- 4 Ocak 2012
- 41
- 25
- 288
brnm pgt yapildi 1 saglkli cikti 7 embryodan saglkli olannda gelsimi ilerlemedi oyuzden transfer edlmedi.genetik teste grmeyen ler vardi onuda yaptrmadkarkadaşlar ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran varmı? ve iyi sonuç alan
Yaaaa 5 aylik oldunuz bile canim me mutlu size..ne çabuk geçiyor gunler degilmiben varım canım şuan 5 aylık bir kızım var çok şükür.Darısı başına ...
maaşallah cnm Allahım korusun sizi sağlıkla kucağına al bebişini inş :)ben varım canım şuan 5 aylık bir kızım var çok şükür.Darısı başına ...
iyi sayılırım canım bir egede ye gittim hoca tedaviye baslarsam tam ortada izne ayrılıcam dedi döndük geldik 2.ay giitik adetin 2.gunu estrojen 40 çıktı egede 3 gunde 88 çıktı estrojen yuksek dedi cyclo progenova verdi geri dönduk.yine adet oldum yıne gııtık bu defada prolaktını düşürmek için kullandığım parlodel ve cyclo p.ilacı tsh bozmuş tsh 6 olmuş hocaolmaz dedi 2 ustunu ıstemıyoruz kamıl hocayle ılac ayarladık simdi tsh çokk dıuşmuş tsh 00063.adetimi bekiyorum parlo del beni hahvetti HERSEYIN HAYIRLISI SELAMLAR CANIM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNNNN HOSCAKALLçok şükür canım idare ediyoruz haftaya nasipse kayınvaldem ameliyat oluyor onun telaşı var senin nasıl gidiyor ege ye gittin mi bir daha deneme yaptınız mı
Allah yardımcın olsun cnm emeklerin boşa çıkmasın inşiyi sayılırım canım bir egede ye gittim hoca tedaviye baslarsam tam ortada izne ayrılıcam dedi döndük geldik 2.ay giitik adetin 2.gunu estrojen 40 çıktı egede 3 gunde 88 çıktı estrojen yuksek dedi cyclo progenova verdi geri dönduk.yine adet oldum yıne gııtık bu defada prolaktını düşürmek için kullandığım parlodel ve cyclo p.ilacı tsh bozmuş tsh 6 olmuş hocaolmaz dedi 2 ustunu ıstemıyoruz kamıl hocayle ılac ayarladık simdi tsh çokk dıuşmuş tsh 00063.adetimi bekiyorum parlo del beni hahvetti HERSEYIN HAYIRLISI SELAMLAR CANIM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNNNN HOSCAKALL
Evet cnm ya topik boş sen napıyosun kızın nasıl kaç aylık oldunuz alıştınızmı birbirinize nasıl gidiyor annelik???Yaaaa 5 aylik oldunuz bile canim me mutlu size..ne çabuk geçiyor gunler degilmi
canımmmm yaaaa çok geçmiş olsun şu tsh bir bozuldumu düzene sokmak çok zor allah yardımcın olsun herşeyde vardır bir hayır çok selamlar öpüyorum seniiyi sayılırım canım bir egede ye gittim hoca tedaviye baslarsam tam ortada izne ayrılıcam dedi döndük geldik 2.ay giitik adetin 2.gunu estrojen 40 çıktı egede 3 gunde 88 çıktı estrojen yuksek dedi cyclo progenova verdi geri dönduk.yine adet oldum yıne gııtık bu defada prolaktını düşürmek için kullandığım parlodel ve cyclo p.ilacı tsh bozmuş tsh 6 olmuş hocaolmaz dedi 2 ustunu ıstemıyoruz kamıl hocayle ılac ayarladık simdi tsh çokk dıuşmuş tsh 00063.adetimi bekiyorum parlo del beni hahvetti HERSEYIN HAYIRLISI SELAMLAR CANIM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNNNN HOSCAKALL
benimde 1 tüp denemem özelde var 2. ege ün. ben gittiğimde amh değerime bakıldı eğer o yüksekse yanlış hatırlamıyorsam direk rapor tüp bebeğe kabul ediyor benimde iyi çıkmadığı için aşılamaya gerek kalmadan direk tüpe geçtik aşılamayla vakit kaybetmedim seninde ilk önce bütün değerlere bakıp öyle karar verirler büyük ihtimalle ege hanım mı yoksa direk klinik mi dersen kafa karıştırmak istemem şahsen ege ünv. yine gidicem ve yine tercihim klinik olur orda kiminle tanıştıysam herşey aynı şartlarda yürüyor tek fark kontrollerine ege hanım giriyor biz ona özel olarak para vermekle kalıyoruz dediler hep anlıyacağın hakkında hayırlısı canım inşallah ilk denemende tutar :)bende 2 aşılamamı özelde denedim ama olmadı boşuna okadar para bayıldım özele. 2 aşılamayı özelde yaptırdım ya ege de direk tüp bebeğe geçerlermi bilgin varmı onuda araştırcam. inş kabul edilirde bidaha aşılama yapılmadan tüpe geçerler. ege hanımı çok metediyolar. acaba direk ona mı gitsem diyom ama bilmiyom. ilk tüp denemesi olcak eger olursa canm sen 2. denemedin sanırım? deme
Heralde noal bölüme giderim benim eşimde sorun yok bendede pco var direk tüpe almazlar 2 aşılama yine denen gbime geliyor hakkımızda hayırlısı olsun cnmbenimde 1 tüp denemem özelde var 2. ege ün. ben gittiğimde amh değerime bakıldı eğer o yüksekse yanlış hatırlamıyorsam direk rapor tüp bebeğe kabul ediyor benimde iyi çıkmadığı için aşılamaya gerek kalmadan direk tüpe geçtik aşılamayla vakit kaybetmedim seninde ilk önce bütün değerlere bakıp öyle karar verirler büyük ihtimalle ege hanım mı yoksa direk klinik mi dersen kafa karıştırmak istemem şahsen ege ünv. yine gidicem ve yine tercihim klinik olur orda kiminle tanıştıysam herşey aynı şartlarda yürüyor tek fark kontrollerine ege hanım giriyor biz ona özel olarak para vermekle kalıyoruz dediler hep anlıyacağın hakkında hayırlısı canım inşallah ilk denemende tutar :)
günaydın arkadaşımmmmmmmgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn bizi bizden baskası anlıyamaz selamlarr
pkos 11 senelik evlıyım 2 negatıf tüp bebek denemem var. sen ısteyınce yapıyorlar mı? yoksa kendılerımı karar verıyo bıde ne kadar fıyatı?evet gecen haftayaptrdm.senn sorunun ne canim.
