Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Smirna mağdurlarındanım. Resmen ağzıma s-çtılar bende senin gibi olumsuzluklar yaşadım orada. Sonradan çıktı kokusu! Kimseye önermiyorum...
Çok gecmiş olsun. Size neler yaptılar? Dün eşim sekreterlerden dosyamı istemiş onlarda doktorlarla görüşelim bikaç güne hazır olur demişler. Ve kimse aramadı hayırdır ne oldu diye

G
Geçmiş olsun canım gerçekten zor bi durum bende 1 ay oldu kürtaj olalı 10 haftalıkken kalp atımının durduğunu gördük 2 hafta önce gümbür gümbür atan can yoktu artık içimde dünya başıma yıkıldı sanki oan ama hayat dvm ediyor durmak yok yola dvm pes etmek asla yok rabbimin verdiğinde hep bir hayır arıycaz artık

Öyle canımda çok yoruldum artık 2 aşılama 3 tüp bebek 2 kürtaj 1 kist ameliyatı . Senin kaçıncı denemendi ve nerden yaptırdın canım ??

Öyle canımda çok yoruldum artık 2 aşılama 3 tüp bebek 2 kürtaj 1 kist ameliyatı . Senin kaçıncı denemendi ve nerden yaptırdın canım ??
Ben su hospitalde nuray hanım doktorum.2aşılamam ve 2 tüp bebek denemem ege tüp bebek merkezinde sonuç hep negatif idi o zaman lar kaan bey o merkezde idi herkesin çok memnun olduğu kaan beyle biz bi türlü mutlu olamadık nedense.3.cü tüpü su hosp.de denemeye karar verdim tedavim 10 günde sonuç verdi sonrasında pozitifi görmüştük sonunda. diğerleri hep uuzn sürmüştü.bende pko var eşimde morfoloji var sorun çok yanii..

Tedavi adetlerimiz benziyo canım . Ben ege üniv . Yaptırdım.doktorum Rafael Leviydi ..
İnşallah bidahaki denemende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın Allah isteyen herkese verir inşallah...

Yorulmasına hem yoruluyoruz hem yıpranıyoruz ama buda bizim sınavımız rabbim çabalarımıızn sonucunu inş bizede bigün kavuşturur.bende şimdi 4.cüyü deniycem önünde histeroskopi lapraskopi genetik testler uuzn bir süreç beni bekliyor bunada şükür diyorum elimizde imkanımız var yapabiliyoruz en azından..

Tedavi adetlerimiz benziyo canım . Ben ege üniv . Yaptırdım.doktorum Rafael Leviydi ..
İnşallah bidahaki denemende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın Allah isteyen herkese verir inşallah...
İnş canımm inşş hepimizin yüzünü güldürsün rabbimm.

Amin canım inşallahzamanı geldiğinde görürüz...

Çok geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni..Genetik inceleme yaptır cakmisin bebeğe doktor ne diyor

Anlamadigim şey sen bu kadar denemisin doktor nasıl histereskopi baştan demiyor.yücel bey önce hsg sonrada histereskopi cekcem yoksa tüp bebek yapmam rahimi bilmeden dedi..bu kadar çok denemisin 4.yumu bekliyor yada pes edip başka doktora gitmemizi mi istiyorlar hayret yaa

Çok saol canım.Geçen seferde yaptılar bişiy çıkmadı ama yine yapılacak bakalım...sende durum ne canım??
Benim tüp nisan da olur herhalde adet bitimi ile hsg ve histeroskopi çekilecegim ona göre artık tedavi olucam herhalde benimde aklıma takılan adetliyken istenen hormon tahlilinden istemedi benden yaa

Benim tüp nisan da olur herhalde adet bitimi ile hsg ve histeroskopi çekilecegim ona göre artık tedavi olucam herhalde benimde aklıma takılan adetliyken istenen hormon tahlilinden istemedi benden yaa
Hormon testlerini yapıyorlar sen sor bence hatırlat şimdiden hayırlısı olsun canım.

Hormon testlerini yapıyorlar sen sor bence hatırlat şimdiden hayırlısı olsun canım.
Allah allah git gel istanbul yolunu duz mu yapcam ben yaaa..Valla bu yanim diyorki otur kızım devam et alternatif tıbba..dene dene ol kürtaj elbet bir gün olacak

hıımmmmm mantıklı ek takviye
Gene bir forumda okumuştum ari sütü bal polen yapayım dedim ama ari sütü her yerde farklı fiyatta hangisi iyi bilemedim..bal çörek le de faydasını gören olmuş hatta çörek otunu sakız â alıp çiğnenmesi bile çok faydalıymış..

tedavi sürecinde de kullanabilirmiyiz acaba bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…