ben o çeki düzeni pazar yaptım..yaa adet olursam yada olamaz da doktora gene gidersem diyeeeayyyy bu kadar olmaz aynısı canım ben şimdilik çıkıyorum yarın için kendime biraz çeki düzen vereyim malum konturol olucak anlamışsındır daha sonra görüşürüz iyi akşamlar....
aynen canım..ben de diyorum anlamıyorsun ki burdan bakıyorum araştırıyorum öğreniyorum bişiler diyorumm..kadın doğum doktoru oldun diyorr benimki de:)Vala
Be
İstediklerini desinler kızlar en azından birbirimizin derdini anlıyabiliyoruz.benimkide tlf nu elime aldığımda buraya girdiğimi görünce başlıyor dırdıra prof. Olacakmışım bu gidişle :))) biz ne kadar ağlasakta sızlasakta erkekler bizim duygularımızı adla anlayamazz..
Hiç deilse kaçırdığımız şeyleri öğreniyoruz bak ben şimdi senden tepeciği kapmış oldum hiç bi bilgim yoktu mesela hem sen iyilik yapmış oldun hem ben doktorum istemese bile onu mutlaka uyarıcam bide bize kızarlarr..tabi ben kendim ce takmıyorum artık dır dır et dur sen diyorumm :)))aynen canım..ben de diyorum anlamıyorsun ki burdan bakıyorum araştırıyorum öğreniyorum bişiler diyorumm..kadın doğum doktoru oldun diyorr benimki de:)
KIZLAR BENDE KAYINVALİDE YE yemeğe gidiyorum çıkmak zorundayım yeni gelini gelmiş..ille bizi de çağırıyorr..uff.kib...iyiakşamlar..:)Hiç deilse kaçırdığımız şeyleri öğreniyoruz bak ben şimdi senden tepeciği kapmış oldum hiç bi bilgim yoktu mesela hem sen iyilik yapmış oldun hem ben doktorum istemese bile onu mutlaka uyarıcam bide bize kızarlarr..tabi ben kendim ce takmıyorum artık dır dır et dur sen diyorumm :)))
Canım anladığım genetik test yaptırcaksın 1 ay- 40 günde çıkıyor ege üniversiteside yapıyor ücretsiz ben şifada yaptırmıştım bilgin olsun...Yok daha başlamadığımız için o konuda konuşmadık.bebeğin genetiği çıkmadı daha onu bekliyoruz.tepecikte nasıl yaptırdın bi kadın doğuma randevu alıp öylemi gittin genetik tahlil istiyoruz diyince hemen oluyormu bide ne kadar zamanda çıkıyor?cok soru sordum kusura bakma hiç tepeciğe gitmedim çünkü :))
Canım inşallah kan pozitif çıkar yakızlar testi yaptım malesefffff tek çizgi negatifbakalım yarın doktorum ne diyecek
valla canım inşallah diyecem ama hiç umudum yok nedense test dahada umutlarımı yitirttiCanım inşallah kan pozitif çıkar ya
Tsk ederim canım aklımda olsun.doktorumla konuşmadım genetik için ama istiycem gidince.şimdilik beklemedeyiz bebeğin genetik sonucu çıkmadı henüz..Canım anladığım genetik test yaptırcaksın 1 ay- 40 günde çıkıyor ege üniversiteside yapıyor ücretsiz ben şifada yaptırmıştım bilgin olsun...
Tmm cnm ama bence mutlaka yaptır bende kan pıhtılaşması çıktı geçen sefer bilmediğim için yaşamadı bebeğim o yüzden bence herkes önceden yaptırmalı.Tsk ederim canım aklımda olsun.doktorumla konuşmadım genetik için ama istiycem gidince.şimdilik beklemedeyiz bebeğin genetik sonucu çıkmadı henüz..
Hımmm anladım canımPgt tıp taki yazılışı aklımda deil canım ama bizim tabirimizle yumurta ve sperm sağlıklı bir şekilde döllenirse ve embriyo en az 3.güne geldiğinde 8 hücreyi geçerse pgt ye gidiyor yani embriyolarda kromozomlara bakıyorlar ve sağlıklı olursa transfer oluyor.atıyorum 10 embriyom oluştu 3.güne giden 5 embriyo kaldı bu 5 embriyo pgt ye gidiyor sağlıklı çıkarsa transfer oluyor ama 5 embriyo hastalıklı çıkma olasılığıda var.
Ah yaramaaazzzyapıcak bir şey yine yok maleseffffffffff bizim bebiş illa ben tüp bebek olucam diyor sanırım
Ben transferden sonra her ihtimale karşı kan sulandırıcı iğne kullamıştım canım 10.haftada sonlanmıştı gebelik o güne kadar hergün iğne vurmuştum.Tmm cnm ama bence mutlaka yaptır bende kan pıhtılaşması çıktı geçen sefer bilmediğim için yaşamadı bebeğim o yüzden bence herkes önceden yaptırmalı.
Kaç kilo almıştın canım bor tüp bebek işleminde? Kaç kiloydun?Ben transferden sonra her ihtimale karşı kan sulandırıcı iğne kullamıştım canım 10.haftada sonlanmıştı gebelik o güne kadar hergün iğne vurmuştum.
Kürtaja girmeden önce tartıldım 71 dim bir hafta sonra 65 e düştüm.tüp bebeğe başladığımda 62 idim 3 kilo kaldı geriye :))Kaç kilo almıştın canım bor tüp bebek işleminde? Kaç kiloydun?
Ben transferden sonra her ihtimale karşı kan sulandırıcı iğne kullamıştım canım 10.haftada sonlanmıştı gebelik o güne kadar hergün iğne vurmuştum.
İnşş bizde ogünlerii görürüz aminnn...sadece işimiz doktorlara güvenmeye inancımızı yitirmemeye ve rabbimize sığınmaya kaldı rabbim bizlerinde yüzünü bian önce güldürür inşş...Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz? Cok yogunum ondan geceleri giriyorum.. @_ksk_ canim hic uzulme.. herseyde bir hayir vardir.. benim her isim zor oluyor.. bebekte oyle oldu... ama olacak insallah umutluyum. Eninde sonunda bizde anne olacagiz. gec olsun guc olmasin isallah.. sonra cocuklardan sikayet edecegiz.. :))
Hayır canım yok ama doktorum her ihtimale karşı vermişti ama olmadı işte 10.haftada bebeğin kalp atımı durdu..Canim sende de kan pihtilasmasi mi var?
Bende de 2. Dusukten sonra cikti kan pihtilasmasi simdi coaspirin kullaniyorum.
Aminmm canım inşş..başka bir konuda senin histeroskopi olduğunu okudum nerde yaptırdın canım sonrasında ağrın falan oldumu?benim de adet bitiminde olucak bakalımm..Amin canim.. ben hepimize birden dua ediyorum.. rabbim hepimizin yuzunu guldursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?