- 29 Mart 2016
- 22
- 16
- 3
Evet Medical Park İzmir Üniversitesi Hastanesi olduIzmir üniversite hastanesiyle medikal park aynı yermi arkadaşlar merak ettim.
EVT CNM AYNI YER İSMİ DEĞİŞMİŞIzmir üniversite hastanesiyle medikal park aynı yermi arkadaşlar merak ettim.
Orada tüp bebek için önerebileceğiniz hangi doktor varEvet Medical Park İzmir Üniversitesi Hastanesi oldu
Orada önerebileceğiniz bir doktor var mıEVT CNM AYNI YER İSMİ DEĞİŞMİŞ
Canım daha ben oranın kordinatörü var metin ben onun numarasını atayım özelden onunla görüş ben görüştüm teldeMerhaba medical parkta ahmet beyle görüşmek istiyorum.randevuyu medical parkin genel randevu numarasini arayarak mi almam gerekiyor yoksa direk arayabilecegim bir numara varmı kizlar yardımcı olursanız sevinirim
Suan arkadasim bebislerini kucagina aldi cnmBen de 3. tedavime Ahmet Hoca'yla başlıyorum daha önce farklı doktorlarla irenbe'de iki başarısız denemem var. İkincisinde gebelik oldu ama bebek gelişmedi (kaan bozkurt'la) Biz de medical de başladık.Siz medical park'da ne durumdasınız.
Ahmet zeki isik var zaten basi o ve suleyman akarsu var ben ahmet hocanin hastasiyimOrada tüp bebek için önerebileceğiniz hangi doktor var
Sizin sorun neydi canım bizim sperm 300 bin ileri hızlı yok ama arada üç beş çıkar mı bilmiyorumAhmet zeki isik var zaten basi o ve suleyman akarsu var ben ahmet hocanin hastasiyim
Sen tedabiye başladım bu canımEvet Medical Park İzmir Üniversitesi Hastanesi oldu
Canım siz tedabiye başladınız mıEvet Medical Park İzmir Üniversitesi Hastanesi oldu
Bizim sorun cok cnm esim azosperm ameliyatla bulundu sperm benimde rahmim bicornute 3 deneme negatif 2 tanesi ahmet hocada 1 tane deu de.donmuslarimiz var eylul gibi ahmet hocada tekrar denicezSizin sorun neydi canım bizim sperm 300 bin ileri hızlı yok ama arada üç beş çıkar mı bilmiyorum
İnşallah hayırlısıyla olur canım biz temmuzda başlıycaz 20 nisanda öngörüşmemiz var Kafamda bir sürü soru ilk denemem olmak beni neler bekliyo tedirginim birazBizim sorun cok cnm esim azosperm ameliyatla bulundu sperm benimde rahmim bicornute 3 deneme negatif 2 tanesi ahmet hocada 1 tane deu de.donmuslarimiz var eylul gibi ahmet hocada tekrar denicez
Ahmet hoca konusunda icin rahat olsun 2 negatif olmasina ragmen yine orda denicem dusun. Biz zor bi hastayiz buna ragmen ahmet hoca ne cok umit verici konusup bizi umitlendirdi nede olumsuz konustu hep hayirlisi dedik elinden gelenin en iyisini yaptigina eminim ayrica cok ilimli ve yapici bi insan.hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insallah pozitif ol stres yapmamaya calis zor ama o da cok buyuk etken emin ol..İnşallah hayırlısıyla olur canım biz temmuzda başlıycaz 20 nisanda öngörüşmemiz var Kafamda bir sürü soru ilk denemem olmak beni neler bekliyo tedirginim biraz
Canom napdın nasıl gıdıyor tedavın iidir inşaAllahdondurulmuşlardan denedim dedin yanlış anlamadıysam yani ilk transferde tutmadı, ikincide dondurulmuşlardan denenince mi tuttu??
neyse bende bu gün tekrar başladım tedaviye Tınaztepe Hastanesi Erdal Aktan Doktorum.
gelişmeleri paylaşırım sizinle kızlar :)
Arkadasım mrb sız hangı hastanede tese oldunuz acabaBizim sorun cok cnm esim azosperm ameliyatla bulundu sperm benimde rahmim bicornute 3 deneme negatif 2 tanesi ahmet hocada 1 tane deu de.donmuslarimiz var eylul gibi ahmet hocada tekrar denicez
Merhaba canım benim iki arkadaşım gitti birinin kizi oldu diğeri de hamile inşallah hayırlısı olur hakkındaMerhaba bayanlar bende tinaztepede erdal aktana gitmeyi düşünüyorum tüp bebek için hem çok iyi şeyler duydum hem de sgk anlasmasi var. sizlerden giden oldu mu erdal beye? sizce nasil?
inşallah cnm :)Merhaba canım benim iki arkadaşım gitti birinin kizi oldu diğeri de hamile inşallah hayırlısı olur hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?