerim dünle bugün arasında az artmış malesef o yüzdende biraz umutsuzum. Sanada çok geşmiş olsun bundan önce benimde bir kürtajı. Var zor cnm...
valla kiminin 8.haftada duyuluyomuş kalp atışı..benim kesenin içinde bebk gözükseydi bekliyecektim 8-9 haftaya kadar..biraz daha bekle bence canım..

sen tahlil yapmışmıydın canım??
hayır cuma gününü bekliyordum üzerinden bikaç gün geçsin diye fakat şimdi eşime söyledim gelirken bir test al dedim eğer bişey varsa silikte olsa çıkarmış burda öyle okudum nedense bütün umudumu kaybettim ben

eşine söyle erken gebelik testi alsın ama..onlar da bile silik çıkıyor..normal test te çıkmayabilir.

Allah kolaylık versin canım.pgt ne ? Nerde, kim yapıyor bu işlemleri?
Pgt tıp taki yazılışı aklımda deil canım ama bizim tabirimizle yumurta ve sperm sağlıklı bir şekilde döllenirse ve embriyo en az 3.güne geldiğinde 8 hücreyi geçerse pgt ye gidiyor yani embriyolarda kromozomlara bakıyorlar ve sağlıklı olursa transfer oluyor.atıyorum 10 embriyom oluştu 3.güne giden 5 embriyo kaldı bu 5 embriyo pgt ye gidiyor sağlıklı çıkarsa transfer oluyor ama 5 embriyo hastalıklı çıkma olasılığıda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…