Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

arkadaşlar mrb ben 2 aşılama özelde yaptım sormak istediğim özelde yapılan aşılamaları kabul edip devlet hastanesinde tüp bebek yaptırabilirmiyim bilgisi olan varmı

arkadaşlar mrb ben 2 aşılama özelde yaptım sormak istediğim özelde yapılan aşılamaları kabul edip devlet hastanesinde tüp bebek yaptırabilirmiyim bilgisi olan varmı
yanlış bilmiyorsam özelde yapılan aşılama kabul edilmiyormuş

Rabbim çok büyüksün.... iyice öğren canım emin misin böyle birşey olduğuna?

Arkadaşlar tepecik kadın doğum evinde tüp bebek raporu alanlar ya da ücretli yaptıranlar varsa bilgi verebilir mi? erkek infertilitesinde sayı ve hareketlilik çok düşük olduğunda kadından hsg rahim filmi istiyorlar mı????????? ben izmirde kalcak yerim olmadığı için yaşadığım şehirde önceden çektirmek için randevu aldım bugün..hormon değerlerim normal çıktı yumurtalıklarımda kist, enfeksiyon falan yok... tüp bebek raporu için şart değilse boşuna acı çekmeyeyim diye soruyorum bilen varsa yazsın ALLAH RIZASI İÇİN çok korkuyorum....

Eminim Can'ım.Allah kimsenin başına vermesin . Tedaviye başlamadan önce mutlaka rahim filmi çektirmen gerekiyor.Gittiğim tüm doktorlar bu şekilde yönlendirdi .Zaten bayıltıyorlar bi sey anlamıyorsun.Uyandıgında biraz Ağrı hissediyorsun o kadar.inan korkulacak bi sey değil.Hayırlı tedaviler

Bende özelde yaptırmıştım 2009 da üniversite hastanelerinde tüp bebek denedik kabul ediyorlardı şimdi özel kent hastanesi ne gidiyorum Funda hanıma

Canım hiç korkma ben bayıltılmadan çektirdim öyle çok bir Ağrı'n olmuyor adet sancısı gibi birşey

Bende özelde yaptırmıştım 2009 da üniversite hastanelerinde tüp bebek denedik kabul ediyorlardı şimdi özel kent hastanesi ne gidiyorum Funda hanıma
Hangi hastanede yaptirdin üniversite hast dediğin ben Tepecik te yaptırmak istiyorum tabi 2 aşılama özelde yaptım kabul edilirse Allahım yüzümüzü guldursun ins

Hangi hastanede yaptirdin üniversite hast dediğin ben Tepecik te yaptırmak istiyorum tabi 2 aşılama özelde yaptım kabul edilirse Allahım yüzümüzü guldursun ins
Konya Meram tıp fakültesi inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin Allah

Canim.musait oldugunda konusmak istersen beni ara cepten..yada yaz bana..biz de 1 aydir hastanelerde kosturuyoz..babam yogun bakimda surekli oraya gidip geliyoruz firsatim olmuyor buralara bakmaya..

Canim.musait oldugunda konusmak istersen beni ara cepten..yada yaz bana..biz de 1 aydir hastanelerde kosturuyoz..babam yogun bakimda surekli oraya gidip geliyoruz firsatim olmuyor buralara bakmaya..
canım çok geçmiş olsun bende kaderim bizleri unuttu artık diyordum :)

canım bir bayanın yaşayacağı en büyük şoklardan biri ümit ediyorum ki hata demek istemiyorum bir yanlış anlaşılma olsun ortada .bu foruma her girdiğimde ya bir arkadaşımız yen bir umutla denemelere başlamıştır yada denemiş çok güzel haberler almış yada sonuç negatif hemen çok güzel cümleler kuruyoruz ama senin yaşadığım ilk okuduğumda boğazım düğümlendi hatta yorum yapma yada yapmama konusunda çok direndim sebebi seni daha çok incitmememek

Yok kuzum yaaa...1 aydir ege unv.de mevlut bitti 2 gun sonra hastaneye kaldirdik..annemle de ayri olunca hersey bize bakiyor kardesim de dondu evine..
Sende doya doya yaşayamamışsındır en güzel günlerini .Babamız,annemiz çok değerliler bizler için.Yorgunlukta geçer eminim Tekki baban bir an önce çıksın hastaneden .Allah doktorlarını denk getirir umarım

Teşekkür ederim yorumun için. Gerçekten zor bi durum.Hiçbir kadın haketmez bu durumu.küçük bi şüphe bile yetiyor bazı şeyleri bitirmeye . Herkesin Hakkı'nda hayırlısı diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…