yanlış bilmiyorsam özelde yapılan aşılama kabul edilmiyormuşarkadaşlar mrb ben 2 aşılama özelde yaptım sormak istediğim özelde yapılan aşılamaları kabul edip devlet hastanesinde tüp bebek yaptırabilirmiyim bilgisi olan varmı
Rabbim çok büyüksün.... iyice öğren canım emin misin böyle birşey olduğuna?Merhaba bayanlar.Beni eskiler tanır . Kader,Nazlı,Fulya,daisyp,Gamze......vb.. Hiçbir şeyi dert edinmeyin olur mu? Bende tedavilerden geçtim. Bebek olmadığı için üzülmeyin lütfen. Çünkü hayatta insanın düşünmediği şeyler başına geliyor . Herşey boşmuş bu hayatta.Sevgililer gününde tesadüf eseri aldatıldığımı öğrendim. Anladığım kadarıyla günü birlik bi şey.Bundan daha büyük bi hayal kırıklığı olamaz . İçimdeki duyguları tarif bile edemem. Konuşmak,bağırmak bi yere kadar. Rahat nefes alamıyorum kalbimin atışının hızını tüm vücudumda hissediyorum.Bu hissi Allah kimseye yaşatmasın . O yüzden Allah Bebek vermiyorsa her seyde bi hayır vardır diye düşünün.İçinizi rahatlatın . Kendinizi de bu kadar sıkmayın lütfen. Allah gönlünüze göre versin .Bol bol dua edin en hayırlısı için ...
Eminim Can'ım.Allah kimsenin başına vermesin . Tedaviye başlamadan önce mutlaka rahim filmi çektirmen gerekiyor.Gittiğim tüm doktorlar bu şekilde yönlendirdi .Zaten bayıltıyorlar bi sey anlamıyorsun.Uyandıgında biraz Ağrı hissediyorsun o kadar.inan korkulacak bi sey değil.Hayırlı tedavilerArkadaşlar tepecik kadın doğum evinde tüp bebek raporu alanlar ya da ücretli yaptıranlar varsa bilgi verebilir mi? erkek infertilitesinde sayı ve hareketlilik çok düşük olduğunda kadından hsg rahim filmi istiyorlar mı????????? ben izmirde kalcak yerim olmadığı için yaşadığım şehirde önceden çektirmek için randevu aldım bugün..hormon değerlerim normal çıktı yumurtalıklarımda kist, enfeksiyon falan yok... tüp bebek raporu için şart değilse boşuna acı çekmeyeyim diye soruyorum bilen varsa yazsın ALLAH RIZASI İÇİNçok korkuyorum....
Bende özelde yaptırmıştım 2009 da üniversite hastanelerinde tüp bebek denedik kabul ediyorlardı şimdi özel kent hastanesi ne gidiyorum Funda hanımaarkadaşlar mrb ben 2 aşılama özelde yaptım sormak istediğim özelde yapılan aşılamaları kabul edip devlet hastanesinde tüp bebek yaptırabilirmiyim bilgisi olan varmı
Canım hiç korkma ben bayıltılmadan çektirdim öyle çok bir Ağrı'n olmuyor adet sancısı gibi birşeyArkadaşlar tepecik kadın doğum evinde tüp bebek raporu alanlar ya da ücretli yaptıranlar varsa bilgi verebilir mi? erkek infertilitesinde sayı ve hareketlilik çok düşük olduğunda kadından hsg rahim filmi istiyorlar mı????????? ben izmirde kalcak yerim olmadığı için yaşadığım şehirde önceden çektirmek için randevu aldım bugün..hormon değerlerim normal çıktı yumurtalıklarımda kist, enfeksiyon falan yok... tüp bebek raporu için şart değilse boşuna acı çekmeyeyim diye soruyorum bilen varsa yazsın ALLAH RIZASI İÇİNçok korkuyorum....
Hangi hastanede yaptirdin üniversite hast dediğin ben Tepecik te yaptırmak istiyorum tabi 2 aşılama özelde yaptım kabul edilirse Allahım yüzümüzü guldursun insBende özelde yaptırmıştım 2009 da üniversite hastanelerinde tüp bebek denedik kabul ediyorlardı şimdi özel kent hastanesi ne gidiyorum Funda hanıma
Konya Meram tıp fakültesi inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin AllahHangi hastanede yaptirdin üniversite hast dediğin ben Tepecik te yaptırmak istiyorum tabi 2 aşılama özelde yaptım kabul edilirse Allahım yüzümüzü guldursun ins
Saglikli uzun guzel omurler dilitorum canim miniklerimize...forumun ilk ikizleri hosgelmisler..Kızlar selam. Bebeklerimi kucağıma aldım çok şükür 22 ocakta. Hepinize bol bol dua ettim. Çok zor ama çom güzel bişey. Allahım herkese nasip etsin. Öpüyorum hepinizi...
