Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Tavsiye edebilecegim bisi yok canim doktor zaten senin tedavini sana gore ayarliyor.serum da senin istegine bagli bende 3 doz uyguladi transfer oncesi transfer gunu ve kalp atimini duydugumuzda..ben doktorumdan cok memnunum nuray hoca bana gore mukemmel birisi en azindan seni dinleyip anlayis gostermesi bile yetmisti.tek doktorla.bitmiyir bu isler embriliyog da onemli onlarda islerinde iyiler sana yaklasimlari tavirlari iyiydi bana gore..ben 15.senemde kavustum melegime simdiye kadar gittigim doktorlarin icinde en iyisi diyebilirim ..

Canım ben orda denedın ılk tup bebegındı dondurulmuslarla oldu rabbime şükür tuttı senın ılk gıttıfın anlattıgın yer burasımı
dondurulmuşlardan denedim dedin yanlış anlamadıysam yani ilk transferde tutmadı, ikincide dondurulmuşlardan denenince mi tuttu??
neyse bende bu gün tekrar başladım tedaviye Tınaztepe Hastanesi Erdal Aktan Doktorum.
gelişmeleri paylaşırım sizinle kızlar :)

Hay
hayor soyle oldu bende yumurta cogaltma ıslemınde tedavıye fazla yanıt verdıgım ıcın yumurtalar alındı ama o ay transfer olmadı cunkı şişersin dedı acı hıssedersın dedı oyusden adet olmamı sagladılar ılacla sonra kı ay basladım progestana transfer ıcın ve tuttu cok şükür

Buarada hayrlı olsun inşaAllah canım

cnm nasilsin bebis nasil dun cinarliya gitik bebis icin tam bir kabustu bebegimin gaz sancisi tuttu orada ilgi sifir doktorla atistim koca hastanede fitil yok ya inanamadim

Medikal park ta çok iyi benim dr o hastane ye geçince bizde orda denemeye karar verdik
Benim bu sefer kendiliğinden 2 yumurtam gelişti erken çatladığı için aşılama yaptılar bu gün bekleyeceğiz bakalım dr un Funda hanım Prof var Ahmet bey oda çok ilgilendi

cnm nasilsin bebis nasil dun cinarliya gitik bebis icin tam bir kabustu bebegimin gaz sancisi tuttu orada ilgi sifir doktorla atistim koca hastanede fitil yok ya inanamadim
Canim biz biraktik orayi esim kavga etti doktorla :))) egepole.basladik biraz yogun bi doktor ama cok ilgili ve acilide var ustelik eger gitmeyi dusunursen Nese Ar doktorun ismi cok ilgili ve alakli bi doktor.

Biz artik buyuduk galiba :)) atlatiyoruz sanirim gaz ataklarini.artik eller agiza girneye basladi sapir sapir emiyor donmelere basladik tv yi yakaladigi anda 40 yillik izleyiciymis gibi izliyo hanfendi.

Biz artik buyuduk galiba :)) atlatiyoruz sanirim gaz ataklarini.artik eller agiza girneye basladi sapir sapir emiyor donmelere basladik tv yi yakaladigi anda 40 yillik izleyiciymis gibi izliyo hanfendi.
kuzum benim ya iyi olmasina sevindim cnm bebisin benimkide elini emiyo gaz bizim ilk defa ogun siddetli oldu sira geldi erteledi bizi susturun oyle bakayim diyo ne yapsak susmuyo hala daha bakmiyo neyi var bir bakayim diye ugrasmadi ilkin kavga edince bakti yukarda yarim saatten fazla agladi yavrum birsey bildikleri yok ya gazi var fitil yapin diyorum yok fitil elinde

Kizlar denediniz mi bilmiyrm kuzenim medicalpartan memnundu. Ayse galiba dr u. Mecbur kalmadikca ilac vermiyor fln diyordu. Bnde kismet olursa ona gidecegim bebisle. Bide o cok dr gezdi hem hamileleikte hem bebkle hicbirini begenmedi. Bunu begenince dedim var bi bildigi heralde

Fulyacim bende gittim medicalde bi dk ra ama inan ismini unuttum kadinin konusmasini zor duyuyordum dediklerini de haliyle anlamiyordum o yuzden vazgectim :)))

Ben gaz sancisinda hic gitmedim cinarliya kente gidiyoruz genelde fitil vermiyolar diye biliyorum canim biz gaz damlasi kullandik duzenli.

Ben de 3. tedavime Ahmet Hoca'yla başlıyorum daha önce farklı doktorlarla irenbe'de iki başarısız denemem var. İkincisinde gebelik oldu ama bebek gelişmedi (kaan bozkurt'la) Biz de medical de başladık.Siz medical park'da ne durumdasınız.

Ben gaz sancisinda hic gitmedim cinarliya kente gidiyoruz genelde fitil vermiyolar diye biliyorum canim biz gaz damlasi kullandik duzenli.
biz gaz sancisi icin degil normal kontrole gitmistik cnm sancisi orda tutu bebisimin ilk ve son oldu gidisimiz zaten bende fitil hic kullanmadim bio ve metsil kullandik gax

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…