arastrmaktan doktor kadar olduk canim. insanin basina gelince ogreniyor .embrologlar kesinlikle cok onemli hucre almasi zarar vermeden .benim kafamda bu konuda acaba hucre alrkenmi zarar gordu diyorum. nasip deglmis dyip geciyorum sonra.allh veriyor embrolog yada hastne vermyor yasayacagmiz varms.
dusunurum canim cunku iki sebebm var birinci benim kromoznlarla ilgli iki prop aldik bu boyama yapilacak malzeme 1300 lra odedik ona bikez daha yapilirsa ona para vermicem.ikinci sebebmde istanbul iyi bu konuda istanbulda kalacak yerm yok.izmrde arkadsmda kaliyorum gttgmde.arastrma hastanesi oldgu icin baya arastrliyor benm sorunum belli aslnda drek tup pgt yapilablrdi ama onlar rahm flmi ve hsterskopi yada kan tahllerni istedler yani bu konudada icim rahatladi herseyi arastrdklari icin.ozelde bunlari hep ekstra maliyet cikacakti .isin sonu hep para yani canimPeki tekrar Ege Üni.denemeyi düşünüyorsun , yoksa aklında başka bi yer varmı ?
dusunurum canim cunku iki sebebm var birinci benim kromoznlarla ilgli iki prop aldik bu boyama yapilacak malzeme 1300 lra odedik ona bikez daha yapilirsa ona para vermicem.ikinci sebebmde istanbul iyi bu konuda istanbulda kalacak yerm yok.izmrde arkadsmda kaliyorum gttgmde.arastrma hastanesi oldgu icin baya arastrliyor benm sorunum belli aslnda drek tup pgt yapilablrdi ama onlar rahm flmi ve hsterskopi yada kan tahllerni istedler yani bu konudada icim rahatladi herseyi arastrdklari icin.ozelde bunlari hep ekstra maliyet cikacakti .isin sonu hep para yani canim
insallh canimHaklısın canım, banada cuma günü sulu ultrason yapıldı hss sanırım diğer adı, yumurta toplanırken aneztesi almamıştım dedim..yani yumurta toplama hiçbişeymiş..dediğin gibi bende bayağı tahlil yaptırdım yaptırmadığım bi hss varmış :) onuda yaptırdım.Geçen seneden dondurulmuş embriyom var, bakalım bizde onu deneyeceğiz..umarım kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz.
merhabalar, tüm test sonuçlarını verdikten sonra ne kadar zaman sonra başladılar tüp bebek tedavisine,dusunurum canim cunku iki sebebm var birinci benim kromoznlarla ilgli iki prop aldik bu boyama yapilacak malzeme 1300 lra odedik ona bikez daha yapilirsa ona para vermicem.ikinci sebebmde istanbul iyi bu konuda istanbulda kalacak yerm yok.izmrde arkadsmda kaliyorum gttgmde.arastrma hastanesi oldgu icin baya arastrliyor benm sorunum belli aslnda drek tup pgt yapilablrdi ama onlar rahm flmi ve hsterskopi yada kan tahllerni istedler yani bu konudada icim rahatladi herseyi arastrdklari icin.ozelde bunlari hep ekstra maliyet cikacakti .isin sonu hep para yani canim
kan testlerini verdim.adet olunca rahm flmi cektr dediler rahim flmini verdim adet olunca ara hsterskopi yapcaz dediler.adet oldum bayram tatili grdi olamadi.snraki adette de seminer varms.bi sonraki adette hsterskopi oldum.patoloji 20-25 gune cikar sende adet olursun ara dediler ben adet oldum bu sefer patoljinn cikmasi 40 gunu buldu yne baslayamdk .birsnraki ay adet olunca baslandiMe
merhabalar, tüm test sonuçlarını verdikten sonra ne kadar zaman sonra başladılar tüp bebek tedavisine,
CAnım dogumu dusunmen ıcın erken ama karatas fena deılmıs ole duydum bıde ucretler hastanelere gore degısıyor benım tınaztepe hastanesınde oldu tupum 3500 dokdor aldı ılaclar harıc 6 bın cıvarı tuttuMerhaba arkadaşlar.kısaca durumundan bahsedeyim onerilerinize ihtiyacım var kafam çok karıştı.1.5 yıllık evliyim 36 yaşındayım.tuplerim tıkalı olduğu için bebeğimiz olmuyor,bunun dışında yumurtlama sperm vs konularında bir sorunumuz yok.çankaya tıpta hasan ulaş Başyurt tüp bebek yapmamızı önerdi ve irenbeden kaan bozkurtu önerdi.bu kurumlar ve doktorlar hakkında bilginiz var mi?hasan bey karataş hastanesinde doğum yaptiriyormus iyi mi bu hastane 1600 TL fiyat verdiler.aslında özel sigorta yaptiracaktim ancak 2 yıl için toplam 6000 odemem gerekiyor.bu taramalar testler çok mu pahalı? Nasıl bir süreç bekliyor beni?