Canim.musait oldugunda konusmak istersen beni ara cepten..yada yaz bana..biz de 1 aydir hastanelerde kosturuyoz..babam yogun bakimda surekli oraya gidip geliyoruz firsatim olmuyor buralara bakmaya..Merhaba bayanlar.Beni eskiler tanır . Kader,Nazlı,Fulya,daisyp,Gamze......vb.. Hiçbir şeyi dert edinmeyin olur mu? Bende tedavilerden geçtim. Bebek olmadığı için üzülmeyin lütfen. Çünkü hayatta insanın düşünmediği şeyler başına geliyor . Herşey boşmuş bu hayatta.Sevgililer gününde tesadüf eseri aldatıldığımı öğrendim. Anladığım kadarıyla günü birlik bi şey.Bundan daha büyük bi hayal kırıklığı olamaz . İçimdeki duyguları tarif bile edemem. Konuşmak,bağırmak bi yere kadar. Rahat nefes alamıyorum kalbimin atışının hızını tüm vücudumda hissediyorum.Bu hissi Allah kimseye yaşatmasın . O yüzden Allah Bebek vermiyorsa her seyde bi hayır vardır diye düşünün.İçinizi rahatlatın . Kendinizi de bu kadar sıkmayın lütfen. Allah gönlünüze göre versin .Bol bol dua edin en hayırlısı için ...
Özele mesaj attım Can'ım.görüşğrüz en kısa zamanda .geçmişler olsun.Canim.musait oldugunda konusmak istersen beni ara cepten..yada yaz bana..biz de 1 aydir hastanelerde kosturuyoz..babam yogun bakimda surekli oraya gidip geliyoruz firsatim olmuyor buralara bakmaya..
canım çok geçmiş olsun bende kaderim bizleri unuttu artık diyordum :)Canim.musait oldugunda konusmak istersen beni ara cepten..yada yaz bana..biz de 1 aydir hastanelerde kosturuyoz..babam yogun bakimda surekli oraya gidip geliyoruz firsatim olmuyor buralara bakmaya..
canım bir bayanın yaşayacağı en büyük şoklardan biri ümit ediyorum ki hata demek istemiyorum bir yanlış anlaşılma olsun ortada .bu foruma her girdiğimde ya bir arkadaşımız yen bir umutla denemelere başlamıştır yada denemiş çok güzel haberler almış yada sonuç negatif hemen çok güzel cümleler kuruyoruz ama senin yaşadığım ilk okuduğumda boğazım düğümlendi hatta yorum yapma yada yapmama konusunda çok direndim sebebi seni daha çok incitmememekMerhaba bayanlar.Beni eskiler tanır . Kader,Nazlı,Fulya,daisyp,Gamze......vb.. Hiçbir şeyi dert edinmeyin olur mu? Bende tedavilerden geçtim. Bebek olmadığı için üzülmeyin lütfen. Çünkü hayatta insanın düşünmediği şeyler başına geliyor . Herşey boşmuş bu hayatta.Sevgililer gününde tesadüf eseri aldatıldığımı öğrendim. Anladığım kadarıyla günü birlik bi şey.Bundan daha büyük bi hayal kırıklığı olamaz . İçimdeki duyguları tarif bile edemem. Konuşmak,bağırmak bi yere kadar. Rahat nefes alamıyorum kalbimin atışının hızını tüm vücudumda hissediyorum.Bu hissi Allah kimseye yaşatmasın . O yüzden Allah Bebek vermiyorsa her seyde bi hayır vardır diye düşünün.İçinizi rahatlatın . Kendinizi de bu kadar sıkmayın lütfen. Allah gönlünüze göre versin .Bol bol dua edin en hayırlısı için ...
Yok kuzum yaaa...1 aydir ege unv.de mevlut bitti 2 gun sonra hastaneye kaldirdik..annemle de ayri olunca hersey bize bakiyor kardesim de dondu evine..canım çok geçmiş olsun bende kaderim bizleri unuttu artık diyordum :)
acillll şifalar canımmYok kuzum yaaa...1 aydir ege unv.de mevlut bitti 2 gun sonra hastaneye kaldirdik..annemle de ayri olunca hersey bize bakiyor kardesim de dondu evine..
Sende doya doya yaşayamamışsındır en güzel günlerini .Babamız,annemiz çok değerliler bizler için.Yorgunlukta geçer eminim Tekki baban bir an önce çıksın hastaneden .Allah doktorlarını denk getirir umarımYok kuzum yaaa...1 aydir ege unv.de mevlut bitti 2 gun sonra hastaneye kaldirdik..annemle de ayri olunca hersey bize bakiyor kardesim de dondu evine..
Teşekkür ederim yorumun için. Gerçekten zor bi durum.Hiçbir kadın haketmez bu durumu.küçük bi şüphe bile yetiyor bazı şeyleri bitirmeye . Herkesin Hakkı'nda hayırlısı diyelim.canım bir bayanın yaşayacağı en büyük şoklardan biri ümit ediyorum ki hata demek istemiyorum bir yanlış anlaşılma olsun ortada .bu foruma her girdiğimde ya bir arkadaşımız yen bir umutla denemelere başlamıştır yada denemiş çok güzel haberler almış yada sonuç negatif hemen çok güzel cümleler kuruyoruz ama senin yaşadığım ilk okuduğumda boğazım düğümlendi hatta yorum yapma yada yapmama konusunda çok direndim sebebi seni daha çok incitmememek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?