Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

canımmmm inşallah seninde hayırlısı ile biran önce başlar kan vermişsin sonuçne çıktı
Canım adet olmayınca beta ya baktırmak için kan verdim sabah sağlık ocagi sonuçları yarın çıkacaktı.ama adet gelmeye başladı

Bu iğneler bağımlılık yapacak bizlerde :))) bende hergün clexan vurmaya öyle alışmışımki eksiklik hissetmeye başladım :))
Clexan acıtıyor du ama yaaaa..genede değerdi bebeğimi kucağa almak için..ne çok şeyi biz cekiyoz...bazen ağlıyordum sinirden iğne vurulurken...eşim vuruyordu çünkü ona kızıyordum yapamıyorsun diye..adam sanki hemşire..

Bende yarın bal çörek tarçın â başlayacağım yumurtalarım in kalitesi artsın diye..

hayıtlısı olsun canımmmmm... inşallahgüzel haberini de alacağız...

Arkadaşlar merhaba.
Aylardır okuyorum topikleri üye olmadan. Eşimin ısrarı üstüne yaşadıklarımı paylaşmak için üye olmaya karar verdim. En uygun başlık burasıydı. Eylül Ayında Smyrna da Başlayan tüp bebek tedavimiz bugün itibarıyla sonlandı. Bende problem yok YAŞım 26. Eşimdeki morfoloji Hız ve Sayı problemlerinden dolayı merkeze başvurduk. Çok yüksek şans verdiler. Ekim Ayında ilaçlar iğneler ve opu. 9 olgun yumurtadan geriye sadece 2 tane 3 günlük 1.kalite embriyo. Amaç blastokist ve fazla embriyo iken sadece bu. Ve en kötüsü opu esnasında iğnelerle girip yumurtaları toplama işleminde kanama meydana gelmesi ve farkedilmemesi ve evime döndükten sonra nefes alamama şikayetiyle merkezi defalarca aramamıza rağmen ohss dir (9yumurtaepitopu) su için geçer demeleri en son gece 12 de baygınlık geçirecekken satış yapan adama arayı doktora ulaşmamız gece 1 de merkeze gitmemiz. Doktor geldi bir baktı batın kan dolu. Gece ameliyat ekibini evlerinden Alıp beni operasyona alarak içimde biriken 1000cc Kanı boşalttılar(bana500cc diye yalanda söylediler) tedaviye ara verdik embriyolar donduruldu. Kaybettiğim Kanı 2 ayda ANCA toparladım. Bu arada o kanama kist yaptı. Neyse;ilk Donmuş tedavide tekini koydular negatif. 2 ay ara yine kist kanamadan kaynaklı. Tekinide geçen hafta koydular yine negatif. Evet herkes pozitif almak zorunda değil ama şunu bilin ki işini oldukça ciddiyetsiz yapan bi merkez. Geçirdiğim kanama beni Öldürse ruhları duymayacak. Öğlen 3 te aramaya başlayıp ANCA gece 12 de ciddiye alındım. Kimseye önermiyorum.

Ay bu ne yaaa okurken bn bile fena oldum çok gecmis olsun zaten orayla ilgili hiciyi seyler okuma dim. Allah hayirlisiyla karsilastirsin derler ya aynen oyle. Inş iyi b yerde baslar ve sorunsuz kavusursun bebgine

Ay bu ne yaaa okurken bn bile fena oldum çok gecmis olsun zaten orayla ilgili hiciyi seyler okuma dim. Allah hayirlisiyla karsilastirsin derler ya aynen oyle. Inş iyi b yerde baslar ve sorunsuz kavusursun bebgine

Çok teşekkür ederim. Tedavi sürecindeki herkese sağlıkla nasip etsin Allah. Hamile olanlara Allah kolaylık versin. Anlatmadığım çok Ayrıntı var daha. O merkezden her çıktığımda ekstra bi doktora görünüp bi Sürü para bayılmışlığım var. Irenbeye gideceğim galiba görüşme için. Sizlerin tavsiye edeceği bi merkez var mıdır acaba?

