Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Tamamen nasip meselesi özelde de denedik devlet te de denedik kısmet olmayınca bir şeyler bahane oluyor allah hayırlısını versin hepimize

çok şükür canım idare ediyoruz haftaya nasipse kayınvaldem ameliyat oluyor onun telaşı var senin nasıl gidiyor ege ye gittin mi bir daha deneme yaptınız mı
iyi sayılırım canım bir egede ye gittim hoca tedaviye baslarsam tam ortada izne ayrılıcam dedi döndük geldik 2.ay giitik adetin 2.gunu estrojen 40 çıktı egede 3 gunde 88 çıktı estrojen yuksek dedi cyclo progenova verdi geri dönduk.yine adet oldum yıne gııtık bu defada prolaktını düşürmek için kullandığım parlodel ve cyclo p.ilacı tsh bozmuş tsh 6 olmuş hocaolmaz dedi 2 ustunu ıstemıyoruz kamıl hocayle ılac ayarladık simdi tsh çokk dıuşmuş tsh 00063.adetimi bekiyorum parlo del beni hahvetti HERSEYIN HAYIRLISI SELAMLAR CANIM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNNNN HOSCAKALL

Allah yardımcın olsun cnm emeklerin boşa çıkmasın inş

canımmmm yaaaa çok geçmiş olsun şu tsh bir bozuldumu düzene sokmak çok zor allah yardımcın olsun herşeyde vardır bir hayır çok selamlar öpüyorum seni

benimde 1 tüp denemem özelde var 2. ege ün. ben gittiğimde amh değerime bakıldı eğer o yüksekse yanlış hatırlamıyorsam direk rapor tüp bebeğe kabul ediyor benimde iyi çıkmadığı için aşılamaya gerek kalmadan direk tüpe geçtik aşılamayla vakit kaybetmedim seninde ilk önce bütün değerlere bakıp öyle karar verirler büyük ihtimalle ege hanım mı yoksa direk klinik mi dersen kafa karıştırmak istemem şahsen ege ünv. yine gidicem ve yine tercihim klinik olur orda kiminle tanıştıysam herşey aynı şartlarda yürüyor tek fark kontrollerine ege hanım giriyor biz ona özel olarak para vermekle kalıyoruz dediler hep anlıyacağın hakkında hayırlısı canım inşallah ilk denemende tutar :)

Heralde noal bölüme giderim benim eşimde sorun yok bendede pco var direk tüpe almazlar 2 aşılama yine denen gbime geliyor hakkımızda hayırlısı olsun cnm

merhaba arkadaşım, ege üniversitesini labaratuvar kısmı nasıl ?ayrıca pgt yaptıracağım demişsin, bu tür işlemleri senmi istiyorsun yoksa oradaki dr.unmu karar veriyor?birde geçen gün okudum kromozom bozukluğu için nasıl bi işlem yapılıyor bilgi verirsen sevinirim..

canm biz istedik zaten oraya gitme amacimiz pgt ydi.normal yolla 2 dusugum var.benim kromozomlarmda translakosyon var 1 ve 19 nolunun bir kismlari birbirine yapsmis.bebege aktarilirken ya fazla ya eksik kromozom
gecyor.sagliksz olup dusuyor.
benim durumumdaki biri icin hangi kromozomda sikinti varsa ona gore genetikten prop aliniyor .embryolar olusunca hucre alip 1 ve 19 noluyu boyama teknigyle dogru aktarilip aktarilmadgna bakiyorlar.benim 7 taneden 5 tanesni genetge gonderdler 1 saglkli cikti ama transfer gunu gelsmi ilerlemedi yernde saydi transfer yapilamadi bana

pkos 11 senelik evlıyım 2 negatıf tüp bebek denemem var. sen ısteyınce yapıyorlar mı? yoksa kendılerımı karar verıyo bıde ne kadar fıyatı?
benmkini ben istedm yukarda anlattgm gbi oldu.ama yumurta toplanacgi gun 3 basarsz tup yap yaptran birine pgt yapilacakti.doktormu soyledi kendmi istedi bilmyorum.bence doktorunla paylas durumu baska sikintin yoksa.birde esn ve senden genetik test istendimi.yani bendeki sorun belli.szdeki gbi belli olmaysnlarda embryoda neye bakiyorlar ilmyorum.

pkos 11 senelik evlıyım 2 negatıf tüp bebek denemem var. sen ısteyınce yapıyorlar mı? yoksa kendılerımı karar verıyo bıde ne kadar fıyatı?
fyati unutmusum uazmayi ilaclar 840+90+ embryo basna 300+ 1300 prop+3000 yada 3500 tup bebek transfer olmadgi icn 1600 geri iade oldu

üzüldüm canım, ama yazdıklarından çok bilgili olduğun belli bazen ben gidiyorum bana anlatıyorlar anlamıyorum çok teknik bahsediyorlar..bu işin yarısı doktorda ise diğer yarısı labaratuvarda ..labaratuvar çok önemli..şimdiye kadar duyduğum en çok bahsedilen lab.genelde hep istanbulda, memorial yada bahçeci ..İzmirde şu hastanenin lab.çok iyi okumadım..genelde hep dr.lar konuşuluyor..aslında benimde ege ünivers. embri. var.geçen sene transfer oldu tutmadı, bu ay tekrar gittim, yine tahliller yapıldı, dün sulu ultrason yapıldı, bi onu yaptırmamıştım, o da oldu :)) adette haber verin dediler..şimdilik vitaminlerimi alıyorum, ayrıca takviye arı sütü alıyorum sanırım bi aksilik olmazsa önümüzdeki ay transferim olacak..hayırlısı..

İzmir'de medical park micro chip tüp bebek yapıyor Ahmet zeki ışık en iyisi orası bencede ben 2basarısız tüpü özel ege tüp bebek rafiel levide oldum hıc memnun deqılım sakın qıtmeyın

arastrmaktan doktor kadar olduk canim. insanin basina gelince ogreniyor .embrologlar kesinlikle cok onemli hucre almasi zarar vermeden .benim kafamda bu konuda acaba hucre alrkenmi zarar gordu diyorum. nasip deglmis dyip geciyorum sonra.allh veriyor embrolog yada hastne vermyor yasayacagmiz varms.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…