O da bu yolun yolcusuSen buralara gelirmiydin bacimm :)))
O da bu yolun yolcusu
Ben ilk tedavimi orda oldumDokuz eylul tup bebek merkezinde tedavi goren kimse yok mu?
Ben ilk tedavimi orda oldum
Evet hic memnun kalmadim erbil beymi drMemnun kalmadin sanirim
Siz medikal parka gidiyordunuz herhalde değil mi ben öyleyse bir kaç sorum olacak tı biz de oraya gidiyoruz dakızlar merhabaa ; bugün kontrolümüz vardı .. 6+1 kesemizi ve küçük tüpümüzü gördük .. henüz kalp atımını duyamadık o yüzden haftaya bugün tekrar gidicez ama doktor herşey normal şuan dedi .. hakkımızda hayırlısı inşallah .. Darısı tüm isteyenlerin başına inşaallah .. Allah hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah
Siz medikal parka gidiyordunuz herhalde değil mi ben öyleyse bir kaç sorum olacak tı biz de oraya gidiyoruz da
evet canım buyur sor tabii[/QUOTson defa denemeye karar verdik biz de hatta başladıktan sonra da vazgeçecektim ama devam dedik size farklı bişeyler yapıldımı acaba pgt emb traşlama vs
Pıhtılaşma testi istemediler,cocuk olduğu için gerek yoktur deyip genetik test te istemediler kafam karıştıevet canım buyur sor tabii
Yanlış yazdım görmüşsünüzdür inşallah bi tane cocoğumuz vargünlerdir kararsızlıktan sonra devam dedik siz memnun kaldınız mı
Pıhtılaşma testi istemediler,cocuk olduğu için gerek yoktur deyip genetik test te istemediler kafam karıştı
Aslında biz de ilk denememizden memnunduk ama yine de soru işaretleri oluyor. Yaşımız ileri belki yaptığımız delilik ama artık kararımı değiştirmeyeceğim hirteroskopi yapılcak pıhtılaşma testi isememesi kafamı karıştırdı verşlen kan sulandırıcılar herkes için yeterlimi kihayırlısı olsun .. Biz memnun kaldık çok şükür .. ilk denemeden tane dondurulmuş 5. gün embriyosu vardı o transfer edildi .. traşlama medicalde tüm embriyolara yapılıyo zaten onun dışında pgt yada başka bişey yapılmadı .. Aslında ahmet hoca yapsak iyi olur demişti ama benim psikolojim pek iyi olmadığı için vakit kaybetmek istemedik (sıfırdan başlasaydık genetik testi yapılacaktı) kısacası biz doktorlarımızdan ve ekipten memnun kaldık şuan gebelik takibimizi de Süleyman bey yapıyor ondan da çok memnunuz sağolsunlar
Tşk cevaplarınız için Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasib etsincanım o testi genelde sıralı düşüklerden yani arka arkaya birkaç düşük olduğu zamanlarda istiyorlar ..
Aslında biz de ilk denememizden memnunduk ama yine de soru işaretleri oluyor. Yaşımız ileri belki yaptığımız delilik ama artık kararımı değiştirmeyeceğim hirteroskopi yapılcak pıhtılaşma testi isememesi kafamı karıştırdı verşlen kan sulandırıcılar herkes için yeterlimi ki
Tşk cevaplarınız için Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasib etsin
Emre bey docent olmus onda basladim tup bebek tedavisine.Evet hic memnun kalmadim erbil beymi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?