Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Hakkinda hayirlisi olsun ben 2010 yilinda ilk denememi orda erbil beyde yaptim olmadi 2.denememi gecen yil medicalpark ahmet zeki isikta yaptim o da olmadi ama cok cok memnun kaldim ve suan 3.denemede yine ahmet hocadayim transferimin 4.gunu rabbim hayirli sonuclar versin hepimize doktorlar vesile..ama etkileniyo insan tabi mennuniyette onemli.icine sindiyse doktorun hic arastrma yapip canini sikma hayirlisi olsun

Hayirlisi olsun. Pozitifi gorursun bu sefer. İnsallah hepimiz meleklerimizi kucagimiza aliriz 2016 bebis yilin olsun İzmir icin :)

Hayirlisi olsun. Pozitifi gorursun bu sefer. İnsallah hepimiz meleklerimizi kucagimiza aliriz 2016 bebis yilin olsun İzmir icin :)

Aslinda rahimle ilgili bir problem oldugunu dusunmuyorum diyor sansimizi arttirmak icin yapcak hist. Bizim yumurtalar dondurulmustu oncekinde bu sefer taze olacak hayirlisi

Kızlar bugün transferimin 12.günü bhcg değerim çok düşük 10.23 çıktı öoralim çok bozuk aranızda bu şekilde olup katlayan oldu mu mucizeye ihtiyacım var ama doktor umutlu konuşuyo (((Dua edin nolur

Kızlar bugün transferimin 12.günü bhcg değerim çok düşük 10.23 çıktı öoralim çok bozuk aranızda bu şekilde olup katlayan oldu mu mucizeye ihtiyacım var ama doktor umutlu konuşuyo (((Dua edin nolur
normalde 14.gunu yapman lazım dimi canım. bide 10 ve uzeri pozitf sayılmıyormu ?

Bu ikinci tüp bebek denemem o zamanda 12.gün yapmıştım 5ve üzeeri hamile sayılıyomış ama rakam çok düşük yazıları okudum da ihtimali pek yokmuş katlamasının

Bu ikinci tüp bebek denemem o zamanda 12.gün yapmıştım 5ve üzeeri hamile sayılıyomış ama rakam çok düşük yazıları okudum da ihtimali pek yokmuş katlamasının
doktor umutlu konusuyorsa vardır demekkı uzulecek birsey yok yarın bidaha yaptıracakmısın canım .sonucta hergun degısıyor .inşallah katlanır ıkıye

C
canım hayrlı olsun inşaAllah mutlu haberlerle gelırsın inşaAllah

Bence canını sıkma bıde dua et sonucta bı deger cıkmıs inşaAllah hamılesındır canım

Su hastanesinde tedavi gormeyi dusunen arkadaslar, hic tavsiye etmiyorum, orada baslamayi dusunuyordum, bugun gittim, bir tahlil icin hastanede pahali diye taaa uzak biyerlere tahlile gonderiyolar sizi.

Canım benim bu ikinci denemeydi ilki tuttu 21haftalıkken erken doğum yaptım kaybettim bu sefer tutmadı şuanda 3embiriyom kaldı bakalım artık bi süre ara vericem sanırım

Canım benim bu ikinci denemeydi ilki tuttu 21haftalıkken erken doğum yaptım kaybettim bu sefer tutmadı şuanda 3embiriyom kaldı bakalım artık bi süre ara vericem sanırım
oyyyy ne guzel 3 bebsn var daha insslh onlarla olur canm.egedeydn sanrm .memnunmusun canm.3ay ara verilyor sanrm dondurulmus icin.3 ay snrami baslicaksn.bide dondulms ucreti neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…