Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

İlk tüp bebeğim İsrail eruh du. Ama o benim endometriosis hastası olduğumu bilmedi. Direk tüp bebek yaptı. Ayrıca polip varmış onu da görmedi. O yüzden bi daha gitmedim.

banada İsrael bey endometriosis dedi bu doktorumda mr istedi adenomiyom dedi, bir ara kaan beye gittim o da bana 2 ay menopoza girmelisin dedi..ama bu dr.um hiç bir şey yapmadan direk transfer edecek sanırım valla canım sıkılıyor .. hayırlısı ne diyim adet olduğumda tekrar gideceğim, o zaman tekrar soracağım neden geçici menopoza sokmuyor, ne düşünüyor..belki transfer öncesi Ahmet beyede giderim bakalım o ne düşünüyo...sağol canım yanıt verdiğin için...

K kaderim35 canım başın sağ olsun rabbim sabırlar versin bende uzun zamandır giremiyordum yeni gördüm mesajını kaynanam ameliyat oldu sonunda bugün eve cıkadık bende kalıyor anlıyacağın bu aralar işim zor ve karışık

Bende izmirde tup bebek yapmayi dusunuyorum ama hangi kurum iyi basari oranlari nasil bilmiyorum yardimci olurmusunz bana

Yardimci olacak kimse yok galibaa
Benim doktorum izmiri onermedi ankara veya istanbul dedi..bizde istanbula gittik..iyi arastir basari oranlarina iyi bak derim..benim izmirde aklima takilan israil aruh ve irenbe idi..ama doktorum ist yada ankara deyince istanbula gittik direk

sağolasın canım senin nasıl gidiyor başladınız mı troid tahlillerin nasıl kamil hocaya gittin mi o da çok yoğun bu aralar
KAMİL HOCAYLA TSH9 idi sonra fazla ilaç 0.0006 dustu ilac azaltıldı prolaktın yuksek parlodele devam,sonra ege hanım 5 mart benim hastanemde e2 40 adetın 2 gunu egede 3gunu e2 90 bır tane kıst çıktı e2 yuksek olmasaydı i kıst aspıre edılıp tedavıye baslanacaktı fakat e2 yuksk çıkınca cyclo progenova vrildi 21 gun kullanılacak sanada cokk gecmş olsun kanyın valıden cabuk iyilesir insaallah selamlarALLAAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUNNNNN CANIMM

Arastirma yapiyorum izmirdeki tup bebek merkezleri icin. Tup bebek yaptiracaz da hangi kurum iyi basari oranlari ilgi alakalari nasil diye
medical park ahmet zeki ışık ve irenbe kaan bozkurtu çok met ediyolar ve hamile kalan çokmuş. sorun neydi sizin? ve geçen hafta arkadaşım ege üniversitesinde ilk tüp bebek denemesiyle hamile kaldı

Arastirma yapiyorum izmirdeki tup bebek merkezleri icin. Tup bebek yaptiracaz da hangi kurum iyi basari oranlari ilgi alakalari nasil diye
Ege üniversitesinden bir hoca var Erol TAVMERGEN...ama hastanede bakmıyor. özel kliniği var alsancakta oraya gitmeniz gerekiyor. sonuçların çoğu olumlu oluyor başarı oranı çok yüksek. zaten ufak bi araştırma yaparsanız mutlaka gözünüze çarpar. şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…