Nerde tedavi gördünüzGecen sene bu zamanlar konustugumuz seylere bak zaman ne cabuk geciyor 3 ay bitti bile..
Ben su hastanesi eurofertil de gordum tedavimi 3 aylik kizim var su anda.Nerde tedavi gördünüz
Su hastanesi eurofertil tup bebek merkezi.Nuray aytekin ayguler.4.denememde kizimi kucagima aldim.ilk 2 deneme baska merkezde negatif idi.3 denemeyi nuray hocada yaptim 10 haftalik kalbi durdu.4.denemede cok sukur kavustum melegime.İyi akşamlar arkadaşlar bana cvp verebilecek biri yok mu memnun kaldığınız tüp bebek merkezlerini sormuştum ama...
Rabbim sağlıkli bir hayat nasip etsin inş. Teşekkür ederim cvp için diğer iki denemeni yapmış olduğun merkezin de ismini msj atabilir misin bana yanlış karar vermek istemiyorum da..Su hastanesi eurofertil tup bebek merkezi.Nuray aytekin ayguler.4.denememde kizimi kucagima aldim.ilk 2 deneme baska merkezde negatif idi.3 denemeyi nuray hocada yaptim 10 haftalik kalbi durdu.4.denemede cok sukur kavustum melegime.
Tsk ederim canim kizimi kucagima aldim 3 ayligiz suanda.ozel ege tup bebek merkeziydi kaan bozkurtta yaptirmistim.ama su an kaan bozkurt orda degil irenbe de.Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş. Teşekkür ederim cvp için diğer iki denemeni yapmış olduğun merkezin de ismini msj atabilir misin bana yanlış karar vermek istemiyorum da..
Sağlıkla büyütün inşallah darısı başımızaBen su hastanesi eurofertil de gordum tedavimi 3 aylik kizim var su anda.
Slm canım Rabbim kolaylık versin ilk denemenizi nerde yaptirmistiniz memnunmusunuz ordan doktorlardanSağlıkla büyütün inşallah darısı başımıza
Peki 4tup denemesi yorucu ve yıpratıcı olmuştur nasıl basettiniz
Çok soru yağmuru yapmak istemem ama gerçekten bunu merak ettim benim 1tup denemem başarısız oldu yıkıldım cesaretim kırıldı
Bebegime kavuştum ilk seferde canim 3caylik oldu bile kizim..
Elbette cok zor zamanlar gecirdim hep psikolojim alt ust oldu kimseyle gorusmegidim zamanlar oldu ama bi sekilde toparliyordum kendimi umidimi asla yitirmiyordum bu benim sinavimdi bende boyle imtihan oluyorum diyordum kendi kendime.Sağlıkla büyütün inşallah darısı başımıza
Peki 4tup denemesi yorucu ve yıpratıcı olmuştur nasıl basettiniz
Çok soru yağmuru yapmak istemem ama gerçekten bunu merak ettim benim 1tup denemem başarısız oldu yıkıldım cesaretim kırıldı
Esimde sperm dusuk morfoloji az.bendede pko var kan pihtilasmasi yok fakat hamile kaldigimda bebege giden kanda pihtilasma olmus 9 ay clexan kullandim.2 embriyo transfer edildi tek tuttu.Elpis-ksk;güzel yorucu olsa da sonuç mutluluk.. kaç tane embriyo transfer edilmişti sorun neydi acaba
Benim eşimde de aynı sorun var 2 asilama ile birde normal yolla gebeligim oldu fakat kaybettim. Kromozom analizi yapilmismiydi size bize pgt ile tüp bebek önerildi o yüzden sordumEsimde sperm dusuk morfoloji az.bendede pko var kan pihtilasmasi yok fakat hamile kaldigimda bebege giden kanda pihtilasma olmus 9 ay clexan kullandim.2 embriyo transfer edildi tek tuttu.
Umarim ben de şanslı olurum siz gibiElbette cok zor zamanlar gecirdim hep psikolojim alt ust oldu kimseyle gorusmegidim zamanlar oldu ama bi sekilde toparliyordum kendimi umidimi asla yitirmiyordum bu benim sinavimdi bende boyle imtihan oluyorum diyordum kendi kendime.
Hayir canim kromozom analizi yaptirmadik.pgt li yapilacakti ama son anda doktorum karar degistirdi.gittigim merkezde embriyoskop diye bir cihaz var embriyolari kamera sistemi ile inceliyorlarmis 24 saat bozulma riski hic olmadan.son denememde rabbim ole bir mucize yasattiki bana 5.gune giden kaliteli embriyolarim oldu o yuzden pgt yapilmadi arti olarakta bagisiklik istemini guclendirici serum kullandim.Benim eşimde de aynı sorun var 2 asilama ile birde normal yolla gebeligim oldu fakat kaybettim. Kromozom analizi yapilmismiydi size bize pgt ile tüp bebek önerildi o yüzden sordum
Evet canim hep siz bana destek verdiniz nasil olcagi ne yapmam gerektigi konusunda..iyiki varsiniz iyiki tanidim sizleri..bakk yaaa elifcigin fotosuda koyulmus buraya..Gecen sene bu zamanlar konustugumuz seylere bak zaman ne cabuk geciyor 3 ay bitti bile..
İns canim..dogum masasinda hep bizler gibi olan arkadaslarim icin dua ettim..cok stres yapmamak lazim b8raz hayir serre innanmak lazim..benim 4.gebeligim kizim..2011 de ikizlerim erken dogum la kaybettim 6 ayliktilar..sonra 2 kez hamile kaldim kendim..ama embriyolar gelismedi kurtaj oldum..4.de tup bebek ile yavruma kavustum 40 i cikti babam rahatzilandi 1.5 ayda babami kaybettim..kizim olmasa dayanacak gucum olmazmis..rabbim herşeyin hayirlisini biliyor..tek uzuntum babamin kizimin ona dede dedigini goremeyecek olmam..maşallah canım tebrik ederim, allah uzun ömürler versin analı babalı büyütsün, öp kızını benim için de , umarım bizlerde kavuşuruz..
Bizim derdimizi sadece bizim gibiler anlar hep dertlestik guc aldik birbirimizden.bizde iyiki tanidik seni kizimin arkadasinin guzel annesi..resimsiz olmaz teyzesiEvet canim hep siz bana destek verdiniz nasil olcagi ne yapmam gerektigi konusunda..iyiki varsiniz iyiki tanidim sizleri..bakk yaaa elifcigin fotosuda koyulmus buraya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?