- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
Tmm cnm saol umarım Allah hepimizin gönlüne göre verir.valla kiminin 8.haftada duyuluyomuş kalp atışı..benim kesenin içinde bebk gözükseydi bekliyecektim 8-9 haftaya kadar..biraz daha bekle bence canım..
inşallah canım allahım hepimzin yüzünü güldürsün ben bu testii sabah değildi şimdi yapsam olurmu diğerleri sabah yapılıyor yaa ondan dedimben sabah kan vereyim diyorum..bekle bekle nereye kadar..ilaç filan verir olmadı doktor..inşallah olur da bebeğin tutunur sana canım..
Canım senin kaçıncı gününinşallah canım allahım hepimzin yüzünü güldürsün ben bu testii sabah değildi şimdi yapsam olurmu diğerleri sabah yapılıyor yaa ondan dedim
testler de sabah ilk idrarla diyor ama ultra hassas olduğu için ben akşam yapmıştım onda da çıkmıştı..genede senin tercihin..inşallah canım allahım hepimzin yüzünü güldürsün ben bu testii sabah değildi şimdi yapsam olurmu diğerleri sabah yapılıyor yaa ondan dedim
Zaten kararsısız yaptırmakta kafamız allak bullak oldu.peki canım sen hiç cgh fiyatlarını araştırdınmı?canım pgt de tüm kromozomlar incelenmiyor.o yüzden cgh yaptır derim.ben şahsen öyle yaptırcam.
valla artık sabahı bekleyemem kaç gündür test yapmayayım diye kendimi zor tutuyordum madem hassas bunlar varsa şimdide çıkar :)testler de sabah ilk idrarla diyor ama ultra hassas olduğu için ben akşam yapmıştım onda da çıkmıştı..genede senin tercihin..
fiyat tam bilmiyorum ama..her merkeze göre değişiyormuş..daha hsg mi çekilemediğim için fiyat ksmını hiç te doktora sormadım açıkçası..Zaten kararsısız yaptırmakta kafamız allak bullak oldu.peki canım sen hiç cgh fiyatlarını araştırdınmı?
canım benim bu ay trasferim yoktu kendimiz dikkat etmiştik yumurtlama gününe falan ocak ayında histeroskopi ameliyatı olmuştum mart ayındada tedaviye başlanıcaktı acağında 23 ünde adet oldum fakat adetlerim düzenlidir yani normalde bu ayın 19 unda olmam lazımdıCanım senin kaçıncı günün
inşallah gününe denk gelmiştir..inşallah sağlıklı bebiştir de kavuşursun bebeğine..canım benim bu ay trasferim yoktu kendimiz dikkat etmiştik yumurtlama gününe falan ocak ayında histeroskopi ameliyatı olmuştum mart ayındada tedaviye başlanıcaktı acağında 23 ünde adet oldum fakat adetlerim düzenlidir yani normalde bu ayın 19 unda olmam lazımdı
Anladım canım bende bu hafta adetimin bitmesini bekliycem büyük ihtimal haftaya hiteroskopi ve laproskopiyi olucam onlar çoksın aradan hiç deilse.biz pgt yi öğrendik cgh nin fiyatını da öğtendiğimizde düşer bayılırız heralde :))fiyat tam bilmiyorum ama..her merkeze göre değişiyormuş..daha hsg mi çekilemediğim için fiyat ksmını hiç te doktora sormadım açıkçası..
Ayyy inşallah pozitiftir canımcanım benim bu ay trasferim yoktu kendimiz dikkat etmiştik yumurtlama gününe falan ocak ayında histeroskopi ameliyatı olmuştum mart ayındada tedaviye başlanıcaktı acağında 23 ünde adet oldum fakat adetlerim düzenlidir yani normalde bu ayın 19 unda olmam lazımdı
ben 3 kez yıprandım daha yıpranmak istemiyorum madem tüp bebeğe bayılacam parayı tam bayılayım dedim:) olmuşken son yöntem tam olsun mantığı yani :)Anladım canım bende bu hafta adetimin bitmesini bekliycem büyük ihtimal haftaya hiteroskopi ve laproskopiyi olucam onlar çoksın aradan hiç deilse.biz pgt yi öğrendik cgh nin fiyatını da öğtendiğimizde düşer bayılırız heralde :))
Yaa aslında bakarsan bizimde düşüncemiz o yönde çünkü benim 4.cü denemem olucak ve küçücük bir ayrıntıyı kaçırmak istemiyorum fakat o kadar çok sayfa dolaşıyorumki hem pgt hem cgh yi yaptırıp ve negatif gören çok var nerdeyse umudum kalmadı testlere de güvenesim yok artık :))))ben 3 kez yıprandım daha yıpranmak istemiyorum madem tüp bebeğe bayılacam parayı tam bayılayım dedim:) olmuşken son yöntem tam olsun mantığı yani :)
ultra hassas yazıyor sa problem değil canım zaten 2-3 markada var erken gebelik testi..onu da kullanmıştım aşılama olduğum ay onda çıkmamıştı..çünkü tutmadı aşılamam..
hakkımızda hayırlısı canım ben şimdilik çıkıyorum :)Yaa aslında bakarsan bizimde düşüncemiz o yönde çünkü benim 4.cü denemem olucak ve küçücük bir ayrıntıyı kaçırmak istemiyorum fakat o kadar çok sayfa dolaşıyorumki hem pgt hem cgh yi yaptırıp ve negatif gören çok var nerdeyse umudum kalmadı testlere de güvenesim yok artık :))))
anladım canım üzerinde adet görmeyi beklediğiniz günde sonuç yazıyor ben şimdi çıkıyorumultra hassas yazıyor sa problem değil canım zaten 2-3 markada var erken gebelik testi..onu da kullanmıştım aşılama olduğum ay onda çıkmamıştı..çünkü tutmadı aşılamam..
peki 3 denemede pgt veya cgh uygulan dımı canım?sen nerde tedavi olmuştun?Yaa aslında bakarsan bizimde düşüncemiz o yönde çünkü benim 4.cü denemem olucak ve küçücük bir ayrıntıyı kaçırmak istemiyorum fakat o kadar çok sayfa dolaşıyorumki hem pgt hem cgh yi yaptırıp ve negatif gören çok var nerdeyse umudum kalmadı testlere de güvenesim yok artık :))))
hadi bakalım bu formun ilki sen ol inşallah..bekliyoruz haberlerini..hakkımızda hayırlısı canım ben şimdilik çıkıyorum :)
Tşk ederim canım hepimizin yardımcısı olsun dualarımız.izmirde yapmıyorlarr canım ya ist da bir merkeze yaptırılacak yada yurt dışında olucak ama herşeyi yine kendi doktorum yapacak ben su hospital tüp bebekte görüyorum tedavimihakkında hayırlısı canım allahım bu aşamada olan herkese kolaylık versin izmirde bu araştırmaları yapan yer varmı ?ez azından bilgimiz olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?