Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

ege üniv.de yaptiran arkadaslar randevuyu nasil aliyoruz,tedaviye hemen basliyorlarmi ve son olarakta raporsuz ücreti bileniniz varsa bilgi alabilir miyim

ege üniv.de yaptiran arkadaslar randevuyu nasil aliyoruz,tedaviye hemen basliyorlarmi ve son olarakta raporsuz ücreti bileniniz varsa bilgi alabilir miyim
randevuyu senın sebebin ne ona göre alınır sanırım.ben orda yaptırıyorum.ücretli hastayım cunku 2 düşüğüm var normal yolla kromozom bozuklugu oldugu için devlet karsılamıyor.fıyatı tup 3500+ ilaçlar ne tutarsa bana mak.2000 dediler.ben ayrıca pgt yaptıracgım genetık bölumunde oyuzden bıraz daha yuksek pgt 1300 + embryo basına 300 lira .baska sormak istedgn bişey olursa söylerim

hemen baslamıyorlar cunku bayaa arstırıyorlar benım sebebim belli oldugu halde hep testler istendi.rahım filmi hsteroskopi.kan testleri amh falan bu tarz seyler.eşindende sperm testi isterler.guzelce arastırıyuorlar .iyi tarafı su ssk varsa bu tarz kan testleri.rahım flmı hsteroskopi ucretsz oluyor

canım ege de hangi doktora gidiyosunuz özeli varmı? özeline giderseniz hastanede yardımı oluyo mu? özeline gittiğiniz içın sadece oo doktor mu bakıyo yardım arkadaşlar

canım ege de hangi doktora gidiyosunuz özeli varmı? özeline giderseniz hastanede yardımı oluyo mu? özeline gittiğiniz içın sadece oo doktor mu bakıyo yardım arkadaşlar
aslında bende ücretli hastayım ama özel ekstra bir doktor istemedım artık cunku ege hanım erol bey ekstra muayene ucretı paralı .sanırım 200 lira falan ama hersefernde mı verıyosun bu ucretı bılmıyorum.bende histeroskopide gülnaz hanım bide ege hanım vardı sanırım odaya birlikte geldiler dıye tahmın edıyorum.ama genelde kım denk gelırse normal doktorlar bakıyor bana doktor secm4edıgım için

Bilgi icin tesekkurler peki ilk randevuyu telefonla alabilirmiyiz

Bilgi icin tesekkurler peki ilk randevuyu telefonla alabilirmiyiz
izmrdemi yasiyorsun canm ara sor istersen.hemsreyle bi on gorusme yaparsin once doktorla gorusulmuyor.hikaayeni dnleyip ucrrtlyse onn blgsni veryor raporluysan da istenlen evrak ve tahllleri soyluyor

Canım erol bey hala ordamı ben bıraktı artık ege de çalışmıyor diye duymuştum da

Kızlar selam. Bebeklerimi kucağıma aldım çok şükür 22 ocakta. Hepinize bol bol dua ettim. Çok zor ama çom güzel bişey. Allahım herkese nasip etsin. Öpüyorum hepinizi...
Ay ne guzel massallah ikizlere. Darisi bekleyenlere. Medicalpark ile ilgili izlenimlerini anlatabikirmsn uygun bir zamanda.ben de dogumu orda dusunuyrm. Ücret oda susleri vs.

Kızlar selam. Bebeklerimi kucağıma aldım çok şükür 22 ocakta. Hepinize bol bol dua ettim. Çok zor ama çom güzel bişey. Allahım herkese nasip etsin. Öpüyorum hepinizi...
Ayyy cok sevındım canım valla hayrlı ugurlu olsun bebeklerın darısı basımıza inşaAllah

canım gözünaydın allahım sağlıkla analı babalı büyütsün öpüyorum

Merhaba bayanlar.Beni eskiler tanır . Kader,Nazlı,Fulya,daisyp,Gamze......vb.. Hiçbir şeyi dert edinmeyin olur mu? Bende tedavilerden geçtim. Bebek olmadığı için üzülmeyin lütfen. Çünkü hayatta insanın düşünmediği şeyler başına geliyor . Herşey boşmuş bu hayatta.Sevgililer gününde tesadüf eseri aldatıldığımı öğrendim. Anladığım kadarıyla günü birlik bi şey.Bundan daha büyük bi hayal kırıklığı olamaz . İçimdeki duyguları tarif bile edemem. Konuşmak,bağırmak bi yere kadar. Rahat nefes alamıyorum kalbimin atışının hızını tüm vücudumda hissediyorum.Bu hissi Allah kimseye yaşatmasın . O yüzden Allah Bebek vermiyorsa her seyde bi hayır vardır diye düşünün.İçinizi rahatlatın . Kendinizi de bu kadar sıkmayın lütfen. Allah gönlünüze göre versin .Bol bol dua edin en hayırlısı için ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…