Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

benim doktorum da izmir yetersiz dediği için istanbul a gittik..varsa bile doktorlar da bilir tam sağlıklı sistem uygulanamıyor demekki..genetik tahlili incelendimi sizde..eğer doktorun isterse özelde bayılma sakın..gittim tepecik doğuma beş kuruş para vermedim..aklında olsun canım..

kızlar testi yaptım malesefffff tek çizgi negatif bakalım yarın doktorum ne diyecek

Yok daha başlamadığımız için o konuda konuşmadık.bebeğin genetiği çıkmadı daha onu bekliyoruz.tepecikte nasıl yaptırdın bi kadın doğuma randevu alıp öylemi gittin genetik tahlil istiyoruz diyince hemen oluyormu bide ne kadar zamanda çıkıyor?cok soru sordum kusura bakma hiç tepeciğe gitmedim çünkü :))

bebeğin genetik tahlili nerde oldu canım ben de sorayım sana.biz de gönderdik..gerizekalı firma tahlili sonuçlandıramamış kontimine gibi bişi olmuş oda bize denke geldi nasıl genetik çi bunlar anlamadım..şifa ya da gitme oda dışarıya gönderiyor diye fark çıkartıyor geçen sene 400 tl ödedik..bu sene istanbuldaki doktorum yeni genetik tahlili istedi..kromozom tahlili istedi benden ve eşimden..özelde 2500 civarı tutuyor tahliller..gidin devlette yaptırın dedi boşuna para vermeyin..tepecik genetik böülümüne çıktım randevu almıştım ama bazı tahliller 12 den sonra alınmıyormuş bu arada aklında olsun randevunu sabahtan al..doktorun tahlil listesi vardı direk doktorunuz mu istiyor dedi evet dedik tamam dedi işlemler yapıldı..ordaki kadın doktoruna çıkmadım yani..önemli olan doktorunun istediği tahlili listesini genetik bölümüne götürmen..

Canım benim herşeyin hayırlısı birbirimize üzülme diyoruz ama hepimiz aynıyız işte ((
tüp bebek tedavisne ilk başladığıma hep dedim iyiki bu forum sayfasını bulmuşum yoksa başka türlü olmazdı iyiki sizler varsınız birbirimize destek oluyoruz sizleri tanımasamda bir bakıyorum ki ne kadar çok arkadaşım olmuş ne kadar şanslıyım bu konuları sizlerle paylaşabiliyorum

tüp bebek tedavisine ilk başladığıma hep dedim iyiki bu forum sayfasını bulmuşum yoksa başka türlü olmazdı iyiki sizler varsınız birbirimize destek oluyoruz sizleri tanımasamda bir bakıyorum ki ne kadar çok arkadaşım olmuş ne kadar şanslıyım bu konuları sizlerle paylaşabiliyorum

her ne kadar kocam kızsa da bana:) akşamları yazışıyorum yaa sizler ile dediği ''yaaww birinin kocasıda yokmu hanım ne yapıyorsun sen diyen'' desede..bende çok mutluyum burda sizlerle konuşmaktan..

Bizim su hospitalde oldu kendi doktorum biz kendi merkezimize gönderiyoruz dedi ist a gitti yani ist eurofertile 400 tl verdik bizde.doktorum zaten bize her seferinde verdiği tahlili önce araştırın sigortanız karşılıyorsa yaptırın diyor bende büyük ihtimal tepeciğe giderim o zaman

her ne kadar kocam kızsa da bana:) akşamları yazışıyorum yaa sizler ile dediği ''yaaww birinin kocasıda yokmu hanım ne yapıyorsun sen diyen'' desede..bende çok mutluyum burda sizlerle konuşmaktan..
aynen benimkide aynısını söylüyor ama bende çok mutluyum :)

benim alsancağa gitti..ama baktık ki tepecik te bazı kan lar dışarıya gidiyormuş bizim embriyonun gittiği yer orasıda gentan mış..

erkek kafası işteee...kendileri konuşcak birşey bulamıyor yaa ondan..tanımadığın biriyle nasıl konuşursun diyorr çünkü..
ayyyy bu kadar olmaz aynısı canım ben şimdilik çıkıyorum yarın için kendime biraz çeki düzen vereyim malum konturol olucak anlamışsındır daha sonra görüşürüz iyi akşamlar....

bizden alınan tahliller için o firmaya gitmesine rağmen tepecik e para vermedik..dışardan gitseydim orasıda derdi 2000 tl rahat..bende bebek için 300 tl verdim çünkü oraya..

Vala
Be
İstediklerini desinler kızlar en azından birbirimizin derdini anlıyabiliyoruz.benimkide tlf nu elime aldığımda buraya girdiğimi görünce başlıyor dırdıra prof. Olacakmışım bu gidişle :))) biz ne kadar ağlasakta sızlasakta erkekler bizim duygularımızı adla anlayamazz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…