Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Aminmm canım inşş..başka bir konuda senin histeroskopi olduğunu okudum nerde yaptırdın canım sonrasında ağrın falan oldumu?benim de adet bitiminde olucak bakalımm..

Bende kurtaj oldum kalp atislarini duydum.. 11 haftalikti. Ilk hamileligimdi. Bebegin genetik testi gec cikiyor. 50 gunde cikmisti benimki..

Hiroskopiyi buca tip ta oldum. Hic agrim olmadi. Hic korkulacak bisey yok. Uyutuyorlar:)) uyandiginda odanda oluyorsun. Sadece azcik lekelenmem devam ediyor.. o kadar.. ben agri kesici bile icmeye gerek duymadim.. aldigim gibi duruyo:)) cok rahat ol.. ben 15 dk sonra kalktim..

Sorma yaa zaman durdu sanki bizimde 27 gün oldu bebeğin genetiğe gideli beklemedeyiz bakalım sonuç ne çıkacak.tşk ederim canım rahatladım biraz şimdi bunun stresi var bakalım daha neler bekliyor bizi...

Ben transferden sonra her ihtimale karşı kan sulandırıcı iğne kullamıştım canım 10.haftada sonlanmıştı gebelik o güne kadar hergün iğne vurmuştum.
Aynen canım geçen sene pıhtılaşma çıktı bu sene claxan iğne kullandim gene gelişmedi bebeğim

Genetik testinde sonuç ne çıkmıştı canim

canım hayırlısı olsun bu değere göre hamilesin doktorun ne dedi bazen geç tutunma oluyormuş umarım değerin gün geçtikçe kat kat katlanır canım...
slm bn 23 test yaptırdım sonucu bugün aldım daha önce 5 transfer oldu şubatın 16 test19.8 çıkmıştı bugünde 218.22 çıktınormalmidir,değer daha yüksek olması gerkmiyormu neolur kızlar bana yardım edin birbileniz varsa

doktor bişey demedi şubatın 27 ultrasonla bakıcaz dedi bn çapada tüpbebek tedavi gördüm

Cnm hayırlısı olsun herkesin 2 katı artmayabiliyor zaten % 60 ve üstü artması iyi diye okumuştum. İnşallah herşey yolunda gider ama doktorunun ne söylediğiönemki tabi...

Hayırlısı olsun canım inş ilk önce keseyi kalp atışını gösterir rabbim sonrada kucağına almayı nasip etsin.bende transferin 12 günü 27 ile başlamıştım ama ben 5 kez iki güne bir kan testi yaptırmıştım artışlarım hep yavaş ilerledi en sonunda 1500 ü gördük 2 gün sonrada ultrasona gitmiştim.kafana çok fazla takma artışları..

canım hayırlısı olsun 16 ila 26 tarihleri arasında 10 gün var tamam yükselme olmuş fakat bu durum hakkında sana en güzel bilgiyi doktorunun vermesii lazım o nededi bu yükselme hakkında ??

Eeee kızlar bugün forum yavaşlamış..ben de köyü kırmızıyı gördüm temin..sabah gittim kan verdim..ama biraz önce koyu siyaha yakın parça gibi geldi kurtajdan sonra olduğu için herhalde..eski komşularım komşum dediğim hepsi kaynanam yaşında bu arada 50 yaş üstü ev tebriğine geldi..tam tamına 17 kişi..hayatımda Bu kadar kadın tanımadım ben resmen duyan gelmiş..daha da gelmeyen vardı..anlıyacağınız pert oldum :)

Canım arkadasin dediği gibi yüzde 60 normal katlaması..fazla kafama takma..stres e sıkma kendini..bazen yavaş katlayan değerler sonra bir anda açığı kapatıp normale dönüyormuş..Doktorum demişti..içini ferah tut nolursun..

sağolasın canım bugün kontrole gittim tabii sabah kalktığımda adetim tamamen gelmeye başlamıştı neyse kontroolerim oldu tahliller yapıldı çok şükür kötü bir durum yok ve 2. tüp bebek deneme startına verildi nasipse yarın iğnelerime başlıyacağım allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :)

Bende istiyorum artık iğnelere başlamak..seviyorum gobegimden vurulmayı..

kızlar herkese iyi akşamlar bende yoğun bir günün ardından anca girebildim bugün kontrole gittim kan ve ulturason herşey normal adetimin 1. günü olduğu için doktorum beklemey gerk yok tedaviye başlayalım dedi ve yarın nasipse ilk iğnemi yapmaya başlayacağım

canımmmm inşallah seninde hayırlısı ile biran önce başlar kan vermişsin sonuçne çıktı

Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım inş güzel haberleri yazarsın burdaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…