Ahh canımmmkızlar galiba ben adet olucam biraz önce peçeteye kahverengi ve pemebe karışık lekenlemeler geldi egedeki doktoru aradım yarın gel bir muayene edelim dedi
Pgt nedir? Emriyl başına derken ne demek istedinanlamadım biraz açıklar mısın?Slm kızlar kürtajdan sonra dün ilk adetim geldi doktorum çağırdı dün görüşmemizi yaptıl adetim bitince hiteroskopi ve lapraskopi olucam.doktorum bu tedavide pgt yi denemeliyiz dedi ama ilk önce genetik teatin sonucuna göre hareket edicez dedi genetikte bi türlü çıkamadı( pgt de ücret olarak çok yüksek embriyo başına 380 euro istediler ( kafam allak bullakkk anlıycanız....
yapıcak bir şey yine yok maleseffffffffff bizim bebiş illa ben tüp bebek olucam diyor sanırımAhh canımmm
canım hayırlısı olsun inşallah kalp atışlarınıda duyarsınız kaç haftalık hamilesinKızlar selam bende izmirliyim 3. Denememde hamilelik oldu fakat kalp atışımız yok o yüzden çok endişeliyim. İçinizde hamile olup kalp atışı duyan varmı???
canım pgt de tüm kromozomlar incelenmiyor.o yüzden cgh yaptır derim.ben şahsen öyle yaptırcam.Slm kızlar kürtajdan sonra dün ilk adetim geldi doktorum çağırdı dün görüşmemizi yaptıl adetim bitince hiteroskopi ve lapraskopi olucam.doktorum bu tedavide pgt yi denemeliyiz dedi ama ilk önce genetik teatin sonucuna göre hareket edicez dedi genetikte bi türlü çıkamadı( pgt de ücret olarak çok yüksek embriyo başına 380 euro istediler ( kafam allak bullakkk anlıycanız....
Amin canım 6+3 dr pek umutlu değil malesef sende durum nedir?canım hayırlısı olsun inşallah kalp atışlarınıda duyarsınız kaç haftalık hamilesin
transfer den önce embriyo nun kromozom incelenmesi.Pgt nedir? Emriyl başına derken ne demek istedinanlamadım biraz açıklar mısın?
valla benim durum okudum mu bilmiyorum çok karışık adetim gecikti şimdide leke tarzında gelemey başladı yarın doktora gidicemAmin canım 6+3 dr pek umutlu değil malesef sende durum nedir?
bebek kesenin içinde gözüküyorsa biraz daha bekle canım.benim bebeğim keseden kaybolduğu için oldum kurtaj ama bu arada 2 doktora gittim emin olmak için.kan değerlerin nasıl katlıyor kontrol ettin miAmin canım 6+3 dr pek umutlu değil malesef sende durum nedir?
evet kan değeri çok önemli dediğin gibibir umut bencedebebek kesenin içinde gözüküyorsa biraz daha bekle canım.benim bebeğim keseden kaybolduğu için oldum kurtaj ama bu arada 2 doktora gittim emin olmak için.kan değerlerin nasıl katlıyor kontrol ettin mi
sen tahlil yapmışmıydın canım??valla benim durum okudum mu bilmiyorum çok karışık adetim gecikti şimdide leke tarzında gelemey başladı yarın doktora gidicem
Bebek var cnm ama kalp atışı yok işte. Değerlerim dünle bugün arasında az artmış malesef o yüzdende biraz umutsuzum. Sanada çok geşmiş olsun bundan önce benimde bir kürtajı. Var zor cnm...bebek kesenin içinde gözüküyorsa biraz daha bekle canım.benim bebeğim keseden kaybolduğu için oldum kurtaj ama bu arada 2 doktora gittim emin olmak için.kan değerlerin nasıl katlıyor kontrol ettin mi
valla kiminin 8.haftada duyuluyomuş kalp atışı..benim kesenin içinde bebk gözükseydi bekliyecektim 8-9 haftaya kadar..biraz daha bekle bence canım..Bebek var cnm ama kalp atışı yok işte. Değerlerim dünle bugün arasında az artmış malesef o yüzdende biraz umutsuzum. Sanada çok geşmiş olsun bundan önce benimde bir kürtajı. Var zor cnm...
hayır cuma gününü bekliyordum üzerinden bikaç gün geçsin diye fakat şimdi eşime söyledim gelirken bir test al dedim eğer bişey varsa silikte olsa çıkarmış burda öyle okudum nedense bütün umudumu kaybettim bensen tahlil yapmışmıydın canım??
eşine söyle erken gebelik testi alsın ama..onlar da bile silik çıkıyor..normal test te çıkmayabilir.hayır cuma gününü bekliyordum üzerinden bikaç gün geçsin diye fakat şimdi eşime söyledim gelirken bir test al dedim eğer bişey varsa silikte olsa çıkarmış burda öyle okudum nedense bütün umudumu kaybettim ben
şimdi arıyorumeşine söyle erken gebelik testi alsın ama..onlar da bile silik çıkıyor..normal test te çıkmayabilir.
dediğin çok doğu iyiki hatırlattınşimdi arıyorum
ben sabah kan vereyim diyorum..bekle bekle nereye kadar..ilaç filan verir olmadı doktor..inşallah olur da bebeğin tutunur sana canım..şimdi arıyorum
Pgt tıp taki yazılışı aklımda deil canım ama bizim tabirimizle yumurta ve sperm sağlıklı bir şekilde döllenirse ve embriyo en az 3.güne geldiğinde 8 hücreyi geçerse pgt ye gidiyor yani embriyolarda kromozomlara bakıyorlar ve sağlıklı olursa transfer oluyor.atıyorum 10 embriyom oluştu 3.güne giden 5 embriyo kaldı bu 5 embriyo pgt ye gidiyor sağlıklı çıkarsa transfer oluyor ama 5 embriyo hastalıklı çıkma olasılığıda var.Allah kolaylık versin canım.pgt ne ? Nerde, kim yapıyor bu işlemleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?