canım hayırlısı olsun bende ege ünv. tüp bebek kliniğinde doktorum istedi ücretsiz yaptırdımselam arkadaşlar
5. tedavimdeyim bu ay transfer olacaktı rahim çok kalınlaşmış polipler görüldü doktor tedaviyi durdurdu ofis histeroskopi olman gerekiyor dedi
izmir de var mı bu işlemi yaptıran ? nerede ne kadara yaptırdınız?
evet canım 20 gün önce irenbede yapıldıselam arkadaşlar
5. tedavimdeyim bu ay transfer olacaktı rahim çok kalınlaşmış polipler görüldü doktor tedaviyi durdurdu ofis histeroskopi olman gerekiyor dedi
izmir de var mı bu işlemi yaptıran ? nerede ne kadara yaptırdınız?
canım ben egede denedim orda bir denemem var negatif 2 tanede dondurulmuş embriyom bekliyor hayırlısı bakalım senin içinde hayırlısı olsunarkadaşlar ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran varmı? ve iyi sonuç alan
1 deneme egede yaptırdım negatifarkadaşlar ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran varmı? ve iyi sonuç alan
canım nasılsın nasıl gidiyorr selamlarcanım ben egede denedim orda bir denemem var negatif 2 tanede dondurulmuş embriyom bekliyor hayırlısı bakalım senin içinde hayırlısı olsun
nasıl hastane çalışanları falan ilgilimi memnun kaldınmı? 2 deneme yaptınmı yada egedemi yapcan cnm1 deneme egede yaptırdım negatif
hepimiz için hayrlısı olsun cnm Allah hakkımızda hayırlıısını versn inşcanım ben egede denedim orda bir denemem var negatif 2 tanede dondurulmuş embriyom bekliyor hayırlısı bakalım senin içinde hayırlısı olsun
çok şükür canım idare ediyoruz haftaya nasipse kayınvaldem ameliyat oluyor onun telaşı var senin nasıl gidiyor ege ye gittin mi bir daha deneme yaptınız mıcanım nasılsın nasıl gidiyorr selamlar
Ben de kadin dogumcumun onerisi ile istanbulda pozitifi gordum..allahim herkesin yardimcisi olsun..saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.Medical park ahmet zeki ışık micro çip bebek yapan tek yer izmirde tavsiye ederim kızlar 2basarısız tüp denemem oldu özel eqe tüp bebek merkezinde rafiel levi asla asla tavsiye etmem hic memnun kalmadım bir süre maddı manevı yıkım yasadım suan ankarada kaan aydos un hastasıyız mükemmel bır dr. Herkese tavsıye ederım sırf kaan hoca için Ankara'ya qıttım izmirden
ben özel doktor tercih etmedim direk klinik kısmına başvurdum her seferinde aynı doktor denk gelmiyor fakat herkes birbirinden haberdar yeri geliyor şansın varsa hocaları ege hanım var o bile denk geliyor bu işler nasip işi rabbim ol demeden hiçbirşey olmuyor bende ilk özelde denedim baktım bu iş bir denemeyle kalmıyacak devletin verdiği 3 hakkımı kullanmak için devleti tercih ettim senin ilk denemen mi olucakhepimiz için hayrlısı olsun cnm Allah hakkımızda hayırlıısını versn inş
bende 2 aşılamamı özelde denedim ama olmadı boşuna okadar para bayıldım özele. 2 aşılamayı özelde yaptırdım ya ege de direk tüp bebeğe geçerlermi bilgin varmı onuda araştırcam. inş kabul edilirde bidaha aşılama yapılmadan tüpe geçerler. ege hanımı çok metediyolar. acaba direk ona mı gitsem diyom ama bilmiyom. ilk tüp denemesi olcak eger olursa canm sen 2. denemedin sanırım? demeben özel doktor tercih etmedim direk klinik kısmına başvurdum her seferinde aynı doktor denk gelmiyor fakat herkes birbirinden haberdar yeri geliyor şansın varsa hocaları ege hanım var o bile denk geliyor bu işler nasip işi rabbim ol demeden hiçbirşey olmuyor bende ilk özelde denedim baktım bu iş bir denemeyle kalmıyacak devletin verdiği 3 hakkımı kullanmak için devleti tercih ettim senin ilk denemen mi olucak
ben varım canım şuan 5 aylık bir kızım var çok şükür.Darısı başına ...arkadaşlar ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran varmı? ve iyi sonuç alan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?