Alistik canim..40 imiz ciktiktan sonra babam rahatsizlandi 1.5 aydir yogun bakimda idi..carsamba gece kaybettik..anliycagin benim isler karisik bütün uzuntum kiza geçiyor galiba..o yuzden de pek giremiyorum nete..Evet cnm ya topik boş sen napıyosun kızın nasıl kaç aylık oldunuz alıştınızmı birbirinize nasıl gidiyor annelik???
cnm basiniz saolsun Allah sabir versin bebisin nasil kac aylik oldunuz sutun nasilAlistik canim..40 imiz ciktiktan sonra babam rahatsizlandi 1.5 aydir yogun bakimda idi..carsamba gece kaybettik..anliycagin benim isler karisik bütün uzuntum kiza geçiyor galiba..o yuzden de pek giremiyorum nete..
canımv itamin olarak ne kullanıyorsunn arı sütünü nasıl ve ne kadarkullanıyorsunüzüldüm canım, ama yazdıklarından çok bilgili olduğun belli bazen ben gidiyorum bana anlatıyorlar anlamıyorum çok teknik bahsediyorlar..bu işin yarısı doktorda ise diğer yarısı labaratuvarda ..labaratuvar çok önemli..şimdiye kadar duyduğum en çok bahsedilen lab.genelde hep istanbulda, memorial yada bahçeci ..İzmirde şu hastanenin lab.çok iyi okumadım..genelde hep dr.lar konuşuluyor..aslında benimde ege ünivers. embri. var.geçen sene transfer oldu tutmadı, bu ay tekrar gittim, yine tahliller yapıldı, dün sulu ultrason yapıldı, bi onu yaptırmamıştım, o da oldu :)) adette haber verin dediler..şimdilik vitaminlerimi alıyorum, ayrıca takviye arı sütü alıyorum sanırım bi aksilik olmazsa önümüzdeki ay transferim olacak..hayırlısı..
insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhHaklısın canım, banada cuma günü sulu ultrason yapıldı hss sanırım diğer adı, yumurta toplanırken aneztesi almamıştım dedim..yani yumurta toplama hiçbişeymiş..dediğin gibi bende bayağı tahlil yaptırdım yaptırmadığım bi hss varmış :) onuda yaptırdım.Geçen seneden dondurulmuş embriyom var, bakalım bizde onu deneyeceğiz..umarım kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz.
canım micro chipmı yaptı ahmet hoca sana?ben ahmet zeki ışık Medical parkta yaptırdım. İlki negatif ikincisi pozitif. şu an 5 haftalık. ahmet bey süper bi insan ama hasta sayısı çok. hep bekliyorsunuz randevu olduğu halde.
canım selam!!! hayırlısı olsun , ne güzel !! Allah bize de nasip etsin. ilkini nerde yaptırmıştın?ben ahmet zeki ışık Medical parkta yaptırdım. İlki negatif ikincisi pozitif. şu an 5 haftalık. ahmet bey süper bi insan ama hasta sayısı çok. hep bekliyorsunuz randevu olduğu halde.
başın saolsun canım Allah geride kalanlara uzun ömürler nasip etsin.Üzülme dicem ama canım elinde değil insanın.Sen yinede kızın için olumlu olmaya çalış kuzucuk etkilenmesin onun sana çok ihtiyacı var.Alistik canim..40 imiz ciktiktan sonra babam rahatsizlandi 1.5 aydir yogun bakimda idi..carsamba gece kaybettik..anliycagin benim isler karisik bütün uzuntum kiza geçiyor galiba..o yuzden de pek giremiyorum nete..
CANIM BENİM ÜÇÜNCÜSÜ TUTTU. İLKİ KENT HASTANESİ, İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ MEDİKAL PARK AHMER BEY. 9 YILDIR İSTİYORDUM. RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN. BU DERDİ BİLMEYEN ANLAMAZ..canım selam!!! hayırlısı olsun , ne güzel !! Allah bize de nasip etsin. ilkini nerde yaptırmıştın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?