Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Yok canım ben irenbede yaptırdım irenbe süre konusunda ne zaman hazır hissedersen diyor kısıtlama yok yani dondurulmuş 1850₺ydi 2015 fiyatı şimdi nasıl bilmiyprum

Yok canım ben irenbede yaptırdım irenbe süre konusunda ne zaman hazır hissedersen diyor kısıtlama yok yani dondurulmuş 1850₺ydi 2015 fiyatı şimdi nasıl bilmiyprum
kusura bakma canm karstrdm seni baskasyla.benm arkadsm 2 ay once irenbede tedavi oldu ikizlere hamile smdi.basarisi iyi dye duydugum biyer.tekrar hazr hssednce baslarsn en buyuk sansn dondurulmslarn var.hakkmzda hayrlsi..

kusura bakma canm karstrdm seni baskasyla.benm arkadsm 2 ay once irenbede tedavi oldu ikizlere hamile smdi.basarisi iyi dye duydugum biyer.tekrar hazr hssednce baslarsn en buyuk sansn dondurulmslarn var.hakkmzda hayrlsi..
Yok canım önemli değil hayurlısı hakkımızda doktorla vesile inşAllah en iyileriyle karşılaşırız

Kızlar benım ılk 2 denemem Medıkal park Ahmet hoca. Son denemem Tınaztepe Erdal bey. Ikı tane kımyasal gebelık oldu.
Sımdı yenıden denemek ıcın aklımda kahraman kolday İsrail aruh var. Bu Drlar laboratuvar olarak nere ıle anlaşmalılar bılgısı yorumu olan varsa paylaşımlarınızı beklıyorum
Sevgıler..

Ben israel aruhta yaptirdim. Irenbede yapiyor islemlerini

Transferi ayşin hanım yaptı. Çok memnun kaldım. İkinci tedavimde oldu. Sorun sperm sayısı hareket morfoloji ile başladı onu düzeltirken rezerv azaldı amh düşük fsh yüksek

Transferi ayşin hanım yaptı. Çok memnun kaldım. İkinci tedavimde oldu. Sorun sperm sayısı hareket morfoloji ile başladı onu düzeltirken rezerv azaldı amh düşük fsh yüksek
bende ilk defa olacak ya korkuyorum neyle karsılasacagım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…