Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Ahhh canim aglamasam da stres faktoru geçiyor kuzuma..allah hepimize sirali olumler versin rabbim evlat acisi yasatmasin..

K kaderim35 basin sagolsun. Ama kizini dusunmelisin. Sutun etkilenir sonra bebegin icin bunu yapmalisin. Baba sonucta tabi ki uzulur insan ama artik dusunmen geeken bir de kizin var. Nasil minnoş kac aylik oldunuz
Sagolasin canim..dostlar sagolsun..3 aylik olucaz kuzum sayili günler kaldi 12 sine..sen de baya ilerledin masallah arkadasima..nasil gidiyor hamilelik gobecik buyumeye basladimi..sutum etkilendi 1 aydir gittikce azaldi..mama takviyesi yapiyorum bugun kizimla tartildim evde yavrum 1 aydir 300 gr almis yaaa...

canımv itamin olarak ne kullanıyorsunn arı sütünü nasıl ve ne kadarkullanıyorsun

arı sütü aktarlarda satılanlardan değil ,eğriçayır diye bir marka var.1 kutuda 20 ampül , çok iyi, birçok arkadaşımızda bu markayı kullanıyor..vitaminler quenzim ,b12,previt positive alıyorum günde birer tane ama bazen fazla fazla mı geliyor bilmiyorum arı sütünü hergün alamıyorum..ama en azından 2 günde bir mutlaka alıyorum hergün ceviz yerm cevizi zaten çok severim, arada bazen tuzsuz kabak çekirdeği.. başka bişi yapmıyorum ,daha ne yapıyım dimi :)

CANIM BENİM ÜÇÜNCÜSÜ TUTTU. İLKİ KENT HASTANESİ, İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ MEDİKAL PARK AHMER BEY. 9 YILDIR İSTİYORDUM. RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN. BU DERDİ BİLMEYEN ANLAMAZ..

canım hayırlısı olsun bende kente gitmiştim, israel beymi dr.nuz..

HEM MİKRO CHİP HEM DE YUMURTAYI CİHAZDA İZLEME OLDU CANIM.. ENDOMETRİOSİS HASTASIYIM BEN.

bende ilk kent hast.gittiğimde dr.israel bana endometriosis dedi daha sonra ege üni.gittim.orada mr istediler adenomiyom dediler..önümüzdeki ay donduulmuş embriyolarım transfer olacak ancak dr.adenomiyomla ilgili bi işlem yapmıyor..sende endometriosis olduğu için özel bişey yapıldımı ..yani 1 ay doğum kontrol ilacı yada geçici menopoz yada başka bişey cevap verirsen çok sevinirim.

Valla baya yol aldik kizimla. Bu ay sonunda izne ayrilicam. Yavastan hazirliklara basladim .evdeyken daha iyi olacak. Cok kilo aldim. Okadar da dikkat ediyrm yediklerime abur cubur hamur isi nadir yerim. 15 kilo aldim şimdiden.25 le dogurursam iyi. Zaten hayatim boyunca hep cabuk kilo alirdim. Simdide oyle oldu

Sende dikkat et bundan sonra . Sutun etkilenmesin .beslenmene morale dikkat etmelisin. Nerden nerelere geldik biz yaa. Gecen yil bu zamanlar ne haldeydik simdi minnoslarimiz var

Geçici menapoz için iğne vurdu ahmet bey. 2 ay regl olmadım.

süperrrrrrrrrrr arısütünün fiyatı ne kadar canımcımm bilgi verdiğib için çokk tesekkürler

Evet gecen sene hepimizde transfer heyecani vardi igneler hormonlar nasildi..protein agirlikli beslen sutunu peynirini yogurdunu ceviz badem fındık mutlaka ye canim..bir porsiyon meyva tuket..doktorlar dogumdan sonra cok kuvvetli demisler bizim kiz icin annesi cok iyi beslemis demisler..haizrliklari da yavas yavas kendini yormadan yap..artik cok daha dikkatli olmalisin erken dogum olmasin diye..

Alistik canim..40 imiz ciktiktan sonra babam rahatsizlandi 1.5 aydir yogun bakimda idi..carsamba gece kaybettik..anliycagin benim isler karisik bütün uzuntum kiza geçiyor galiba..o yuzden de pek giremiyorum nete..
Ç
Alistik canim..40 imiz ciktiktan sonra babam rahatsizlandi 1.5 aydir yogun bakimda idi..carsamba gece kaybettik..anliycagin benim isler karisik bütün uzuntum kiza geçiyor galiba..o yuzden de pek giremiyorum nete..
Basın saolsun canım Allah sabır versın

MaşaAllah canım valla senı gordukce kendım daha cok heveslenıuorım guvenıyorum cunkı kkımızınde dondurulmus dıe bılıyorum hayrlısıyka bebegını kucagına alırsın inşaAllah

HEM MİKRO CHİP HEM DE YUMURTAYI CİHAZDA İZLEME OLDU CANIM.. ENDOMETRİOSİS HASTASIYIM BEN.
micro chip ıkıncı denemedemı tutdu? ben mıcro chıp ılk denemede bıle tutuyor dıye bılıyordum mıcro enjeksıyondan daha ılerı bır teknık tüpte son trend %70 tutuyor sen ıkıncı denemem demıssın aklım karıstı ıkı denemende mıcro chıpmıydı?

süperrrrrrrrrrr arısütünün fiyatı ne kadar canımcımm bilgi verdiğib için çokk tesekkürler

benim aldığım eğriçayır 1 pakette 20 ampül var , paket fiyatı 120 tl biraz tuzlu gibi görünsede çok faydalı internet sitesi var , kargoyla siparişi veriliyor..umarım bir faydam olur rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…