İlk tüp bebeğim İsrail eruh du. Ama o benim endometriosis hastası olduğumu bilmedi. Direk tüp bebek yaptı. Ayrıca polip varmış onu da görmedi. O yüzden bi daha gitmedim.
Evet Can'ım tutan embriyo 2. Gün embriyosuCANIM ŞU AN HAMİLESİN YA SÜPERRTUTAN BEBEKLER Mİ 2.GÜN EMBRİYOSUYDU?
Allahim ne guzel bisey yaEvet Can'ım tutan embriyo 2. Gün embriyosu
Merhabaevet canım 20 gün önce irenbede yapıldı
Selam Laz kızıHayrlı aksamlar kızlar
1250, canim yumurta toplama islemiyle ayni sekilde oluyo ! 10 dakika bile surmuyo merak etme !Merhaba
Nasıl bir işlem
Neler yaşadın
İşlem ücreti ne kadar
Kendi doktorun mu yaptı
SORUN NEYDİKİYardimci olacak kimse yok galibaa
sağolasın canım senin nasıl gidiyor başladınız mı troid tahlillerin nasıl kamil hocaya gittin mi o da çok yoğun bu aralarcokkkkkkkkkkkkkkk gecmiş olsun canımmallah yardımcın olsun
Benim doktorum izmiri onermedi ankara veya istanbul dedi..bizde istanbula gittik..iyi arastir basari oranlarina iyi bak derim..benim izmirde aklima takilan israil aruh ve irenbe idi..ama doktorum ist yada ankara deyince istanbula gittik direkYardimci olacak kimse yok galibaa
KAMİL HOCAYLA TSH9 idi sonra fazla ilaç 0.0006 dustu ilac azaltıldı prolaktın yuksek parlodele devam,sonra ege hanım 5 mart benim hastanemde e2 40 adetın 2 gunu egede 3gunu e2 90 bır tane kıst çıktı e2 yuksek olmasaydı i kıst aspıre edılıp tedavıye baslanacaktı fakat e2 yuksk çıkınca cyclo progenova vrildi 21 gun kullanılacak sanada cokk gecmş olsun kanyın valıden cabuk iyilesir insaallah selamlarALLAAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUNNNNN CANIMMsağolasın canım senin nasıl gidiyor başladınız mı troid tahlillerin nasıl kamil hocaya gittin mi o da çok yoğun bu aralar
Arastirma yapiyorum izmirdeki tup bebek merkezleri icin. Tup bebek yaptiracaz da hangi kurum iyi basari oranlari ilgi alakalari nasil diyeSORUN NEYDİKİ
medical park ahmet zeki ışık ve irenbe kaan bozkurtu çok met ediyolar ve hamile kalan çokmuş. sorun neydi sizin? ve geçen hafta arkadaşım ege üniversitesinde ilk tüp bebek denemesiyle hamile kaldıArastirma yapiyorum izmirdeki tup bebek merkezleri icin. Tup bebek yaptiracaz da hangi kurum iyi basari oranlari ilgi alakalari nasil diye
Ege üniversitesinden bir hoca var Erol TAVMERGEN...ama hastanede bakmıyor. özel kliniği var alsancakta oraya gitmeniz gerekiyor. sonuçların çoğu olumlu oluyor başarı oranı çok yüksek. zaten ufak bi araştırma yaparsanız mutlaka gözünüze çarpar. şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun.Arastirma yapiyorum izmirdeki tup bebek merkezleri icin. Tup bebek yaptiracaz da hangi kurum iyi basari oranlari ilgi alakalari nasil diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?