Medical park yeni bir Oluşum içinde olduğu için pek düşünmedim birde çok kalabalıktı yoksa evime okadar yakın ki. Orda da irenbeden Geçme Ahmet zeki bey var sanırım ekibin BAŞINDA. Şimdi irenbeye gidiyorum bakalım Hayırlısı. Çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim aras35 bende Kaan hocayla görüştüm hiç bekletilmeden ilgi alaka Hoşuma gitti bakalım. Inşallah herkes hayırlı sonuçlar alır.öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım yasadıklarına çok üzüldüm medicalparkta tedavideym şuan doktorum ahmet zeki ışık evet irenbeden geçti arkadasın dediği gibi henüz bi sonuç almadık ama çok çok memnunum mükembel bi dr hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Canım ben irenbede Kaan hocayla görüştüm fiyatları 4500 tl. Takip opu ve transfer. İmsi kullanıyormusunuz dedik Smyrna imsi var diye hava atıyor ya Kaan bey dediki imsi eskide kaldı yeni bir yöntemle en iyi spermleri süzüyoruz dedi. İsrael aruhta kendi Muaynanesinde takip yapıyor operasyonlar için irenbeyi kullanıyor. Onun fiyatını bilmiyorum. Az öncede onun sekreteri aradı yarın Boşluk oluşmuş gelebilirsiniz dedi istemedim irenbe tatmin etti bizi.Israel bey ayrılmış mı ordan, peki fiyat ne verdiler canım?
İrenbede medical parkta çip yöntemi kullanılıyo şuan sanırım cnmCanım ben irenbede Kaan hocayla görüştüm fiyatları 4500 tl. Takip opu ve transfer. İmsi kullanıyormusunuz dedik Smyrna imsi var diye hava atıyor ya Kaan bey dediki imsi eskide kaldı yeni bir yöntemle en iyi spermleri süzüyoruz dedi. İsrael aruhta kendi Muaynanesinde takip yapıyor operasyonlar için irenbeyi kullanıyor. Onun fiyatını bilmiyorum. Az öncede onun sekreteri aradı yarın Boşluk oluşmuş gelebilirsiniz dedi istemedim irenbe tatmin etti bizi.
aras35 çip yöntemi ni anlatır mısın??ben hiç tüp bebek deneyimi yaşamadığım için soruyorum..doktor bana bişi anlatırsa bilgim olsun istiyorum..bilgim olursa ona da soru sorabilirim.cahi cahil durmuyayım adamın karşısında:)İrenbede medical parkta çip yöntemi kullanılıyo şuan sanırım cnm
Canım pıhtılaşma olduğu için vermiyorlarki aspirini tedavideki herkese fix günde 1 tane kullanın diyorlar. Şimdi bıraktım. Kaan hoca bisürü vitamin verdi eşimede banada. Onları kullanıcaz adet olduğumdada gitcez ama ilk adette başlamam sanırım. Bizde problem eşimin değerlerinde. Kaan hoca şansımızın %60-70lerde OLDUĞUNU söyledi. Bu arada da az önce İsrael beyin sekreteri aradı yarın için Boşluk oluşmuş gelebilirsiniz dedi ama irenbede tatmin olduğum için gitmeyeceğim. Şans işte istesem 1 ay beklemeyecektimanladığım kadarıyla sen de de pıhtılaşma problemi var..yoksa asprin normalde kullanan olmuyor..ben de kullanıyorum senin yazdıklarını okuyunca acaba olur mu bende de diye düşünmedim değilşimdi devam edecekmisin asprine peki? israil beyin muayanesi için de 1 ay sonra yamı randevu veriyor? kendi muayenesinde..abooo...kent ten ayrılmış çünkü bildiğim kadarıyla tedavisi olan arkadaşlarıda irenbe ile devam ettiriyormuş..
ben irenbe den aral bey ile tanıştım..oda çok tatlı çok sempatik..çok bilgilendiren bir adam..baktı ben habire birşey soruyorum..konular hakkında bilgim var 1 saat anlattı bize.Canım pıhtılaşma olduğu için vermiyorlarki aspirini tedavideki herkese fix günde 1 tane kullanın diyorlar. Şimdi bıraktım. Kaan hoca bisürü vitamin verdi eşimede banada. Onları kullanıcaz adet olduğumdada gitcez ama ilk adette başlamam sanırım. Bizde problem eşimin değerlerinde. Kaan hoca şansımızın %60-70lerde OLDUĞUNU söyledi. Bu arada da az önce İsrael beyin sekreteri aradı yarın için Boşluk oluşmuş gelebilirsiniz dedi ama irenbede tatmin olduğum için gitmeyeceğim. Şans işte istesem 1 ay beklemeyecektim
Evet evet bugün bahsetti Kaan hoca. Şuan o şansı arttırıyormuş umarım işe yarar.ama sanırım onun ekstra ücreti var. Tam hatırlayamadım şimdi.İrenbede medical parkta çip yöntemi kullanılıyo şuan sanırım cnm
Israel bey kentten ayrildi özel muayene sinde çalisiyor islemler irenbede. Ama yogun demekki 1 ay sonrasina gun verdi.bende 1 sonraki adetle baslamayi dusunuyrm son 5 kilomu verip bu ay. Ama bni alirlar hemen heralde cunku bn hastasiyim zaten
aras35 çip yöntemi ni anlatır mısın??ben hiç tüp bebek deneyimi yaşamadığım için soruyorum..doktor bana bişi anlatırsa bilgim olsun istiyorum..bilgim olursa ona da soru sorabilirim.cahi cahil durmuyayım adamın karşısında:)
O nasıl bir yöntem canım?İrenbede medical parkta çip yöntemi kullanılıyo şuan sanırım cnm
https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=10&cad=rja&uact=8&sqi=2&ved=0CEYQtwIwCQ&url=http://www.youtube.com/watch?v=-Mp-JsJj8hU&ei=hjjvVMLgJ5LU7AbqhoDgAw&usg=AFQjCNHLtQyelf1pBDkRiv4LZ2GB6l6GBw
canım benim tlf açmadı yaaabiraz anlatır mısın
cnm burdan bak
O nasıl bir yöntem canım?
neyse hakkımızda o olcak zaten de..bakalım kısmet..google dan da yaz çip bebek ahmet zeki ışık diye hamile kalmış bi bayan bu yöntemle video var
aynen öyle cnm rabbim vericekse olucak gerisi boşneyse hakkımızda o olcak zaten de..bakalım kısmet..
Buldum buldum ama doğru düzgün bir şey yok videoda. Sen neler biliyorsun? Benim de eğer olursa ilk tüp bebek denemem olacak.google dan da yaz çip bebek ahmet zeki ışık diye hamile kalmış bi bayan bu yöntemle video var
Ben Aral beyin hastasıyım. Çok memnunum doktorumdan. En iyisini yaptığına inanıyorum. Zaten güleryüzlülüğü ile de insana moral veriyor.ben irenbe den aral bey ile tanıştım..oda çok tatlı çok sempatik..çok bilgilendiren bir adam..baktı ben habire birşey soruyorum..konular hakkında bilgim var 1 saat anlattı bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?