Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

canım hayırlısı olsun bende ege ünv. tüp bebek kliniğinde doktorum istedi ücretsiz yaptırdım

evet canım 20 gün önce irenbede yapıldı

Medical park ahmet zeki ışık micro çip bebek yapan tek yer izmirde tavsiye ederim kızlar 2basarısız tüp denemem oldu özel eqe tüp bebek merkezinde rafiel levi asla asla tavsiye etmem hic memnun kalmadım bir süre maddı manevı yıkım yasadım suan ankarada kaan aydos un hastasıyız mükemmel bır dr. Herkese tavsıye ederım sırf kaan hoca için Ankara'ya qıttım izmirden

Ben de kadin dogumcumun onerisi ile istanbulda pozitifi gordum..allahim herkesin yardimcisi olsun..saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.

hepimiz için hayrlısı olsun cnm Allah hakkımızda hayırlıısını versn inş
ben özel doktor tercih etmedim direk klinik kısmına başvurdum her seferinde aynı doktor denk gelmiyor fakat herkes birbirinden haberdar yeri geliyor şansın varsa hocaları ege hanım var o bile denk geliyor bu işler nasip işi rabbim ol demeden hiçbirşey olmuyor bende ilk özelde denedim baktım bu iş bir denemeyle kalmıyacak devletin verdiği 3 hakkımı kullanmak için devleti tercih ettim senin ilk denemen mi olucak

bende 2 aşılamamı özelde denedim ama olmadı boşuna okadar para bayıldım özele. 2 aşılamayı özelde yaptırdım ya ege de direk tüp bebeğe geçerlermi bilgin varmı onuda araştırcam. inş kabul edilirde bidaha aşılama yapılmadan tüpe geçerler. ege hanımı çok metediyolar. acaba direk ona mı gitsem diyom ama bilmiyom. ilk tüp denemesi olcak eger olursa canm sen 2. denemedin sanırım? deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…