Çok üzüldüm canım. Cok geçmiş olsun.

tavsiye olarak değil de bir seçenek olarak olarak medikal parkı da düşünebilirsin.neden tavsiye demiyorum. Çünkü bir tecrübem olmadı orayla.sadece salı kontrole gittim.profun yardımcısı muayene etti.sonra profla konuştum. Yardimcisi çok soğuk ama prof çok şeker adam.ama doktorluğunu bilmiyorum.

Medical park yeni bir Oluşum içinde olduğu için pek düşünmedim birde çok kalabalıktı yoksa evime okadar yakın ki. Orda da irenbeden Geçme Ahmet zeki bey var sanırım ekibin BAŞINDA. Şimdi irenbeye gidiyorum bakalım Hayırlısı. Çok teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun..eğer müsaitsen bir kaç merkezden daha fikir al ben derim..arkadaşların tedavi gördüğü o kadar çok merkez ve adını duymadığımız doktorlar varki..transfer öncesi kan sulandırıcı kullanıyormuydun peki.zor şeyler geçirmiş in o yüzden bi kaç farklı doktordan fikir alman daha iyi gibi geliyor benim fikrim tabiki bu..

Sağol arkadaşım teşekkür ederim. Iki tedavimdede aspirin kullandım. Kaan Bey'le görüşmemiz çok güzel geçti Smyrna nın maddi manevi bizi dolandırdığını farkettik. Benim Donmuş tedavimde yumurtlamama rağmen Tedaviyi iptal etmemişti bunun büyük hata OLDUĞUNU öğrendim. Birde orda smyrnadan bi kız geçmiş tanıdı beni çalışan tabi hasta değil. Kesinlikle doğru Dr seçmişsin dedi. Ikna oldum yani. İsrael beylede Görüşmek istedim ama 1 ay sonraya gün veriyor. Diğerlerini pek düşünmedim zaten.

Kalabalık evet.gittiğimde 20 dk bekledim.ama normal.kordona gitmistim geçen sene ortalama2-3 saat bekliyorsun.bir daha da gitmedim.ahmet zeki bey var evet.burda da olumlu yorumlar vardı hakkında.sen ne düşünuyorsun dr la ilgili) canım, eve yakın olması cok büyük bir artı bence.ben o yuzden tercih ettim .bir de dr a iyi diyorlar.

anladığım kadarıyla sen de de pıhtılaşma problemi var..yoksa asprin normalde kullanan olmuyor..ben de kullanıyorum senin yazdıklarını okuyunca acaba olur mu bende de diye düşünmedim değilşimdi devam edecekmisin asprine peki? israil beyin muayanesi için de 1 ay sonra yamı randevu veriyor? kendi muayenesinde..abooo...kent ten ayrılmış çünkü bildiğim kadarıyla tedavisi olan arkadaşlarıda irenbe ile devam ettiriyormuş..

Israel bey ayrılmış mı ordan, peki fiyat ne verdiler canım?

canım pgt de tüm kromozomlar incelenmiyor.o yüzden cgh yaptır derim.ben şahsen öyle yaptırcam.
Canım selam Az önce doktorumla konuştum pgt yi istemediğimi söyledim oda zaten biz onu yapmıycaz dedi şaşırdım bian o gün o kadar çok konuştuk ki kafamız karışmış doktorum 24 süre tekniğini uyguluyacakmış bu testte tüm kromozomlara bakılıyormuş.

nasıl bir şey miş o test 24 saat testi..ben de adet oldum pazartesi filan hsg çekilirim herhalde öbür hafta istanbul yolları gözüküyor gibi bize..en iyisi en çok inceleme hangisinde ise onu tercih et canım..fish yöntemi de varmış..aayy valla uzman doktor olucaz az kaldı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…