İns canim..dogum masasinda hep bizler gibi olan arkadaslarim icin dua ettim..cok stres yapmamak lazim b8raz hayir serre innanmak lazim..benim 4.gebeligim kizim..2011 de ikizlerim erken dogum la kaybettim 6 ayliktilar..sonra 2 kez hamile kaldim kendim..ama embriyolar gelismedi kurtaj oldum..4.de tup bebek ile yavruma kavustum 40 i cikti babam rahatzilandi 1.5 ayda babami kaybettim..kizim olmasa dayanacak gucum olmazmis..rabbim herşeyin hayirlisini biliyor..tek uzuntum babamin kizimin ona dede dedigini goremeyecek olmam..
Hayir canim kromozom analizi yaptirmadik.pgt li yapilacakti ama son anda doktorum karar degistirdi.gittigim merkezde embriyoskop diye bir cihaz var embriyolari kamera sistemi ile inceliyorlarmis 24 saat bozulma riski hic olmadan.son denememde rabbim ole bir mucize yasattiki bana 5.gune giden kaliteli embriyolarim oldu o yuzden pgt yapilmadi arti olarakta bagisiklik istemini guclendirici serum kullandim.
Intralipid serum adi doktorum 3 doz uyguladi olurki vucut zayifsa embriyonun tutunmasini kuvvetlendiriyormus.merhaba arkadaşım bağışıklık sistemini güçlendirici serum nedir bilgi verirsen sevinirim.
Intralipid serum adi doktorum 3 doz uyguladi olurki vucut zayifsa embriyonun tutunmasini kuvvetlendiriyormus.
Google de intralipid serum yazarsaniz detaylarina ulasabilirsiniz.ben su hastanesi eurofertilde tedavimi oldum.ilk defa duydum nerde tedavi gördün arkadaşım ?
Günaydın transferimin 6. Gunu inşallah bebeğim bana sıkı sıkı tutunmustur
hadi inş Allahım gönlüne göre versin meleğin seninle olsun inş. nerde yaptrdın transferini cmKizlar selamm 3.denemem ve transferimin 4.gunu acaba tuttundumumeraklardayim
insaallah tutunur canım hayırlısıylaKizlar selamm 3.denemem ve transferimin 4.gunu acaba tuttundumumeraklardayim
Amin canim ins.kent hastanesinde yaptirdimhadi inş Allahım gönlüne göre versin meleğin seninle olsun inş. nerde yaptrdın transferini cm
Slm elpis.ksk senin su hospitalde tedavi gordugunu okudum bende orada tedavi gorecegim daha önce ege üniversitesinde 3 kez demedim maalesef olmadı şimdide su hospitale denemk istiyorum serum yöntemini denemk istiyorum. Sen memnun kaldinmi tedavi sürecinde tavsiye edecegin birşey varmiIntralipid serum adi doktorum 3 doz uyguladi olurki vucut zayifsa embriyonun tutunmasini kuvvetlendiriyormus.
Canım ben orda denedın ılk tup bebegındı dondurulmuslarla oldu rabbime şükür tuttı senın ılk gıttıfın anlattıgın yer burasımıarkadaşlar merhaba,
foruma yeni katıldım, kendimi çok çaresiz hissettim belki hastane konusunda duyduklarınız yada yaşadıklarınız vardır bana yardımcı olur musunuz?
polikistik over sendromum var doktor kontrolü zor bir hasta olduğum için direk tüp bebek dedi, tedaviye başladık fakat ilacın dozunu ayarlayamadığı için tedaviyi yarıda kesmek zorunda kaldık ara verip tekrar başlayacaktık ama bu ara sürecinde merkezle ilgili çok olumsuz şeyler duydum ve benim orada tedavi gördüğüm süre içinde karşılaştığım 5 kişinin sonuçları hep negatifti, ara verme sürem doldu tekrar başlamam gerekiyor ama güvensizlik oluştu merkeze karşı inancım kalmadı.
sizin bilginiz varmı olumyada olumsuz varsa lütfen benimle paylaşın....
tınaz tepe hastanesi erdal bey nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?