randevuyu senın sebebin ne ona göre alınır sanırım.ben orda yaptırıyorum.ücretli hastayım cunku 2 düşüğüm var normal yolla kromozom bozuklugu oldugu için devlet karsılamıyor.fıyatı tup 3500+ ilaçlar ne tutarsa bana mak.2000 dediler.ben ayrıca pgt yaptıracgım genetık bölumunde oyuzden bıraz daha yuksek pgt 1300 + embryo basına 300 lira .baska sormak istedgn bişey olursa söylerim
canm biz istedik zaten oraya gitme amacimiz pgt ydi.normal yolla 2 dusugum var.benim kromozomlarmda translakosyon var 1 ve 19 nolunun bir kismlari birbirine yapsmis.bebege aktarilirken ya fazla ya eksik kromozommerhaba arkadaşım, ege üniversitesini labaratuvar kısmı nasıl ?ayrıca pgt yaptıracağım demişsin, bu tür işlemleri senmi istiyorsun yoksa oradaki dr.unmu karar veriyor?birde geçen gün okudum kromozom bozukluğu için nasıl bi işlem yapılıyor bilgi verirsen sevinirim..
benmkini ben istedm yukarda anlattgm gbi oldu.ama yumurta toplanacgi gun 3 basarsz tup yap yaptran birine pgt yapilacakti.doktormu soyledi kendmi istedi bilmyorum.bence doktorunla paylas durumu baska sikintin yoksa.birde esn ve senden genetik test istendimi.yani bendeki sorun belli.szdeki gbi belli olmaysnlarda embryoda neye bakiyorlar ilmyorum.pkos 11 senelik evlıyım 2 negatıf tüp bebek denemem var. sen ısteyınce yapıyorlar mı? yoksa kendılerımı karar verıyo bıde ne kadar fıyatı?
fyati unutmusum uazmayi ilaclar 840+90+ embryo basna 300+ 1300 prop+3000 yada 3500 tup bebek transfer olmadgi icn 1600 geri iade oldupkos 11 senelik evlıyım 2 negatıf tüp bebek denemem var. sen ısteyınce yapıyorlar mı? yoksa kendılerımı karar verıyo bıde ne kadar fıyatı?
canm biz istedik zaten oraya gitme amacimiz pgt ydi.normal yolla 2 dusugum var.benim kromozomlarmda translakosyon var 1 ve 19 nolunun bir kismlari birbirine yapsmis.bebege aktarilirken ya fazla ya eksik kromozom
gecyor.sagliksz olup dusuyor.
benim durumumdaki biri icin hangi kromozomda sikinti varsa ona gore genetikten prop aliniyor .embryolar olusunca hucre alip 1 ve 19 noluyu boyama teknigyle dogru aktarilip aktarilmadgna bakiyorlar.benim 7 taneden 5 tanesni genetge gonderdler 1 saglkli cikti ama transfer gunu gelsmi ilerlemedi yernde saydi transfer yapilamadi bana
arastrmaktan doktor kadar olduk canim. insanin basina gelince ogreniyor .embrologlar kesinlikle cok onemli hucre almasi zarar vermeden .benim kafamda bu konuda acaba hucre alrkenmi zarar gordu diyorum. nasip deglmis dyip geciyorum sonra.allh veriyor embrolog yada hastne vermyor yasayacagmiz varms.üzüldüm canım, ama yazdıklarından çok bilgili olduğun belli bazen ben gidiyorum bana anlatıyorlar anlamıyorum çok teknik bahsediyorlar..bu işin yarısı doktorda ise diğer yarısı labaratuvarda ..labaratuvar çok önemli..şimdiye kadar duyduğum en çok bahsedilen lab.genelde hep istanbulda, memorial yada bahçeci ..İzmirde şu hastanenin lab.çok iyi okumadım..genelde hep dr.lar konuşuluyor..aslında benimde ege ünivers. embri. var.geçen sene transfer oldu tutmadı, bu ay tekrar gittim, yine tahliller yapıldı, dün sulu ultrason yapıldı, bi onu yaptırmamıştım, o da oldu :)) adette haber verin dediler..şimdilik vitaminlerimi alıyorum, ayrıca takviye arı sütü alıyorum sanırım bi aksilik olmazsa önümüzdeki ay transferim olacak..hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?