Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Merhaba ben de transkolasyon taşıyıcısıyım, 2 düşüğüm var benim de. Haftaya ege Üniversitesinde pgt+ tüp bebek için randevum var. İlkkez gideceğim. Çok düşündüm ama karar veremedim merkez konusunda. Sen memnun kaldın mı ege Üniversitesinden, deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.

hayrlisi olsun canm oncelikle.benim 10 yumurtam oldu 9 u dollndi en son 7 kaldi ama pgt ye 5 tanesi uygun dediler.1 saglkli cikti 2 tanesnde cekrdek bulunamadi yani belrsiz.2 si sagliksiz.transfer icn yukarya ciktim.embryolg saglkli olan transfer icn uygun degil yarni bekleyelm dedi.ertesi gun gdncede dunden buyana gelsme gostermedi dedi.istersenz pgt ye grmeyen 1 embryo yu koyalim imza atarsanz dedi.genetgi bozuk olan embryo cok guzel ilerlems.embryolg test yapmasaydik bunu koyardik gelsmi cok guzel dedi.gentkcye gttim.istersenz cekrdek bulunamayan yada pgt ye grmeyeni transfer ettrn eger saglkszsa duser devam ederse amnyosntez yaptrrsn dedi.esim istemedi oan cok kararsz kaldm.benmde 2 dusgum var.esim pgt yaptrmamzn ne anlami kaldi dedi ve transfer yaptrmadi.suan norml yolla denicez sanrm yne.gentikci de olmazsa duser dedgne gore deneme yanlma yontemi gbi olacak ama baska carede kalmadi saglikli bulunduda gelisimi olmadi.yani cok degisik bi durumdaym senn hangi kromozom.esndemi sendemi

Öncelikle üzüldüm yaşadıklarına, ben de aynı durumdayım çünkü seni anlayabiliyorum. Doktorların genetik olarak sağlıksız olanı yada çekirdeği gözlenemeyeni önermelerine çok şaşırdım. Zaten biz düşük yaşamayalım diye bu yola başvuruyoruz. Bende 1 ve 7. Kromozomlarda transkolasyon var, taşıyıcı benim yani. Bence başka bir yerde olabilir tekrar dene.

saglksiz olani deglde pgtye grmeyeni ve cekrdek bulunamayani onerdiler cunku yapilacak bsey yoktu canim.olmazsa duser dediler..dedgim gbi nasip isi benim 1 19 . biraz kafami toplayayim sonra karar verrm dedim.buarada ben vejeteryanim.eskiden hamileliklermde hc beslnmeme dkkat etmedm.cunku yiyemyordum.son 2 aydr dikkat edyorum et yemiyorum ama infolic aldim bi hafta once icergnde hucre yenilemesi ve kromozm onarlmasi icn gerekli vtamnler oldgunu okumustum.bi arastr istersen .katkisz gida takviyesi.son umut buna baslladm belki saglkli beslenr vtamnlenrsem saglkli olur yumurtalar dye dusundum.kendmi bu seklde avutuyorum umarm faydasi olur

Kromozomların
Kromozomların onarılamadığını biliyordum, umarım faydası olur. Ben doğal yollarla denemeye korkuyorum. Umarım en doğru kararı verirsin.

Kromozomların

Kromozomların onarılamadığını biliyordum, umarım faydası olur. Ben doğal yollarla denemeye korkuyorum. Umarım en doğru kararı verirsin.
evet bizimkimni onaramaz ama hucre doku yenilemesinin belki faydasi olur canim.ne duysak deniyoruz iste

evet bizimkimni onaramaz ama hucre doku yenilemesinin belki faydasi olur canim.ne duysak deniyoruz iste
Anladım canım. Peki nekadar sürdü embryo yerleşme aşamasına gelmek, doktor seçimi için önerin var mı, kısaca hastane hakkındaki düşüncelerini söyleyebilir misin, ben bu hafta başlıyorum, tavsiye edebileceğin birşey varmı

Kızlar 1 yumurta gelişti kaliteliymiş de ama döllenme olmadı gelecek ay tekrar deneyelim diyor dr ne yapsam bilemedim

Kızlar 1 yumurta gelişti kaliteliymiş de ama döllenme olmadı gelecek ay tekrar deneyelim diyor dr ne yapsam bilemedim
canım hayırlısı olsun yumurtan toplandımı da döllenme olmadı yoksa toplayalım gelecek ay mı döllendirelim diyorlar bu arada nerede denemeni yapıyorsun

selam arkadaşlar
5. tedavimdeyim bu ay transfer olacaktı rahim çok kalınlaşmış polipler görüldü doktor tedaviyi durdurdu ofis histeroskopi olman gerekiyor dedi
izmir de var mı bu işlemi yaptıran ? nerede ne kadara yaptırdınız?

igneye basladim bir hafta sonra yumurta toplandi .heegun arayip bilgi verdiler embryolar hakkinda 5 gunde embryo gelisimi pgt sonucu icin bekledik toplandiktan sonra.sana tek tavsiye edecegim konu su yumurta toplanacagn gun sakin grp nezle olma ben aneztezi alamadm oyuzden tam ogun burnum tikandi arkadastan bulasti.o ani pskolojik olarak yasamak iyi degil benim fikrim tabi bu.yumurta toplanrken hc acimiyo.ilk temzleme asamasi kotu sadece .

normal hsteroskopi oldum ege unv.tup bebek bolumu istedi ucretsz yaptilar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…