Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

aynen öyle cnm rabbim vericekse olucak gerisi boş
forumda okudum bugün 2 kez düşük yapmış eşinde 13-14 kromozomunda problem varmış.3. yü cesaret etmiş gene hamile kalmış.allah çok şükür bebeği sağlıklı imiş.bu kromozomda 1/6 oranında sağlıklı gebelik elde ediliyormuş.. ben de gebe kalabiliyorum ama hamile kalmak istemiyorum gene kürtaj olmak gene umutlarımın yarım kalması herhalde ağır gelir bana..helal olsun allah ne güzel gönlüne göre vermiş uğraştırmamış.doktoru korunun demiş tüp bebek yapcaklarmış şansına o ay sağlıklı olmuş...

Buldum buldum ama doğru düzgün bir şey yok videoda. Sen neler biliyorsun? Benim de eğer olursa ilk tüp bebek denemem olacak.
bizim 2. denememiz olucak cnm ama o kadar yoruldum ki anlatamam eşimde ayrı sorun bende ayrı 14 yasımdan beri bitmedi çilem şükür rabbime

Sağol bitanem. Zahmet ettin.anladığım şu:bu sistem daha kaliteli spermleri elde ederek hamilelik ihtimalini arttıriyor.doğru mu?

Sağol bitanem. Zahmet ettin.anladığım şu:bu sistem daha kaliteli spermleri elde ederek hamilelik ihtimalini arttıriyor.doğru mu?
yok cnm ne zahmeti benmde anladıgım kadarıyla aynen öle doktorla konuşmadım önümüzdeki kontrolde detaylı öğrenicem

, bu yeni teknik sayesinde döllenmiş yumurtaya zarar vermeden alınan tek bir hücrede insandaki tüm 46 kromozom 12 saat içinde inceleniyor ve kromozom hatası olmayan embriyonun ana rahmine transferi sağlanıyor.doktorumla fazla uzun konuşamadık haftaya histeroskopi için geldiğinizde konuşalım dedi nu açıklamayıda bi siteden buldum canım.çok az kaldı zaten kadın doğumcularla yarışa girmeye :))))

bizim 2. denememiz olucak cnm ama o kadar yoruldum ki anlatamam eşimde ayrı sorun bende ayrı 14 yasımdan beri bitmedi çilem şükür rabbime
Ayyy kıyamam y aaaaama emin ol bir zamanı var.allah ona göre veriyor.yani biliyor bizi ve ona gore veriyor.

hadi bakalım valla geri sayımlar başlıyor tek tek..:) umarım hepimiz yarışı kazanırız..

Ayyy kıyamam y aaaaama emin ol bir zamanı var.allah ona göre veriyor.yani biliyor bizi ve ona gore veriyor.
öle cnm ilk başta bizi birbirimize uygun görmüş rabbim bendeki problemleri bilerek benmle evlendi ama onda bi sorun oldugunu hiç düşünmedik ama işte takdiri ilahi şimdi o bana ben ona destek rabbim saglık versn hepimize

Bak işte dediğin gibi sadece sende sorun olsaydı eşin rahatsız olurdu bir süre sonra.ama allahın sevgili kulusun bence.

hangi aşamadasınız canım Aral beyde?bu zamana kadar neler uygulandı problem ne sizde??
Sperm azlığı bizdeki sorun. Bende şükür problem yok. Aral bey muayene etti. Histereskopi yaptı. Opu oldum Ocak sonunda. 4 tane döllenmiş yumurtam var şükür. Donduruldu. mart adetimle birlikte transfer için tedaviye başlıcam işte. Sonra da Mart ayı içinde ona göre uygun zamanda transfer olacak. İrenbe de genellike dondurulmuş tedavi uyguluyorlar. Ben başta istememiştim dondurulmuş ama hem vucut dinleniyormuş, ilaçlardan arınıyormuş hem de böyle şans daha yüksek oluyormuş. Tamam dedim bende.

inşallah gönlüne göre olur canım..emeklerin boşa çıkmaz..

Slm cn
slm senlw sorunlarimizayni. hastanemizde ayni. Bende irenbedeim

Smirna mağdurlarındanım. Resmen ağzıma s-çtılar bende senin gibi olumsuzluklar yaşadım orada. Sonradan çıktı kokusu! Kimseye önermiyorum...

Smirna mağdurlarındanım. Resmen ağzıma s-çtılar bende senin gibi olumsuzluklar yaşadım orada. Sonradan çıktı kokusu! Kimseye önermiyorum...
Bende önermiyorum ilk orada başladım . Bişey sormak için sabah arıyorum akşamüstü dönüyorlar ilgisizler yol yakınken vazgeçtim iyikide öyle yapmışım...

Bu arada çok üzgünüm kızlar bir anne olma hayalim daha son buldu bebeğimin kalp atışı yok ptesi alalım dedi dr. Bu 3. Tüp bebek denememdi geçen seferde yaşamadı aldılar. Çok üzgünüm. Umarım sizlerde herşey yolunda gider bebeklerinize kavuşursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…