- 18 Nisan 2015
- 411
- 250
- 53
Polikistik over sendromu kendi kendime adet olamiyorum hic. Adet sokturucu haplarla adet oluyorum tupler acik kanallar temiz sıkinti yok ama yumurtlama bozuklugu var bendemedical park ahmet zeki ışık ve irenbe kaan bozkurtu çok met ediyolar ve hamile kalan çokmuş. sorun neydi sizin? ve geçen hafta arkadaşım ege üniversitesinde ilk tüp bebek denemesiyle hamile kaldı
Cok tesekkurler bakalm arastirmaya halen devam ediyorum tup bebek merkezlerini de tek tek ariyip bilgi topluyorumEge üniversitesinden bir hoca var Erol TAVMERGEN...ama hastanede bakmıyor. özel kliniği var alsancakta oraya gitmeniz gerekiyor. sonuçların çoğu olumlu oluyor başarı oranı çok yüksek. zaten ufak bi araştırma yaparsanız mutlaka gözünüze çarpar. şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun.
Benim doktorum izmiri onermedi ankara veya istanbul dedi..bizde istanbula gittik..iyi arastir basari oranlarina iyi bak derim..benim izmirde aklima takilan israil aruh ve irenbe idi..ama doktorum ist yada ankara deyince istanbula gittik direk
Aleykum selam canım cok sevındımSelam Laz kızı
Ben de Laz kızıyım
bendede polikistik over var adetlerm çok düzenli tarlusal diye bi ilaç var süper adeti düzene sokuyor. tüp bebekten önce 1-2 ay mutlaka soğan suyu dene cnm çok faydasını gören varmış ben bu ay onu deniyomPolikistik over sendromu kendi kendime adet olamiyorum hic. Adet sokturucu haplarla adet oluyorum tupler acik kanallar temiz sıkinti yok ama yumurtlama bozuklugu var bende
Bruksel tup bebek merkezi yucel karaman canimcanım İstanbulda kime gidiyorsunuz? ben bi semra hanımın ismini duyuyorum,birde erbil bey ..
Bende tarlusal kullaniyorum zaten adet olabilmek icin senelerdir. Sogan suyu denedim ama bi ise yaramadi bende canim yabendede polikistik over var adetlerm çok düzenli tarlusal diye bi ilaç var süper adeti düzene sokuyor. tüp bebekten önce 1-2 ay mutlaka soğan suyu dene cnm çok faydasını gören varmış ben bu ay onu deniyom
canm kilon varsa kilo vermek çok önemli pco olanlarda Allah hepimizin yardımcısı olsunBende tarlusal kullaniyorum zaten adet olabilmek icin senelerdir. Sogan suyu denedim ama bi ise yaramadi bende canim ya
gunaydngünaydın sayfamız çokkkkkkkkkkkkk sakin nerelerdesiniz
günaydın canımmmmmmmgünaydın sayfamız çokkkkkkkkkkkkk sakin nerelerdesiniz
Kilom normal seviyede ama yinede gunluk sporumu yapiyorum biliyosun dikkat etmezsek cok cabuk kilo aliniyo. Asilama oldun mu hic sencanm kilon varsa kilo vermek çok önemli pco olanlarda Allah hepimizin yardımcısı olsun
2 aşılama oldum ama olmadı tutmadı tüpe geçmek lazım ama bi kaç ay bitkisel kür yapıcam glifor diye bi ilaç varmış doktorum o ilacı yazcak bakalım artık kısmetKilom normal seviyede ama yinede gunluk sporumu yapiyorum biliyosun dikkat etmezsek cok cabuk kilo aliniyo. Asilama oldun mu hic sen
Glifor ben aylarca kullandim bana etki etmedi insalla sana etki eder canim. Ilk baslarda alisana kadar baya bulanti kusma yapiyo hatta tiksiniyosun yedigin ictigin seylerden ve zayiflatiyoda. Ben tup bebek merkeziyle konustum yasimi sordu asilama yapip yapmadigimi sordu bende hic asilama yapmadim. Yasimdan dolayi ilk asilama yapmanizi oneririm dedi galiba asilamaya karar verdik gibi olduk2 aşılama oldum ama olmadı tutmadı tüpe geçmek lazım ama bi kaç ay bitkisel kür yapıcam glifor diye bi ilaç varmış doktorum o ilacı yazcak bakalım artık kısmet
Bruksel tup bebek merkezi yucel karaman canim
HAYRLISI OLSUN İNŞ HAKKINDAKilom normal seviyede ama yinede gunluk sporumu yapiyorum biliyosun dikkat etmezsek cok cabuk kilo aliniyo. Asilama oldun mu hic sen
Bebegime kavuştum ilk seferde canim 3caylik oldu bile kizim..hayırlısı olsun canım, inşallah tedavin güzel geçer iyi haberlerini alırız..
Gecen sene bu zamanlar konustugumuz seylere bak zaman ne cabuk geciyor 3 ay bitti bile..Bebegime kavuştum ilk seferde canim 3caylik oldu bile kizim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?