Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Merhaba medical parkta ahmet beyle görüşmek istiyorum.randevuyu medical parkin genel randevu numarasini arayarak mi almam gerekiyor yoksa direk arayabilecegim bir numara varmı kizlar yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba medical parkta ahmet beyle görüşmek istiyorum.randevuyu medical parkin genel randevu numarasini arayarak mi almam gerekiyor yoksa direk arayabilecegim bir numara varmı kizlar yardımcı olursanız sevinirim
Canım daha ben oranın kordinatörü var metin ben onun numarasını atayım özelden onunla görüş ben görüştüm telde

Suan arkadasim bebislerini kucagina aldi cnm

Sizin sorun neydi canım bizim sperm 300 bin ileri hızlı yok ama arada üç beş çıkar mı bilmiyorum
Bizim sorun cok cnm esim azosperm ameliyatla bulundu sperm benimde rahmim bicornute 3 deneme negatif 2 tanesi ahmet hocada 1 tane deu de.donmuslarimiz var eylul gibi ahmet hocada tekrar denicez

Bizim sorun cok cnm esim azosperm ameliyatla bulundu sperm benimde rahmim bicornute 3 deneme negatif 2 tanesi ahmet hocada 1 tane deu de.donmuslarimiz var eylul gibi ahmet hocada tekrar denicez
İnşallah hayırlısıyla olur canım biz temmuzda başlıycaz 20 nisanda öngörüşmemiz var Kafamda bir sürü soru ilk denemem olmak beni neler bekliyo tedirginim biraz

İnşallah hayırlısıyla olur canım biz temmuzda başlıycaz 20 nisanda öngörüşmemiz var Kafamda bir sürü soru ilk denemem olmak beni neler bekliyo tedirginim biraz
Ahmet hoca konusunda icin rahat olsun 2 negatif olmasina ragmen yine orda denicem dusun. Biz zor bi hastayiz buna ragmen ahmet hoca ne cok umit verici konusup bizi umitlendirdi nede olumsuz konustu hep hayirlisi dedik elinden gelenin en iyisini yaptigina eminim ayrica cok ilimli ve yapici bi insan.hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insallah pozitif ol stres yapmamaya calis zor ama o da cok buyuk etken emin ol..

Canom napdın nasıl gıdıyor tedavın iidir inşaAllah

Arkadasım mrb sız hangı hastanede tese oldunuz acaba

Merhaba bayanlar bende tinaztepede erdal aktana gitmeyi düşünüyorum tüp bebek için hem çok iyi şeyler duydum hem de sgk anlasmasi var. sizlerden giden oldu mu erdal beye? sizce nasil?

Merhaba bayanlar bende tinaztepede erdal aktana gitmeyi düşünüyorum tüp bebek için hem çok iyi şeyler duydum hem de sgk anlasmasi var. sizlerden giden oldu mu erdal beye? sizce nasil?
Merhaba canım benim iki arkadaşım gitti birinin kizi oldu diğeri de hamile inşallah hayırlısı olur hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…