Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

ayyyy bu kadar olmaz aynısı canım ben şimdilik çıkıyorum yarın için kendime biraz çeki düzen vereyim malum konturol olucak anlamışsındır daha sonra görüşürüz iyi akşamlar....
ben o çeki düzeni pazar yaptım..yaa adet olursam yada olamaz da doktora gene gidersem diyeee

aynen canım..ben de diyorum anlamıyorsun ki burdan bakıyorum araştırıyorum öğreniyorum bişiler diyorumm..kadın doğum doktoru oldun diyorr benimki de:)

aynen canım..ben de diyorum anlamıyorsun ki burdan bakıyorum araştırıyorum öğreniyorum bişiler diyorumm..kadın doğum doktoru oldun diyorr benimki de:)
Hiç deilse kaçırdığımız şeyleri öğreniyoruz bak ben şimdi senden tepeciği kapmış oldum hiç bi bilgim yoktu mesela hem sen iyilik yapmış oldun hem ben doktorum istemese bile onu mutlaka uyarıcam bide bize kızarlarr..tabi ben kendim ce takmıyorum artık dır dır et dur sen diyorumm :)))

KIZLAR BENDE KAYINVALİDE YE yemeğe gidiyorum çıkmak zorundayım yeni gelini gelmiş..ille bizi de çağırıyorr..uff.kib...iyiakşamlar..:)

Canım anladığım genetik test yaptırcaksın 1 ay- 40 günde çıkıyor ege üniversiteside yapıyor ücretsiz ben şifada yaptırmıştım bilgin olsun...

Canım anladığım genetik test yaptırcaksın 1 ay- 40 günde çıkıyor ege üniversiteside yapıyor ücretsiz ben şifada yaptırmıştım bilgin olsun...
Tsk ederim canım aklımda olsun.doktorumla konuşmadım genetik için ama istiycem gidince.şimdilik beklemedeyiz bebeğin genetik sonucu çıkmadı henüz..

Tsk ederim canım aklımda olsun.doktorumla konuşmadım genetik için ama istiycem gidince.şimdilik beklemedeyiz bebeğin genetik sonucu çıkmadı henüz..
Tmm cnm ama bence mutlaka yaptır bende kan pıhtılaşması çıktı geçen sefer bilmediğim için yaşamadı bebeğim o yüzden bence herkes önceden yaptırmalı.

Hımmm anladım canım

Tmm cnm ama bence mutlaka yaptır bende kan pıhtılaşması çıktı geçen sefer bilmediğim için yaşamadı bebeğim o yüzden bence herkes önceden yaptırmalı.
Ben transferden sonra her ihtimale karşı kan sulandırıcı iğne kullamıştım canım 10.haftada sonlanmıştı gebelik o güne kadar hergün iğne vurmuştum.

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz? Cok yogunum ondan geceleri giriyorum.. @_ksk_ canim hic uzulme.. herseyde bir hayir vardir.. benim her isim zor oluyor.. bebekte oyle oldu... ama olacak insallah umutluyum. Eninde sonunda bizde anne olacagiz. gec olsun guc olmasin isallah.. sonra cocuklardan sikayet edecegiz.. :))

Ben transferden sonra her ihtimale karşı kan sulandırıcı iğne kullamıştım canım 10.haftada sonlanmıştı gebelik o güne kadar hergün iğne vurmuştum.

Canim sende de kan pihtilasmasi mi var?
Bende de 2. Dusukten sonra cikti kan pihtilasmasi simdi coaspirin kullaniyorum.

İnşş bizde ogünlerii görürüz aminnn...sadece işimiz doktorlara güvenmeye inancımızı yitirmemeye ve rabbimize sığınmaya kaldı rabbim bizlerinde yüzünü bian önce güldürür inşş...

Amin canim.. ben hepimize birden dua ediyorum.. rabbim hepimizin yuzunu guldursun..

Canim sende de kan pihtilasmasi mi var?
Bende de 2. Dusukten sonra cikti kan pihtilasmasi simdi coaspirin kullaniyorum.
Hayır canım yok ama doktorum her ihtimale karşı vermişti ama olmadı işte 10.haftada bebeğin kalp atımı durdu..

Amin canim.. ben hepimize birden dua ediyorum.. rabbim hepimizin yuzunu guldursun..
Aminmm canım inşş..başka bir konuda senin histeroskopi olduğunu okudum nerde yaptırdın canım sonrasında ağrın falan oldumu?benim de adet bitiminde olucak bakalımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…