Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

başın sağolsun, ne yapacaksın herşey Allahdan..benimde annem babam hayatta değiller şanslısın ki hiç olmazsa baban görmüş, allah onun ömrünü kızına versin inşallah..şimdi onu büyütürken vakit nasıl geçer anlamazsın bile :))

merhaba arkadaşım bağışıklık sistemini güçlendirici serum nedir bilgi verirsen sevinirim.

arkadaşlar merhaba,
foruma yeni katıldım, kendimi çok çaresiz hissettim belki hastane konusunda duyduklarınız yada yaşadıklarınız vardır bana yardımcı olur musunuz?
polikistik over sendromum var doktor kontrolü zor bir hasta olduğum için direk tüp bebek dedi, tedaviye başladık fakat ilacın dozunu ayarlayamadığı için tedaviyi yarıda kesmek zorunda kaldık ara verip tekrar başlayacaktık ama bu ara sürecinde merkezle ilgili çok olumsuz şeyler duydum ve benim orada tedavi gördüğüm süre içinde karşılaştığım 5 kişinin sonuçları hep negatifti, ara verme sürem doldu tekrar başlamam gerekiyor ama güvensizlik oluştu merkeze karşı inancım kalmadı.
sizin bilginiz varmı olumyada olumsuz varsa lütfen benimle paylaşın....
tınaz tepe hastanesi erdal bey nasıl?

Smyrna tup bebek merkezi hakkinda bilgisi olan var mı tavsiye eder misiniz kızlar

Intralipid serum adi doktorum 3 doz uyguladi olurki vucut zayifsa embriyonun tutunmasini kuvvetlendiriyormus.
Slm elpis.ksk senin su hospitalde tedavi gordugunu okudum bende orada tedavi gorecegim daha önce ege üniversitesinde 3 kez demedim maalesef olmadı şimdide su hospitale denemk istiyorum serum yöntemini denemk istiyorum. Sen memnun kaldinmi tedavi sürecinde tavsiye edecegin birşey varmi

Canım ben orda denedın ılk tup bebegındı dondurulmuslarla oldu rabbime şükür tuttı senın ılk gıttıfın anlattıgın yer burasımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…