Hakkinda hayirlisi olsun ben 2010 yilinda ilk denememi orda erbil beyde yaptim olmadi 2.denememi gecen yil medicalpark ahmet zeki isikta yaptim o da olmadi ama cok cok memnun kaldim ve suan 3.denemede yine ahmet hocadayim transferimin 4.gunu rabbim hayirli sonuclar versin hepimize doktorlar vesile..ama etkileniyo insan tabi mennuniyette onemli.icine sindiyse doktorun hic arastrma yapip canini sikma hayirlisi olsunEmre bey docent olmus onda basladim tup bebek tedavisine.
Ege universitesinde Ege hanima da gittim 2. Asilamami o yapti ama o kadar kalabalik ki ege sabah girip ogleden sonra 3 te zor bitiyor isin kan tahlili sonuclarini ve ilac bilgilerini vermek icin bekletiyorlar butun gun
Hakkinda hayirlisi olsun ben 2010 yilinda ilk denememi orda erbil beyde yaptim olmadi 2.denememi gecen yil medicalpark ahmet zeki isikta yaptim o da olmadi ama cok cok memnun kaldim ve suan 3.denemede yine ahmet hocadayim transferimin 4.gunu rabbim hayirli sonuclar versin hepimize doktorlar vesile..ama etkileniyo insan tabi mennuniyette onemli.icine sindiyse doktorun hic arastrma yapip canini sikma hayirlisi olsun
Hakkinda hayirlisi olsun ben 2010 yilinda ilk denememi orda erbil beyde yaptim olmadi 2.denememi gecen yil medicalpark ahmet zeki isikta yaptim o da olmadi ama cok cok memnun kaldim ve suan 3.denemede yine ahmet hocadayim transferimin 4.gunu rabbim hayirli sonuclar versin hepimize doktorlar vesile..ama etkileniyo insan tabi mennuniyette onemli.icine sindiyse doktorun hic arastrma yapip canini sikma hayirlisi olsun
Amin cnm insalahhhHayirlisi olsun. Pozitifi gorursun bu sefer. İnsallah hepimiz meleklerimizi kucagimiza aliriz 2016 bebis yilin olsun İzmir icin :)
Aslinda rahimle ilgili bir problem oldugunu dusunmuyorum diyor sansimizi arttirmak icin yapcak hist. Bizim yumurtalar dondurulmustu oncekinde bu sefer taze olacak hayirlisicanım ilkindde ben hep kendi kendime böle sorular soruyodum .. mesela bana neden histereskopi yapmıyolar vs diyodum doktora sorsam içim rahatlıcak ama sanki dilimiz bağlanıyoda herşeyi sormuyoruz .. öncelikle şunu farkettim usg ve hastanın geçmiş hikayesi onlara ilk başta birçok şeyi anlatıyo zaten yani kaba taslak biliyolar ne yapmaları gerektiğini,kadında bi sorun görünmüyosa hiçbirini yapmıyolar.. bence kafana takılan herşeyi sor hem soru işaretlerini yok edersin hem de için rahatlar..
normalde 14.gunu yapman lazım dimi canım. bide 10 ve uzeri pozitf sayılmıyormu ?Kızlar bugün transferimin 12.günü bhcg değerim çok düşük 10.23 çıktı öoralim çok bozuk aranızda bu şekilde olup katlayan oldu mu mucizeye ihtiyacım var ama doktor umutlu konuşuyo(((Dua edin nolur
doktor umutlu konusuyorsa vardır demekkı uzulecek birsey yok yarın bidaha yaptıracakmısın canım .sonucta hergun degısıyor .inşallah katlanır ıkıyeBu ikinci tüp bebek denemem o zamanda 12.gün yapmıştım 5ve üzeeri hamile sayılıyomış ama rakam çok düşük yazıları okudum da ihtimali pek yokmuş katlamasının
canım hayrlı olsun inşaAllah mutlu haberlerle gelırsın inşaAllahHakkinda hayirlisi olsun ben 2010 yilinda ilk denememi orda erbil beyde yaptim olmadi 2.denememi gecen yil medicalpark ahmet zeki isikta yaptim o da olmadi ama cok cok memnun kaldim ve suan 3.denemede yine ahmet hocadayim transferimin 4.gunu rabbim hayirli sonuclar versin hepimize doktorlar vesile..ama etkileniyo insan tabi mennuniyette onemli.icine sindiyse doktorun hic arastrma yapip canini sikma hayirlisi olsun
Bence canını sıkma bıde dua et sonucta bı deger cıkmıs inşaAllah hamılesındır canımKızlar bugün transferimin 12.günü bhcg değerim çok düşük 10.23 çıktı öoralim çok bozuk aranızda bu şekilde olup katlayan oldu mu mucizeye ihtiyacım var ama doktor umutlu konuşuyo(((Dua edin nolur
Malesef canım sonuç negatife düştü nasip değilmişBence canını sıkma bıde dua et sonucta bı deger cıkmıs inşaAllah hamılesındır canım
Aminn cnm hayirlisi insallahC
canım hayrlı olsun inşaAllah mutlu haberlerle gelırsın inşaAllah
Hayrlısı olsun canım uzulme inşaAllahMalesef canım sonuç negatife düştü nasip değilmiş
Sağol canım hayırlısı buymuşHayrlısı olsun canım uzulme inşaAllah
canim dondurlmus varmi .kac embyon vardi ?Sağol canım hayırlısı buymuş
oyyyy ne guzel 3 bebsn var daha insslh onlarla olur canm.egedeydn sanrm .memnunmusun canm.3ay ara verilyor sanrm dondurulmus icin.3 ay snrami baslicaksn.bide dondulms ucreti neydiCanım benim bu ikinci denemeydi ilki tuttu 21haftalıkken erken doğum yaptım kaybettim bu sefer tutmadı şuanda 3embiriyom kaldı bakalım artık bi süre ara vericem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?