Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Israel bey kentten ayrildi özel muayene sinde çalisiyor islemler irenbede. Ama yogun demekki 1 ay sonrasina gun verdi.bende 1 sonraki adetle baslamayi dusunuyrm son 5 kilomu verip bu ay. Ama bni alirlar hemen heralde cunku bn hastasiyim zaten

öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım yasadıklarına çok üzüldüm medicalparkta tedavideym şuan doktorum ahmet zeki ışık evet irenbeden geçti arkadasın dediği gibi henüz bi sonuç almadık ama çok çok memnunum mükembel bi dr hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Çok teşekkür ederim aras35 bende Kaan hocayla görüştüm hiç bekletilmeden ilgi alaka Hoşuma gitti bakalım. Inşallah herkes hayırlı sonuçlar alır.

Israel bey ayrılmış mı ordan, peki fiyat ne verdiler canım?
Canım ben irenbede Kaan hocayla görüştüm fiyatları 4500 tl. Takip opu ve transfer. İmsi kullanıyormusunuz dedik Smyrna imsi var diye hava atıyor ya Kaan bey dediki imsi eskide kaldı yeni bir yöntemle en iyi spermleri süzüyoruz dedi. İsrael aruhta kendi Muaynanesinde takip yapıyor operasyonlar için irenbeyi kullanıyor. Onun fiyatını bilmiyorum. Az öncede onun sekreteri aradı yarın Boşluk oluşmuş gelebilirsiniz dedi istemedim irenbe tatmin etti bizi.

İrenbede medical parkta çip yöntemi kullanılıyo şuan sanırım cnm

İrenbede medical parkta çip yöntemi kullanılıyo şuan sanırım cnm
aras35 çip yöntemi ni anlatır mısın??ben hiç tüp bebek deneyimi yaşamadığım için soruyorum..doktor bana bişi anlatırsa bilgim olsun istiyorum..bilgim olursa ona da soru sorabilirim.cahi cahil durmuyayım adamın karşısında:)

Canım pıhtılaşma olduğu için vermiyorlarki aspirini tedavideki herkese fix günde 1 tane kullanın diyorlar. Şimdi bıraktım. Kaan hoca bisürü vitamin verdi eşimede banada. Onları kullanıcaz adet olduğumdada gitcez ama ilk adette başlamam sanırım. Bizde problem eşimin değerlerinde. Kaan hoca şansımızın %60-70lerde OLDUĞUNU söyledi. Bu arada da az önce İsrael beyin sekreteri aradı yarın için Boşluk oluşmuş gelebilirsiniz dedi ama irenbede tatmin olduğum için gitmeyeceğim. Şans işte istesem 1 ay beklemeyecektim

ben irenbe den aral bey ile tanıştım..oda çok tatlı çok sempatik..çok bilgilendiren bir adam..baktı ben habire birşey soruyorum..konular hakkında bilgim var 1 saat anlattı bize.

Israel bey kentten ayrildi özel muayene sinde çalisiyor islemler irenbede. Ama yogun demekki 1 ay sonrasina gun verdi.bende 1 sonraki adetle baslamayi dusunuyrm son 5 kilomu verip bu ay. Ama bni alirlar hemen heralde cunku bn hastasiyim zaten

SLM CANIM . BENDE İSRAEL BEYİN HASTASIYIM. SEN TEDAVİNİ ONDA MI GÖRDÜN?

https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=10&cad=rja&uact=8&sqi=2&ved=0CEYQtwIwCQ&url=http://www.youtube.com/watch?v=-Mp-JsJj8hU&ei=hjjvVMLgJ5LU7AbqhoDgAw&usg=AFQjCNHLtQyelf1pBDkRiv4LZ2GB6l6GBw

cnm burdan bak

O nasıl bir yöntem canım?

cnm yukarıda link paylaştım ahmet bey uyguluyo şuan bu yöntemi iyi spermler seçiliyomuş bu yöntemle sans artıyomuş ayrıca face kullanıyorsanız çip bebek sayfası vardı orda bulundugunuz ilde yapılıp yapılmadıgı belli merkezlerin isimleri mevcut

google dan da yaz çip bebek ahmet zeki ışık diye hamile kalmış bi bayan bu yöntemle video var

ben irenbe den aral bey ile tanıştım..oda çok tatlı çok sempatik..çok bilgilendiren bir adam..baktı ben habire birşey soruyorum..konular hakkında bilgim var 1 saat anlattı bize.
Ben Aral beyin hastasıyım. Çok memnunum doktorumdan. En iyisini yaptığına inanıyorum. Zaten güleryüzlülüğü ile de insana moral veriyor.

Erkeklerde sperm azlığından kaynaklanan çocuk sahibi olamama sorunu artık tarihe karışıyor.

Amerika'da Harvard Üniversitesi'nde geliştirilen ve Türkiye'de aynı zamanda uygulanmaya başlayan 'Mikro Akışkan Çip' teknolojisi sayesinde tüp bebek tedavisindeki gebelik oranlarında ciddi artış yaşanıyor. Acıbadem Tüp Bebek Merkezleri Koordinatörü Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Bülent Tıraş, "Mikro Akışkan Çip teknolojisi ile en iyi DNA'lı spermlerden en iyi DNA'lı embriyolar oluşturuluyor. Bu çok yeni bir teknoloji olduğu için henüz yaygın kullanılmıyor. Ancak erkek kısırlığı sorunu yaşayanlar için çok büyük bir şans" dedi.

Bilim insanlarının tüp bebek tedavisindeki yeni çalışmaları çocuk sahibi olmak isteyen çiftler için de umut oluyor. Amerika'da Harvard Üniversitesi'nde geliştirilen, Türkiye'de aynı zamanda uygulanmaya başlayan 'Mikro Akışkan Çip' teknolojisi de bunlardan biri. Erkeklerde sperm azlığından kaynaklanan çocuk sahibi olamama sorunu ciddi oranda azaltan yöntem Türkiye'de de kullanılmaya başlandı. Acıbadem Tüp Bebek Merkezleri Koordinatörü Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Bülent Tıraş "Tıbbın başka alanlarında da kullanılan mikro akışkan çip teknolojisi ile tüp bebek tedavisinde önemli olan gelişmeye imza atıldı. Mikro enjeksiyon sırasında sağlıklı spermleri seçilerek yumurtaya enjekte edilir. Bu teknoloji de sağlıklı spermleri seçmek üzere sperm çipleri geliştirildi.

Mikro Akışkan Çip teknolojisi ile en iyi DNA'lı spermlerden en iyi DNA'lı embriyolar oluşturuluyor. Sperm çiplerinin içinde vücuttaki sistemi taklit eden mikro kanalcıklar var. Bu mikro kanalların içinde de kaliteli sperm seçilir. Bir tarafta tüm spermler toplanır ve sağlıklı spermlerin mikro kanallardan süzülerek diğer tarafta toplanması sağlanır. Mikro akışkan çip teknolojisi mikro enjeksiyon işleminde gebelik başarı şansını yükseltir. Çünkü bu spermlerle yumurtaların döllenme ve kaliteli embriyo oluşturma dolayısıyla da gebelik oranları artar. Ülkemizde belli başlı kliniklerde uygulanan bu yöntemle ciddi başarı oranları elde edildi" dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…